***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

ketitopi

Primus registratum
Re: ***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

akoma sárrij ta kuptoj pse na e hoqen shqiperine nga lista....fene i kam lujt kur e kishinedhe albanian tone te dashur aty ne liste.mjeti nr 1 i komunikimit sms e a1.ishin.e ke gje idene pse e hoqen shqiperine? :confused:

llapaqeni

Primus registratum

o popull po une ju dhash passin tip si njeri mer jo ti nderonit passwordin ju..sa per dijeni sa do qe te mundoheni te nderoni passi i ri vjen te nr i tel qe o regjisturar edhe e dyta as qe ma ndien fare se kom edhe 2 passworde te tjer kshu qe mu me hani molatricen

olti

Neo

Per here te disate e rregullova. Kete here nje fare Besnik e kishte bere passin "Mitrovica"
Po ca bastardesh mor aman! Eshte perseri passi "Albania"

Princesha

Primus registratum

O Neo, prape nuk funksionon ky passwordi /pf/images/graemlins/frown.gif

Princesha

Primus registratum

He ma edhe ju a jeni gjalle? Mbetet anej ka erosi /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajdeni njifije ktu.

Nuk funksionon hic faqja e sms-it.

Ca e gjet?

desire

Forumium praecox

Ej nuk funksionon me asnje nga passwordet qe keni shkruajtur aty.
Ngelem pa derguar sms,si i behet hallit tani.

llapaqeni

Primus registratum

o njerez gomera po pse boni si palla e nuk i leni dhe te tjeret ta perdorin passin por shkoni edhe e nderoni...nejse mua as qe me plas fare por per ju e kom...ai passi qe kom dhone une nuk bo me..

P.S: kush e do passin e ai te nisi nje PM

ildina

Primus registratum

more po vetem uen sdi me derg sms me a1?^?????????? as me passin e llapaqenit as ate te neosssss :cry: :cry: :cry:

assassino26

Primus registratum

ore po mrena 24 oresh edhe spuno mo fjalkalimi i Neos.Ca paskeni qene mer jahuu :smash:

Belinea

Primus registratum

po ju kam dhe ihere mor shok /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qí ja ku e keni perseri. Geologie1 password :Austria

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] po ju kam dhe ihere mor shok /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qí ja ku e keni perseri. Geologie1 password :Austria [/qb]
rrofsh yllo...Je me e mira ne bote e kam thene une me kohe.Sapo me zgjidhe 1 thes me pune e me kurseve 2 thase me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
shume danke

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

belinea rrofsh /pf/images/graemlins/smile.gif nje sqarim te vockel....te passwordi i belineas ...mos harroni te filloni me A te madhe Austria....perndryshe nuk ju le te hyni ( jane case sensitive)

olti

Neo

E rregullova prap.

Lash lesht me ate qe e prish. S'ka dite ai robi qe nuk tenton ta prishe, dhe ne nje fare menyre ai arrin. PO e njejte eshte, pra albsms dhe albania. esemesim te mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif

fjorent

Primus registratum

Me te poshter se paskemi qene ne shqiptaret s'paska njerez ne bote.
Po qysh e kemi mendjen vetem per t'i bere keq vetes? Po cfare maskarenjsh, po lere shqiptarin e shkrete te dergoje ca sms neper bote se ne SHqiperi na e hoqi austriaku.
I uroj te kene nevoje dhe te mos gjejne asnje mundesi keta maskarenj kur te kene nevoje.