Dashuri apo fiksim?

abs

nuk e di...
Re: Dashuri apo fiksim?

a don ifice /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif mor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
me ket'qe ke shkrujt, dukesh i pa durueshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
prandaj je 'zhgenjy'? ose shume krenar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

marina s.

Forumium maestatis

...ose cinik? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Vani...ajo qe ke thuv /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif ...jo mil, iç fare mil... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

nirvana_m

Primus registratum

sido qe te jem abstract se besoj se i shkaktoj problem ndonje personi, te pakten ketu.
problemi im nqs jam zhgenjy, jam i padurueshem, apo krenar. kjo vlen dhe per ty sceptic.

marina s.

Forumium maestatis

una thuva jo mil ajo qe shkrujt sepse me duket triste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif ...

ele ti je shume sulla difensiva...chissa perché... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif tyve (nuk do mbrohesh edhe nga kissi, vero?)

nirvana_m

Primus registratum

sceptic thone qe duke gabuar meson, atehere lermeni te gaboj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif dhe e dyta mos me flisni per dashuri dhe paqe sepse nje person qe e beri kete perfundoi i gozhduar ne kryq

abs

nuk e di...

mir' pra, prej meje e ke lejen n'zhep /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
dhe, sa ma shume gabime, aq me i mire bahesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

marina s.

Forumium maestatis

njeriu meson edhe duke degjuar; meson edhe duke mos i larguar njerezit(nuk e kam fjalen qe s'i flet fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif ). Keshtu nuk te pelqen te mesosh? Ka edhe nga ata qe nuk sulmojne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

nirvana_m

Primus registratum

abstract puna ime nqs e ndjen lumturine ne ket menyre, besoj se ty nuk jam duke te te prish lumturine

abs

nuk e di...

nirvana fleje mendjen, s'ke shance me m'prish pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
p.s. mundesh dhe mos me kthy pergjigje nese i 'sheh' bisedat vec pingul.

oj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
mir' ja thash Scept? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

nirvana_m

Primus registratum

ca ti besh sceptic une jam nje nga keta te cileve nuk je pelqen te mesojne duke degjuar,dhe i pelqen te largoje njerzit.
ky jam une dhe nuk mundem te ndryshoj, te pakten jam krenar sepse jam vetvetja, dhe ate qe mendoj e shpreh ashtu si e mendoj

nirvana_m

Primus registratum

abstract as qe me shkon ne mendje te prish pune, sa per punen e pergjigjeve ishe ti qe me ktheve pergjigje,te pakten heres tjeter mundohu ta kthesh ate pergjigje ne lartesine e duhur

abs

nuk e di...

ndryshimi kerkon kohe, kshtuqe merr kohen e duhur Zotni Vetvetja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

per kultur t'pergjithshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif

uuuh, ne cilin kat' banon ti zotni? qe ta ngrej pergjigjen ma nelt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif me ashensor kuptohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

nirvana_m

Primus registratum

abstract me vjen keq qe problemin e kerkon tek mua kur problemi je ti vete, kush je ti qe ke te drejten te gjykosh te tjeret per menyren e mendimit? kush je ti, kush te ka autorizuar ty te flasesh per kulture, kur jam i sigurte qe ti nuk ke idene me te vogel se nga e ka prejardhjen kultura si fjale, nuk me nevojitet pergjigja jote abstract, sepse ka shume menyra te tjera me efikase per te arritur pergjigjen e nje problemi qe kerkoj, e kupton qe nuk je vecse nje grimce pa ngarkese elektrike, e cila vertitet e pashprese rreth berthames , dhe mundohet te nxjerri ne pah gabimet e te tjerve, kur harron se vete eshte vec nje gje pa vlere qe rrotullohet rreth te njejtes qender pa kurrfare qellimi

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nirvana</div><div class="ubbcode-body">ca ti besh sceptic une jam nje nga keta te cileve nuk je pelqen te mesojne duke degjuar,dhe i pelqen te largoje njerzit.
ky jam une dhe nuk mundem te ndryshoj, te pakten jam krenar sepse jam vetvetja, dhe ate qe mendoj e shpreh ashtu si e mendoj</div></div>

Abs ti flet mire dhe nuk ke asgje me te keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Nirv,ok /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ...ate kissin e shmange qe e shmange...

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nirvana</div><div class="ubbcode-body">abstract me vjen keq qe problemin e kerkon tek mua kur problemi je ti vete, kush je ti qe ke te drejten te gjykosh te tjeret per menyren e mendimit? kush je ti, kush te ka autorizuar ty te flasesh per kulture, kur jam i sigurte qe ti nuk ke idene me te vogel se nga e ka prejardhjen kultura si fjale, nuk me nevojitet pergjigja jote abstract, sepse ka shume menyra te tjera me efikase per te arritur pergjigjen e nje problemi qe kerkoj, e kupton qe nuk je vecse nje grimce pa ngarkese elektrike, e cila vertitet e pashprese rreth berthames , dhe mundohet te nxjerri ne pah gabimet e te tjerve, kur harron se vete eshte vec nje gje pa vlere qe rrotullohet rreth te njejtes qender pa kurrfare qellimi</div></div>
Jo per avokat mbrojtes, por ajo eshte engjell, shpirt njeriu. Nuk te gjykoi aspak dhe nuk te foli aspak per keq. Shikoje te zezen atje ku eshte Nirvana, jo kudo ku hedh syte.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif kte ta jap me dhune...forse qetesohesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

gjithsesi po perseris dhe nje here ate shprehjen mos flisni per dashrui dhe paqe sepse nje person qe e provoi perfundoi i gozhduar ne kryq. ky eshte realiteti pavarsisht shumkujt prej nesh mund ti duket i hidhur, dhe nuk do ta pranoje,besoj se koha do beje detyren e vet dhe do nxjerri gjithcka ne pah.
kiss back sceptik

marina s.

Forumium maestatis

Ai njeri perfundoi ne kryq dhe u ngjall prap; ashtu dhe shpirti i njeriut vuan nje here nga dashuria, por pas "tri ditesh" mun dte dashuroje prap...e poi fare pace è bello /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

me pelqen shume kenga e Armstrong "What a wonderful wolrd" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ca kissi kthen aman? una ta mora me zor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

sikur te ishin njerzit te gjithe si ty dhe keshtu si i pershkruan ti me te vertete, dhe mua do me pelqente kenga /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

e di ate shprehjen " il mondo è bello perchè è vario" ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

shtu puna /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif