Dashuri apo respekt????

joetisti_

Locus omnem
Them se po. Mendoj se nuk ka nje rregull fiks ose nje mase se sa. pervojat jane aq individuale...
Sakte. Njeri e do te pjekur tjetri te djegur. Personalisht respektin per femren e kam maksimal. Si ndaj shoqeve ashtu edhe ndaj asaj qe e shoh si te dashur.
 

Balahk

Locus omnem
Dashuri apo respekt????

Shponhaueri ne filozofine e tij na thote qe dashuria eshte subjektive ndersa respekti eshte objektiv.Pra me nje logjike te thjeshte dashuria e vesh gjykimin me doza subjektiviteti ndersa respekti ndertohet mbibaza logjike dhe objektive.Megjithate ne njerezit kemi kaq shume nevoje per dashuri!
te dyja jane te nevojshme
 

joetisti_

Locus omnem
Po te duhej te zgjidhja njeren nga te dyja, do zgjidhja dashuri. Respekti me duhet me shume kur te jem 90 vjecar kur nje me i ri do te me lere vendin ne autobuz. :)
 
Top