Dashuri apo fiksim?

nirvana_m

Primus registratum
Re: Dashuri apo fiksim?

lol une nuk thashe qe nuk me pelqen il mondo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

oukei...ma alla fine nuk eshte se duhet te pelqehet patjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

normale sepse nuk ekziston nje dicka qe duhet pelqy me doemos /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

pikerisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

qe te jem brenda temes...po ju kapi fiksimi, te jeni te sigurte qe do kaloje; po iu zuri dashuria, perpiquni te mos iu kaloje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

SyriKalter84

Primus registratum

sa e rende jane keto lloje historish. eshte e veshtir kur dashurohesh me dike por nuk perfundon per arsye te ndryshme. megjithate jane gjera qe ndodhin ne jeten sociale. mua me ka ndodhur desha nje djal... me pak fjal familja nuk donte per te dhe u ndame, ka raste qe une mendoje per te cdo dite, cdo minute edhe pse mundohem mos ta mendoje, por nuk mundem, nuk e di nese e kam fiksim apo e dua. nejse tani ka shume pake rendesi sepse as nuk e kam iden se nga jeton se cfare bene, as ai per mua.

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Fiksimi nuk zgjat 7 vjet
Po mund te jesh, edhe pse me me te nuk je , edhe pse ai/ajo mund te mos jet me ty ti vazhdon akoma ta duash . Eshte ajo lloj dashurie qe per ty nuk u plotesua dhe te ngel ne zemer ,qe nuk mund ta zevendesoje e ta mare vendin nje tjeter dashuri Eshte nje nga ato qe hedh rrenjet thelle ne zemer

scadarsko

Locus omnem
Dashuri apo fiksim?

Pershendetje te gjithve. Po mendoja nje dite: a mund te jesh i dashuruar me nje njeri edhe se ka 6 o 7 vjet qe te ka lene? Kjo eshte dashuri apo fiksim? Kam degjuar shum here kete shprehje: koha eshte ilac i jetes, por kam degjuar edhe kete qe dashuria eshte si zjarri, edhe kur mbaron ngel hiri. Desha te degjoj mendimin e ndonje antari qe ka jetuar e po jeton ne rrethana te tilla....
dashuria nuk njeh date e kohe gjithmone e rigjen dhe ndez ......pervec dashurise mbetet dhe respekti me shume. fiksim nuk ka.

Narkomane

Valoris scriptorum
Dashuri apo fiksim?

Pershendetje te gjithve. Po mendoja nje dite: a mund te jesh i dashuruar me nje njeri edhe se ka 6 o 7 vjet qe te ka lene? Kjo eshte dashuri apo fiksim? Kam degjuar shum here kete shprehje: koha eshte ilac i jetes, por kam degjuar edhe kete qe dashuria eshte si zjarri, edhe kur mbaron ngel hiri. Desha te degjoj mendimin e ndonje antari qe ka jetuar e po jeton ne rrethana te tilla....
Besoj se esht thjesht fiksim
nje shprehje e bukur thot:Kush te don e gjen mundsin me kalu e oqeanet,mnalet me kemb qe tjet gjithnje me ty..
Ai qe tdon qendron gjithnje me ty..