Re: Copeza mendimesh....
...dhe per nje moment pata frike!
Asnjehere si kisha besuar te tillave gjera...Po ishin shenja..dhe une pata frike!
I kisha pare nder filma dhe cdo here i kisha komentuar me fjalet:"tamam si ne film!".Dhe ja qe u shfaqe ti...Me batuten shume irrituese,aq me teper qe s kishim me shume se 3 min qe ishim njohur,me detyrove te beja ate qe kisha bere kurre me pare...Asnjehere si kisha dhene aq rendesi fjaleve te nje njeriu qe s me njeh...Pergjigjia jote ndaj batutes time me irritoi ...me la nje retrogusto qe zgjati deri ne darke.
Se kishte bere asnjeri me mua.dhe nuk ishte pak..Ishte nje moment qe zgjati shume..ndoshta teper....Shume gjera te perbashketa..shume koincidenca...njerez te lindur mijra kilometra larg njeri tjetrit,me karaktere shume te ndryshme ,rritur ne kushte komplet te ndryshme,njohur ne nje moment pasiviteti maksimal nga ana ime,te kishin aq shume gjer te perbasketa.Dhe ishim une edhe ti!
Dhe filluam te ziheshim..Dhurata jote ishte fanatstike,ideja e dhurates tek koka e krevatit ishte shume e goditur.Doje qe te mendoja per ty ate nate??kete sodisfaksion e more,i kenaqur??Kurse tjetrin jo...s'do vija ne oren 4 te mengjesit tek ty per te falenderuar...do ishte troppo scontato..Dhe ti mbete keq apo jo?? E pranove edhe vete...Dhe une e bera enkas.Ndoshta edhe une ne fund te fundit doja qe te ti mendoje per mua ate nate,edhe pse kjo do nenkuptonte nje nate te tere pa gjume.
Dhe filluam te ziheshim...gjithe ajo konfidence ne me pak se 12 ore njohje..Ndodhi cdo gje kaq shpejt dhe une pata frike...Pata frike se gjitha ato qe ndodhen,gjithcka qe me tregove te ishin shenja...shenja..shenja fati.Dhe une si kam besuar asnjehere atyre!Gati me bere te dyshoj ne bindjet e mia!Isha gati gati ne ate pike ku lufton fort ndaj bindjeve dhe principeve...ku je ne nje pike qe do dorezohesh sepse kshu e ndjen,jo sepse kshu e mendon vertete.Dhe zgjati me teper se nje jave!
Mua s'me kish ndodhur ndonjehere ,dhe ta them sinqerisht,nuk me duket edhe aq noramle kjo shoqeria jone.Por me pelqen sepse eshte shume e vecante.Ke zene nje vend te vogel por shume te menjanuar ne zemren time,dhe ka ndodhur teper teper shpejt.tani ndosh te shihemi rralle edhe pse banojme 10 dyer pallati larg njeri tjetrit.Oraret e ndryshme!Po e di shume mire qe kur te kem nevoje per ty ti do jesh gjithmone aty per mua(si atehere kur me shoqerove me makine urgjent ne spital,e mban mend?).Dhe une do jem aty ,te te degjoj kur ke nevoje te flasesh ,qofte edhe per Nadian,apo per zenkat e tua me shokun e dhomes,kur ke nevoje per coccole,kur do te tymosesh nje cigare dhe s ke njeri qe te te beje shoqeri.Une do jem aty.TVTTTB G********O!