DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

bob

Primus registratum
Re: DEBAT me meshkujt dhe femrat e AF-se!

as te mos pretendoje ndonje femer persa i perket kesaj ceshtje.ca hyn ketu pastertia ,eleganca.ai qe merr ere nga kjo jete medoemos qe i ka.une i kam edhe te tepruara.une femra zhulse deri tani nuk kam pa,jeta ka edhe surpriza!

Shqiptarja

Primus registratum

Pranojeni qe jeni me dembel dhe ju merzitet per te mirembajtur trupin!!!Apo jo great1?! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

po pse?apo nga qe ju, mbasi zgjoheni beni me shume se ne,psh:beni bide,lyheni,sterlyheni etj etj.asnjehere nuk pertoj te pastroj trupin e cdo pjese te tij me kujdes.u kenaqe tani!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Sa per menyren qe thua per "pednatesine" mirembajtjen qe e kane femrat (lyhen e sterlyhen, sic thua ti) te them dhe te siguroj se esdhe meshkujt kane filluar t'iu lakmohen kesaj "sterlymjes" dhe edhe ato kane filluar te duken femra...nje pjese e tyre!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
E pra, kjo tregon qarte se, lakmia per te miren e te bukuren, elegancen qe kane femrat, sot kjo i josh edhe meshkujt,...pa marre parasysh se dalin qesharak!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Njonit i dogji e verteta! /pf/images/graemlins/laugh.gif
00000007.gif

Shqiptarja

Primus registratum

E vertete eshte edhe ajo qe ti kesaj here postimin e bere pa e vene shenjen "
icon16.gif
" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif A thua e verteta te t'i kete marre mendte?! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :devil:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

po me ben cik efekt negativ ti goce /pf/images/graemlins/tongue.gif jo per gje qenke si puna e magnetit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

shkeputu nga tema, e dil merr pak ajer ke temat e tjera, e do shohish qe magneti s'ka me bo efekt hic!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

:thumbsup:

Pra popull, rame ne perfundim edhe kesaj here qe femrat jane me elegante sesa meshkujt!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per temen e ardhshme te debatit, po ua le rradhen juve te propozoni, deri neser keni afat!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif Jo pastaj ju cuna te thoni, jo jemi te diskriminum, jo nuk ka asgje te vertete ketu ke kjo tema...e ku ta dij une!Ja pra, e keni mundesine te propozoni teme debati! /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] :thumbsup:

Pra popull, rame ne perfundim edhe kesaj here qe femrat jane me elegante sesa meshkujt!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne fakt jeni me elegante me thene te drejten nga trut e kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: te mbeshtes mendimin

Shqiptarja

Primus registratum

Punoi logjika kesaj rradhe! /pf/images/graemlins/wink.gif

Dracula, le vetem per men, por per gjitha gjonat jemi ma elegante!Kot s'na quajne "Gjinia me e bukur"?!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqe, qyqa! Ç'po thu kshu oj Shqiptare. Qysh qekan femrat mo elegante se meshkujt? Ktu po flasim për dy lloj elegancash të nryshme oj çikë! Për sa i përket tualetit (që ka një pjesë të vogël meshkujsh që e bëjnë) kjo është mallkimi që meshkujt ju kanë bërë juve femrave. Është kulmi se si ju e torturoni veten me gjith ato vuajtje të përditshme apo edhe më të rralla (depilimi p.sh).
Mbi elegancën: Nëse një femër do hante aq sa han një mashkull do flisnim ndryshe dhe pa diskutime fare. Elegancë, nuk është të jesh e hollë por që pjesët e trupit të jenë në përpjestim me njëra-tjetrën.
Siç e sheh Shqiptare, nuk kanë mbaruar akoma diskutimet mbi kët temë /pf/images/graemlins/wink.gif .

anny

Primus registratum

normale qe femrat jane me elegante se cunat i ka krijura natyra te tilla
sa i perket tualetit edhe cunat tashme merren me te tilla,jo kremra jo ku di une cfare
kane filluar edhe e bejne vetullen gajdanaq plot bejne
pataj po mos te depilohej nje femer(une ketu e pranoj qe keto jane tortura se depilohesh nga 100 cepa) do i afrohej ndonje mashkull??
jooooooo

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] normale qe femrat jane me elegante se cunat i ka krijura natyra te tilla
sa i perket tualetit edhe cunat tashme merren me te tilla,jo kremra jo ku di une cfare
pataj po mos te depilohej nje femer(une ketu e pranoj qe keto jane tortura se depilohesh nga 100 cepa) do i afrohej ndonje mashkull??
jooooooo [/qb]
Po të mos ishin depiluar asnjëherë femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po të mos depilohen më femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po atyre femrave që nuk depilohen a i afrohen meshkuj? Oh yeah!
Pra depilimi është një mënyrë konkurrimi (edhe higjene) midis femrave për t'i bërë përshtypje meshkujve, po ashtu si edhe tualeti e shumë gjëra të tjera! :shrug:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] normale qe femrat jane me elegante se cunat i ka krijura natyra te tilla
jooooooo [/qb]
Po të mos ishin depiluar asnjëherë femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po të mos depilohen më femrat a do i afrohej ndonjë mashkull? Oh yeah! Po atyre femrave që nuk depilohen a i afrohen meshkuj? Oh yeah!
Pra depilimi është një mënyrë konkurrimi (edhe higjene) midis femrave për t'i bërë përshtypje meshkujve, po ashtu si edhe tualeti e shumë gjëra të tjera! :shrug: [/qb]
e pranoj dhe une qe eshte higjene,po jo nga te 100 cepat eshte per higjene
pastaj nuk eshte e vertete qe do ti afrohej nje mashkull nqs femra di ishte e pa depiluar nga asnje cep,te ishte si pune mashkulli

Kondrapedali

Kondrapedali

Ka femra që janë të padepiluara fare dhe ka meshkuj që i afrohen. Mos harro Ammy, gjendja natyrale e femrës është e padepiluar. Më lart unë thoja që depilimi është edhe higjenë por mbi të gjitha është estetikë!