The decatur
Perjashtuar nga Albforumi
mos dil edhe ti jasht teme.Talljet leri per me vone.Hapu dhe t futem brenda kush FLETTTTTTTTTTTTT ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ketu behet bishti me i rende se sqepari
mos dil edhe ti jasht teme.Talljet leri per me vone.Hapu dhe t futem brenda kush FLETTTTTTTTTTTTT ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ketu behet bishti me i rende se sqepari
te lutem vazhdo vetem me temen.Jo moj mua me vjen rend kur dikush me tregon nje gje te mir qe un nuk e di,me vjen shum mir sepse kam shum qejf te mesoj gjera te reja.
Nese me lejohet,Mirdita eshte paksa me e sinqerte sec duhet dhe ndonjehere te duket ironi,por me beso qe e ka sinqerisht!Nuk ishte nevoja te pergjigjeshe me ironi.Une jam e martuar ,kam dy femije dhe kam nje pervoje jetesore me shume se ty.Nuk ta pata aspak me te keq.
Nuk te kuptova,po fare ama!mos e ktheni temen ne chit chat dhe ju lutem bisedoni ne chat ose ne mesazhe me njerin tjetrin dhe te lutem shume lady antebellum verejtjet behen vetem njehere dhe jo disa here.
Ti moderator je vertet,apo i ben qejfin vetes?!mos e ktheni temen ne chit chat dhe ju lutem bisedoni ne chat ose ne mesazhe me njerin tjetrin dhe te lutem shume lady antebellum verejtjet behen vetem njehere dhe jo disa here.
Te lutem shume keni dalur jasht teme.Nese me lejohet,Mirdita eshte paksa me e sinqerte sec duhet dhe ndonjehere te duket ironi,por me beso qe e ka sinqerisht!
Une bie dakord me medimin tend sepse ta respektosh nje person sdo te thote ta duash,por edhe ta keh frike!
per cilin respekt po flet? ai/ajo qe s'te respekton as edhe nuk te do. kur dikush te do, te respekton gjithashtu. kur dikush te respekton do te thote se te do. nuk mund te respektohet dikush qe urrehet edhe sikur gjithe cilesite e mira te botes te kete. respekt dhe dashuri shkojne gjithmone bashke.RESPEKT,RESPEKT,RESPEKT!Ce dua dashurine une kur ai sme respekton :/ Ato jane femra pa dinjitet qe qendrojne edhe pasi ai nuk i respekton!
per cilin respekt po flet? ai/ajo qe s'te respekton as edhe nuk te do. kur dikush te do, te respekton gjithashtu. kur dikush te respekton do te thote se te do. nuk mund te respektohet dikush qe urrehet edhe sikur gjithe cilesite e mira te botes te kete. respekt dhe dashuri shkojne gjithmone bashke.RESPEKT,RESPEKT,RESPEKT!Ce dua dashurine une kur ai sme respekton :/ Ato jane femra pa dinjitet qe qendrojne edhe pasi ai nuk i respekton!
shume mire eshte te mesosh mirdita por mesimet e shendosha merren nga njerez te medhenj. ketu gjithsecili thote mendimin e vet por s'do te thote se eshte gjithmone e sakte ajo qe thote. eshte nje shprehje "degjo 7 a 8 vete dhe bej si di vete"Jo moj mua me vjen rend kur dikush me tregon nje gje te mir qe un nuk e di,me vjen shum mir sepse kam shum qejf te mesoj gjera te reja.
Eshte e vertet qe nuk mund te kesh respekt ,po s'e pelqeve dike dhe po keshtu ,kur krijon respekt per dike ,fillon dhe e simpatizon si person.Por,une e kisha fjalen per "dashurine " ne kuptim me te ngushte .Ne marrdhenie me te ngushta,jo thjesht njerezore dhe mes njerezeve te larget.shume mire eshte te mesosh mirdita por mesimet e shendosha merren nga njerez te medhenj. ketu gjithsecili thote mendimin e vet por s'do te thote se eshte gjithmone e sakte ajo qe thote. eshte nje shprehje "degjo 7 a 8 vete dhe bej si di vete"
mua mendimi yt mu duk i sakte por edhe vetem mendimi im
edhe dashuria sentimentale ka lidhje me respektin. madje kur nje person e dashuron shume, per te ke respekt me te madh sepse tek ai shikon cilesi me te shumta qe i kishte edhe me pare por duhej veshtrimi i dashurise per t'i vene re. pastaj edhe vete fakti qe nje person e dashuron, tregon respekt te thelle per te, pasi e vlereson ne maksimum duke i dhene zemren e duke dhene edhe jeten per te po te jete nevoja. nuk shoh se c'tjeter respekt mund te kerkohet nga dy te dashuruar ne drejtim te njeri-tjetrit. nuk besoj se te duash te besh seks me partnerin eshte mungese respekti !Eshte e vertet qe nuk mund te kesh respekt ,po s'e pelqeve dike dhe po keshtu ,kur krijon respekt per dike ,fillon dhe e simpatizon si person.Por,une e kisha fjalen per "dashurine " ne kuptim me te ngushte .Ne marrdhenie me te ngushta,jo thjesht njerezore dhe mes njerezeve te larget.
