***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

Boby

Primus registratum
Re: ***Dërgo SMS ne te gjithe Boten***

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] o neo !

po nuk arri te dergoj me sms. bej log in dhe click senden por me xjerr pare tek log in....?????? vetem mua ma ben kete gje thua??? [/qb]
Kjo gje me ka ndodhur edhe mua.Ndosh shpesh sidomos per SMS qe dergohen ne shqiperi(e kam provuar dhe me vende te tjera).Po ti dott.essa mos u dorezo.logo deri sa te thote qe mesazhi u dergua.Forca mos e jep veten se duke provuar do ja dalesh mbane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Thx per kshillen bobo! /pf/images/graemlins/wink.gif

pippo

Primus registratum

bbooooooo mister mu a vallaj ne itali me vine atyre en tirane nuk e di :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

O Neo une u perpoqa ta perdor dhe Passwordi seshte ne rregull.Mos eshte problem i imi ketu ne Shqiperi :confused:

giulia

Primus registratum

Edhe une sot e perdora disa here i nis SMS edhe ne tirane

Thanx Neo /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

PO re vlla! Ajo qe eshte shkruar atje. Une tani e perdora dhe punoi ne rregull!

Giulia /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Fatkeqsisht me ne fund ndonje grindavec ia ka arritur te ndryshoje fjalekalimin qe eshte perdorur deri tani /pf/images/graemlins/frown.gif Me vjen keq, sepse me sa shoh ketu neper NetKafe ky pass perdoret gjeresisht nga shume njerez. Ketu ku jam tani nuk kam mundesi shume te punoj per ta rimarre passin e vjeter, prandaj deri atehere po jap nje tjeter. Ai eshte: Nickname shigjetari3 dhe password 0112371 :rolleyes:

giulia

Primus registratum

Thanx Neo edhe une kisha dy dite qe provoja te dergoja po nuk funksiononte /pf/images/graemlins/frown.gif Ky pass i ri e provova tani punon /pf/images/graemlins/smile.gif

Boby

Primus registratum

Kush eshte ai pis qe ndrro paswordin???????Ca egoisti qe paska qen mor aman.njeri delenxhi fare.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Neo po kjo Deine Nachricht wurde gesendet! do te thote Mesazhi u dergua????? [/qb]
yes!lara :angel:

Diddy19

Su@mi

Ajo do te thote qe mesazhi ,ne mos sot ,neser do dergohet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Ok meqe paska qene shume i/e zgjut/e ai/ajo qe paska ndrru pass-in po ve kte te riun edhe te faqja e pare.Dhe ai qe e ndrron prape do ja presim ! Right Olto ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Neo flm shume per acc. e dyte. Ai/ajo qe e ka ndruar te ket Turp :smash: qe na la ca dite pa msg.
Nero kur te kesh kohe te lire edhe nese e ke FREE bej edhe nje acc. rezerve /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Shendet.

olti

Neo

Ai qe e ka ndryshuar vetem sa ka bere qe te ndryshohet passi i vjeter, sepse as ai se ka marre dot. Passi i vjeter ka ikur tek numri im i telefonit, por fatkeqsisht une kam ndryshuar telefon dhe harruar SIM card-in e vjeter ne Shqiperi dhe nuk e di si eshte passi qe ka ikur atje. Do mundohem ta marr me poste dhe ne kete menyre besoj se do rikuperoj passin e vjeter. Me vjen keq vertet, sepse vura re ne Internet kafete, qe ai passi i meparshem ishte bere shume popullor duke u perdorur nga shume njerez. Kete here do bej disa- dhe do i vendos ketu, vetem me jepni pak kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

Belinea

Primus registratum

www.A1.net
Benutzname: Geologie1
Password: lepurushe
Perdoreni se shkojne mesazhet ne gjithe boten po mos i nderoni paswordin se jua mbylla llorarine /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

po pse na e dhe pass ti praaa /pf/images/graemlins/laugh.gif