Re: Copeza mendimesh....
te kam menduar shume,te kam enderruar gjate edhe me sy hapur kto dite.E ndjej qe me ka marre malli tmerresisht,edhe sepse ti spo me merr me ne tel.jam bere nevrike,dhe me vjen te te ulerij ne fytyre qe eshte i gjithe faji yt.ke kaq dite qe sme merr ne tel dhe une qe gati cdo ore shoh cell per ndone mesazh,por asgje.e ke vendosur,dhe e ke vendosur keq.se di dhe sa do zgjase kjo loja jote,por mua po me terbon.qenka e vertete thenia qe ne dashuri fiton kush iken.
kam kaq dite qe te vij pas,te shkruaj mes,te marr ne tel per te te thene qe ben sh gabim qe sme merr, dhe sot per here te pare ne jeten time,ta mbylla telefonin ne fytyre.se kisha bere asnjehere,kam tentuar ta bej por skam mundur.sot pasi te thashe qe po ben nje gabim trashanik,te quajta te cmendur dhe te thashe i paturp e perplasa shume fort celularin mbi krevat,dhe per nje cast u ndjeva pa fryme!!ta mbylla tel pa pritur ta beje ti.kam pritur shume here ta besh ti sa here qe jemi zene(ndoshta sepse sherret tona me te medha i benim nepermjet tel sa here qe mes nesh hynte largesia dhe deti)...dhe kte radhe e njejta gje,kur do vish- me pyete - sapo te mbaroj pun,tu pergjigja...dhe ti duke bertitur si gjithmonese duhet te mbarosh sa me pare,pasi smundeshe pa ne.sepse ne jemi dy,une dhe ajo.ne fakt jemi ne,prandaj dhe ty te merr malli kaq shume,se po te isha une,se di a do ishte njesoj...gjthsi jam e merzitur qe ta mbylla tel ashtu,qe ti thashe ato fjale,por me ka marre malli,me ka mare shume,dhe pas disa ditesh meqe sdo mundem te te jem ne ditlindjen tende do te dergoj nje mesazh ne 12 te nates,edhe po sme more neser,e pasneser,sepse.....te dua!!! /pf/images/graemlins/wub.gif