Po me te vertet po e di shum mir Sonia jam shum e sinqert.Por dhe kur ta dush nje njeri me zemer duhet dhe ta rrespektosh sepse vetem ta duash e te mos e rrespektosh do e ulesh shum posht ate qe e don.Nese me lejohet,Mirdita eshte paksa me e sinqerte sec duhet dhe ndonjehere te duket ironi,por me beso qe e ka sinqerisht!
Une bie dakord me medimin tend sepse ta respektosh nje person sdo te thote ta duash,por edhe ta keh frike!
Kjo thenia esht shum e vertet, pyt 100 vete por bej si di vete.shume mire eshte te mesosh mirdita por mesimet e shendosha merren nga njerez te medhenj. ketu gjithsecili thote mendimin e vet por s'do te thote se eshte gjithmone e sakte ajo qe thote. eshte nje shprehje "degjo 7 a 8 vete dhe bej si di vete"
mua mendimi yt mu duk i sakte por edhe vetem mendimi im
edhe dashuria sentimentale ka lidhje me respektin. madje kur nje person e dashuron shume, per te ke respekt me te madh sepse tek ai shikon cilesi me te shumta qe i kishte edhe me pare por duhej veshtrimi i dashurise per t'i vene re. pastaj edhe vete fakti qe nje person e dashuron, tregon respekt te thelle per te, pasi e vlereson ne maksimum duke i dhene zemren e duke dhene edhe jeten per te po te jete nevoja. nuk shoh se c'tjeter respekt mund te kerkohet nga dy te dashuruar ne drejtim te njeri-tjetrit. nuk besoj se te duash te besh seks me partnerin eshte mungese respekti !
ndryshon menyra e njohjes por jo se s'ka njohje. dhe dalengadale njohja thellohet. pastaj... ti se besoj se e ke njohur nga afer Skenderbeun, e megjithate s'besoj se s'ke respekt te thelle per tePerderisa pranojme qe dashuria eshte e verber apo bien ne dashuri ata qe s'e njohin njeri-tjetrin,nuk eshte i sigurte respekti ne dashuri.
ka edhe ashtu, por jo gjithmone...shkurt, vec respekti qe lind mbas dashuris!
Ja ketu gabon ti ne po themi te gjitha rastet e mundshme.Mund te ekzistoje respekti pa dashurine sepse e ke frike nje person dhe e respekton,por sdo te thote qe e do.Po te marr nje rast banal per te ta shpjeguar ti mund ta duash nje person shume,por ne publik psh nuk je i aferte me te dhe mund te besh ndonje veprim te pamenduar dhe ajo quhet mungese respekti.Une i mora te gjitha rastet dhe per veten time me mire te me respektoje sesa te me dojeper cilin respekt po flet? ai/ajo qe s'te respekton as edhe nuk te do. kur dikush te do, te respekton gjithashtu. kur dikush te respekton do te thote se te do. nuk mund te respektohet dikush qe urrehet edhe sikur gjithe cilesite e mira te botes te kete. respekt dhe dashuri shkojne gjithmone bashke.
po flasim per respekt apo per "respekt" ??Ja ketu gabon ti ne po themi te gjitha rastet e mundshme.Mund te ekzistoje respekti pa dashurine sepse e ke frike nje person dhe e respekton,por sdo te thote qe e do.Po te marr nje rast banal per te ta shpjeguar ti mund ta duash nje person shume,por ne publik psh nuk je i aferte me te dhe mund te besh ndonje veprim te pamenduar dhe ajo quhet mungese respekti.Une i mora te gjitha rastet dhe per veten time me mire te me respektoje sesa te me doje
Une flas per RESPEKTTTTTT!po flasim per respekt apo per "respekt" ??