Re: Copeza mendimesh...
Me te rreth ndihem shume e lumtur. Ne jeten time kurre
nuk jam ndjere kaq e terhequr nga pamja dhe personaliteti i ndokujt se sa i tij. Me pelqen tej mase. Por e di qe nje dite duhet te flas per me shume... C'fare jemi ne te dy? Ti nuk flet por vjen e iken... Ndoshta nuk eshte momenti i duhur per te tilla biseda, ti je shume i zene dhe lodhesh gjith diten sikurse une por a mendon ti per keto qe mendoj une? Nese jo fillo te mendosh tani menjhere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Je shume inteligjent dhe i dashur me te gjith, e vej re qe zgjuarsia e shpirti jot i mire shprehet ne ato fjale te shkurtera qe flet me te gjithe. Eshte e vertete ashtu sikurse thua edhe ti, ky eshte vendi yt dhe njerezit e tu, e ti nuk do doje sikur nje dite do te duhej te largoheshe ......................
.
ei ei meqe ra fjala une kuptoj vetem anglisht dhe shqip , serbisht jo... Prandaj nuk kuptoj cfare flisni me njeritjetrin ne sahara, por kuptimin e kenges qe i kerkove sashes ta reply 2 here radhazi e gjeta sot ... Me beri shume kurioze c'ishte kuptimi i asaj kenge qe te terhoqni vemendjen nga biseda me ta.... bebezet syve te bukur tu zmadhuan me shume, buzeqeshe e tunde koken lehtazi, teksa pive gedhenjken e fundit te kafes,
e shikon qe mbaj mend.... (Meqe ra fjala nuk e di a ta kam vene ne dukje por ti pin shume kafe dhe nuk eshte e shendetshme)....
Dukesh i qete dhe me teper teper besim ne vetvete, dukesh sikur gjithcka e ke te menduar e s'ka vend per preokupim, por mua keshtu me fut ne mendime ...
Uff sa paskam folur.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Ja tek eshte MILJACKA
'Ko bi rek'o cuda da se dese
plava Miljacka mostove odnese
da ne mogu tebi doc'
da ne mogu ulicom ti proc'
Kush thote qe mrekullite ndodhin?
(lumi)miljacka i rremben te gjitha urat
e keshtu une nuk mund te vij tek ti
e keshtu nuk mund te eci ne rrugen tende
http://www.youtube.com/watch?v=EAZATpmDUwI&feature=related