Dashuri ne Distance - e provojme?

alinos

Forumium maestatis
Dashuri ne Distance - e provojme?

Atehere a keni provuar te ashtu-quajturen "long-distance love", pra dashurine ne distance? (s'flas per ate virtuale!!!) A ka funksionuar?

Nese nuk e keni provuar, a do ta benit? Pse?

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Dashuri ne Distance - e provojme?

Nuk e kam provuar dhe skam dashur ndonjehere ti futem ndonje lidhjeje te tille.E di qe sjam e zonja te qendroj larg njeriut qe dashuroj.E kam te pamundur ti ndaj emocionet me telefona apo vetem per pushime.Nese do e beja do ishte goxha sakrifice dhe do mundohesha vetem nese do isha e sigurt qe per ate njeri ja vlen vertete te sakrifikosh.
Eshte nje vendim i rendesishem te presesh dike,koha ben te veten,realiteti ,mosha e shume faktore te tjere bejne te veten me ndikimet mbi ndjenjat.S'pretendoj te jem qenie perfekte e te mos tundohem nga faktore te jashtem.
Kjo gje me ben te mendohem mire para se ti futem nje lidhjeje te tille,dhe sa me shume kalon koha aq me teper ndjej me tru sesa me zemer.Kush dashuroi e fitoi?!

Blendi

Primus registratum

E kam patur une kete eksperience. Mund ta pershkruaj si ai njeriu qe ka mbetur varur ne nje shkemb te larte, ai nuk do kurrsesi te leshohet sepse di qe po te leshohet e pret vdekja (e lidhjes) por e kupton se nuk mund te qedroje ashtu pafundesisht.
Gishtat te gjakosen dhe muskujt e kraheve nisin te te dridhen, djersa t'i djeg syte por t'i nuk ke kohe te ankohesh per kete, shtrengon dhembet, gishtat te gjakosen...
kupton se agonia do te mbaroje po te leshohesh, edhe pse nuk do, leshohesh duke mallkuar veten dhe boten.

Dashurine ne distance ja u rekomandoj vetem mazokistëve. E di, e kuptoj eshte ndjellese dhe romantike ne nje sens tip "Dr Zhivago", por nuk eshte per ne ju betohem. Ata te doktor zhivagos ishin te tjere burra dhe gra...

Fundi i fundit distanca midis dy vetave qe duhen eshte aty jo per qejf te tyre...por nga ndonje rrethane jashte kontrollit te tyre.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Distanca ka vrare dashurine time te pare.
Dashuria duhet jetuar perdite, duhet mirembajtur si shpirterisht ashtu edhe fizikisht, duhet konsumuar me njeriun qe do, distanca eshte e ftohte dhe sjell vetem ndarjen ne fund

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ashtu eshte,vertete.

[/ QUOTE ]

ste kisha lexuar as edhe nje her kaq posht moralish /pf/images/graemlins/tonguee.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

varet nga periudha qe qendron larg, nqse behet fjale per nje kohe te shkurter eshte plotesisht e mundur te mbahet dhe te ruhet dashuria por nqse behet fjale per nje kohe te gjate ose pergjithmone atehere nuk quhet me lidhje dashurore.
Lidhja duhet jetuar intensivisht, une per vete nuk jam i afte te ruaj nje lidhje ne distance.
Kur ikte ne milano i dashuri im qofte edhe per nje dite o zot ci punoja kur vinte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

besim231071

Primus registratum

Une e kam provuar, dhe mund t'ju them
se eshte diçka shume e bukur, qe te mban ne nje gjendje
emocionale shume te veçante.
Ja vlen te jetohet si eksperience, por jo
te gjithe jane te afte ta jetojne.
Psh, kam lexuar diku, se homot nuk arrijne kurre ta realizojne.
Se sa e vertete eshte nuk e di.Po pate ndonje homo ne af,
mund ta konfirmoj vertetesine.

KoDoShi

Primus registratum

Normale qe ka tradhti /pf/images/graemlins/shrug.gif
Edhe nqs ajo eshte nje dashuri e madhe i humb vlerat e saj.
Ndjenjat e tua fillojn te zbehen.Pastaj nji distance e madhe sjell si rrjedhoje dhe dyshimet dhe kto dyshime te vrasin.Te vrasin aq sa nje dit ti vendos ti japesh fund vuajtjeve tua /pf/images/graemlins/shrug.gif

ere

Primus registratum

po dashurove vertet nuk ka asgje ti fshij ato ndjenja...

melankolikjaE

Primus registratum

thone qe largesia eshte per dashurine si era per zjarrin shuan te voglin e ndez te madhin...sa e vertete eshte kjo?Un nuk e di se kam provuar...ju??

personazh

Valoris scriptorum

po po, ne flaka modhe djeg dhe shpin e komshiut....kto fjalt e urta te knoqin naiher /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

thone qe largesia eshte per dashurine si era per zjarrin shuan te voglin e ndez te madhin...sa e vertete eshte kjo?Un nuk e di se kam provuar...ju??

[/ QUOTE ]

IK E PYT DOMENICO MODUGNION SE MUND TE TE JAPI NJE PERGJIGJE PO S'QE DJEG AKOMA :d

melankolikjaE

Primus registratum

Mire shpia e komshiut digjet po ty duto pse te djeg?

Ps.S6T6N6 a me pergjigjesh ti se xha Nicoja ka vite qe eshte djegur?!

VoGeLuShI

Primus registratum

Une e kam provuar, dhe mund t'ju them
se eshte diçka shume e bukur, qe te mban ne nje gjendje
emocionale shume te veçante.
Ja vlen te jetohet si eksperience, por jo
te gjithe jane te afte ta jetojne.
Psh, kam lexuar diku, se homot nuk arrijne kurre ta realizojne.
Se sa e vertete eshte nuk e di.Po pate ndonje homo ne af,
mund ta konfirmoj vertetesine.

[/ QUOTE ]

normal se eshte idiotllek /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

aquazur

Primus registratum

ping - pong ne distance /pf/images/graemlins/smile.gif

morali? te vje topi tallaz tallaz /pf/images/graemlins/smile.gif