Re: Copeza mendimesh....
Brezi i sotem asht nji brez arrogantesh...
Vjen tjetra, te shef ne sy pa pike ftyre, qesh me shoqet qe ka ne perbri dhe kur s'duron dot ma dhe i thu: "Ka ndonji gja qe s'shkon?" te pergjigjet: " Se kisha me ty , po shifja ate tabelen afer tejet"
Epo nuk e dija se nje tabele me disa te shkrume te bante me qesh per 2 ore rresht.Normal qe pergjigjesh kshu, non c'hai le palle te me thush:" Po qeshja me ty!"
E pastaj ankohet me pronarin.I thote :"Kjo vajza qe punon me ty po te largon klientet"
Po çe pyt!Se ti me birren tande( te cilen ai as qe duhet ta shese se je nen moshe) han buke.
S'kane respekt!Sllogani:"Une kam dale per qejf, kam ne xhep 10 € e bej ça te du une e kur te du une."
Une e di sh mire se klienti ka "gjithmone" t'drejte po cdo gja e ka nje kufi.Fakti qe ke pi 2 shishe birre 66-she s'te jep te drejten te sillesh si te dush. Respekt per tjetrin, respekt per me te madhin, respekt per ate qe punon. Hyn, del aty ku as duhet te hyje e as duhet te dale (te kerkoje leje as qe bahet fjale) , kerkon te pije edhe cigare mbrenda...Ooooo, po ku kujton se je? Kush kujton se je?
Je nje 16 vjecare e llastume, asnji gja ma sh.Me thu :" Po shifja tabelen ". 2 ore qe shef tabelen? Eh, ne fakt tabela ka vetem 2 vjet qe ndodhet aty.Ta dija se ka edhe aftesine te me baje te qesh do ta shifsha edhe une. Vajze e mire, pij ma pak.
-"Une pij kur te du e sa te du !"
-"Non ci sarà una prossima volta"-mbron shoqja e saj.
-'Sti gran ca**i-mendoj une!
Shtet italian, bani derman vedit.Hiq oret e Religiones dhe fut oret e Edukates; se nqs ky asht brezi tek i cili do mbeshtetet e ardhmja jote , siete fottuti te gjithe.