S'jof asnje sexy,per te mire jane te gjithe sa per 2 pare muhabet...kaq :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif S'di pse nuk me vendosin mua ne krye te jurise...
rosa_blu ne beracaket jemi mistreca jo mednje medhenj /pf/images/graemlins/wink.gif
jo per gje po nje luleje si ty si refuzohet a snje gje /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
e kisha fjalen per çmimin nga albforumi!!!!
po s'me the mor burrazer nga cila lagje :wave: je?
mire lagjen time e more vesh,dhe une kuptova se te kam nga babe duda.
sa per mendje medhenj as s'e njohim se ç'eshte!! jam plotesisht dakort me ty!! :kiss:
ROSA blu ta them ne mp /pf/images/graemlins/tongue.gif
Aman edh emendje madhesia na duhet ne dhe pastaj oj nene neeeeeeeene
leqe jemi mendje madhenj po e mbuloim me fjalen mistrec /pf/images/graemlins/tongue.gif
mos na ofendo!!!! :smash:
hajt se jemi goxha çuna e goxhe çupa!!!!! :thumbsup:
lum,lum kush do na mare!!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
po a do te ofroje nje kafe apo do nje birre?
te vetmin difekt qe kemi eshte se jemi shume te gojes......
kureshtar!!!
vdesim po se morem vesh se ç'ben komshia matan "avllise"( shprehje fshati)!!!
po ti sme nise mp mi u trembe te dija uen sa vjece je sa kohe ben ne rome a i nje fnja dy shoket e mi po kjo re tamam si berace /pf/images/graemlins/tongue.gif
AKOMA JU MISTRECAT E BERATI ME KETO MUHABETE...
ZEQO PA FOTO NUK E FITON VENDIN E DYTE PER SEXY, THAME DHE JURIA KERKON NGA KOKA TEK KEMBET...
KUPTUAT... DHE JO VETEM ZEQO POR DHE TE TJERET SE DUHEN BO CA KRAHASIME ....
MOS NA HARXHONI KOHEN DHE ENERGJINE ME GJERA TE TILLA,,
Moira, po foto e zeqos duhet te dali ketu pra qe te vleresohet, ajo qe u shfaq nga Aragorni nuk eshte e plote /pf/images/graemlins/laugh.gif na duhet trupi .....
vendine pare e ka marre #1 me i miri Arragorni /pf/images/graemlins/laugh.gif
#2 me sexy .... akoma eshte i hapur per kantidatet.....
Ja se po vendos dhe une foton e Zeqos /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nuk e di ne eshte dakort Zeqo... :shrug:
E bera une tani ,s'ke ca ben /pf/images/graemlins/tongue.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.