***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

olti

Neo
Re: ***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

Un' i shkrova A1.Net dhe nuk me dhane pergjigje fare! :shrug:

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Un' i shkrova A1.Net dhe nuk me dhane pergjigje fare! :shrug: [/qb]
Nuk na do kush neve joooo...:-((

Guest

shqiperia eshte hequr nga lista sepse ka pasur shume dergime ne dite..afer 300 sms vetem brenda shqiperise....ka dale dificit A1 ne austri /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

Geso, jam regjistruar qe para dy vjetesh une atje, por nuk punon mire ajo, as çerekun e SMS nuk ka derguar, me shume ka prish se ka ndreq pune, si i thone. Edhe te punosh kot sikur nuk ia vlen apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do shikojme per ndonje vend tjeter me te sigurt /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ca te bej une qe je sfigato ti /pf/images/graemlins/tongue.gif Mu deri me sot me ka ec ok :devil:

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Shko tek www.sms.ac regjistrohu bej aktivizimin e nr te celularit dhe ke mundesi te dergosh nja 2 cope ne dite ne Shqiperi vetem ne celulare Vodafone.[/qb]
Nga ai sit fatkeqsisht nuk nisen :shrug:

Belinea

Primus registratum

A cna bete more Hitleriana /pf/images/graemlins/frown.gif Kane lene bosnjen apo serbin e me the te thash, e na hoqen ne qe jemi kaq te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
linie2.gif

<ul type="square">
[*]LOG IN - dhe dergo SMS!

Benutzername: (nickname) - albsms

Passwort: (password) - albania
[/list]

linie2.gif
[/qb]
Olte pse nuk e njeh me as kete pass ne itali niste te pakten ta kemi per ketej hajt se ne shqiperi nuk behet gje /pf/images/graemlins/smile.gif

Thanx ne pritje te pergjigjjes /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
Benutzname: Geologie1
Password: lepurushe
[/qb]
Giulia provo kte se ai nuk punoka me gjithmen(sa nuk ja kane nderruar edhe ktij)

olti

Neo

Besoj se kjo teme nuk ka me vlere ketu. Do i lutesha atyre qe kane mundesi, ta heqin nga kryetemat. Flmnd!

albi

Primus registratum

Eshte nje fare Fehimi, qe po me bezdis cdo dite me tentativat e tij per t'i bere nje password tjeter llogarise "albsms".

Fehim nqs lexon ketu do po te them se nuk ka te share qe ekziston, qe une nuk ta kam drejtuar ty. Po pse o trap do se s'ben t'i besh nje fjalekalim tjeter; nuk te pelqente ashtu si e kisha vene une?! Sa per info po te them se fjalekalimet qe ti kerkon, i marr une ne telefonin tim. E qe te biesh ne rehat po te them se passi i ri qe ke bere eshte Fehim78. Shpresoj te biesh ne qetesi dhe te me lesh dhe mua po ashtu. Njerez DEBILA!

Nga: Neo!

Princi i Bardhe

Primus registratum

ej o njerez po ajo e a1 shit nuk dergon me ne shqiperi se na cmenet...perdorini vete ato passet qe keni jepjani edhe ndobnje mikut apo mikes tuaj se na bete te gjejme dite per dite adresa te reja..bo bo ca jemi ne mor amon ..ju pershedes.nese doni ndonje adrese ju jap edhe une po nuk i jap ne publik .se ska lezet pastaj se me mire te dergojne gjithmone disa veta se te dergojne vetem 3 dite te gjithe..shent

llapaqeni

Primus registratum

o popull une per vete kom nja 3 pass te a1.net ja po ju a tregoj 1 deri sot punonte tamom per me vone se di..e mos boj gaf ta nderoj njeri se une e deroj prap e pastaj ti hani mune me ndere

Benutzername: (nickname) - bledi3
Passwort: (password) - llapaqeni

olti

Neo

Geso, zbrite nga kryetemat kete teme, se nuk ka kuptim me te jete ketu lart!

durrsaku

Forumium maestatis

Po lere te dergoje populli neper shtete te tjera te pakten se Shqiperise ja pame hajrin /pf/images/graemlins/smile.gif