C'mendim Keni per FOTOT e RAMES

I love new york

Primus registratum
Re: C'mendim Keni per FOTOT e RAMES

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Keshtu qe pse z klosi e quan turp ndimesen qe shtypi i lire po i ben presantimit te gjithe vlerave qe Rama mbart une ket se kuptova dhe meqe You mbuloni opinioni tuj mbas ketij artikulli duhet mte jeni ne gjendje me justifiku pse esht turp?
Apo se kam kuptu idene mbartese te artikullit valle?

[/ QUOTE ]

Yep, nuk e ke kuptuar mbartesine e artikullit Nardi.
Ai thote eshte turp, qe pala kundeshtuese ka zgjedhur te beje ate qe une e quajta "lufte bibilulash", nje xhest politik shume i ulet, i thate, i varfer dhe i shemtuar nga ana e tyre.
So, ai flet per xhestin, per zgjedhjen aq te "ndritur" qe kane bere kundeshater e tij politik.

dalja e tij nuso ne nje plazh nudist nuk eshte ndonje vlere personale qe afekton politiken e tij, eshte deshire, thyerje e nje miti, zgjedhje personale.
Por ti me tendence i ke vene fjalen "vlere" qe ata qe nuk i hyjne shume thelle t'a analizojne "po mire more, ca beri ky njeriu kaq gabim qe te kompromentohet vota ime" te ndikohen.
vlera eshte fjale shume e madhe dhe i dedikohet vertet vlerave dhe jo zgjedhjes nese te enjten vesh rrobebanjo dhe te shtunen per qejf vendosh t'i heqesh ato.

Shpresoj se kete here u qartesove. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Pse nuk turperoheni mor njerez te mire nga lidhjet qe Olldashi ka me Mafian po turperoheni me ca foto nudo. Kush jane me te rendesishme per ju... Apo keni pare gjera ne ato foto qe si keni pare ndonjehere?

S

Scorpion

Guest

Une jam me partine e Lekut Altin1A /pf/images/graemlins/laugh.gif Po pata shendet, lek e nqs jam mire s'ma ndjen per pushtetin shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Une s'po flas as si i majte as si i djathte, po shoh, lexoj dhe komentoj ca behet ne kete fushate zgjedhore.

Bomba e djeshme dhe gjera te tjera jane thjesht koicidenca ndermjet atyre qe tregojne qe vendi nen qeverisjen aktuale po zhvillon ndryshime me nje hap tmerresisht te vogel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

komino

Valoris scriptorum

Puna e fotove eshte qe berisha mbase e ka qare tiranen (se aty nuk pijne uje) dhe po perpiqet te shpetoje cte munde neper fshatra

nardi71

Primus registratum

Keshtu qe pse z klosi e quan turp ndimesen qe shtypi i lire po i ben presantimit te gjithe vlerave qe Rama mbart une ket se kuptova dhe meqe You mbuloni opinioni tuj mbas ketij artikulli duhet mte jeni ne gjendje me justifiku pse esht turp?
Apo se kam kuptu idene mbartese te artikullit valle?

[/ QUOTE ]

Yep, nuk e ke kuptuar mbartesine e artikullit Nardi.
Ai thote eshte turp, qe pala kundeshtuese ka zgjedhur te beje ate qe une e quajta "lufte bibilulash", nje xhest politik shume i ulet, i thate, i varfer dhe i shemtuar nga ana e tyre.
So, ai flet per xhestin, per zgjedhjen aq te "ndritur" qe kane bere kundeshater e tij politik.

dalja e tij nuso ne nje plazh nudist nuk eshte ndonje vlere personale qe afekton politiken e tij, eshte deshire, thyerje e nje miti, zgjedhje personale.
Por ti me tendence i ke vene fjalen "vlere" qe ata qe nuk i hyjne shume thelle t'a analizojne "po mire more, ca beri ky njeriu kaq gabim qe te kompromentohet vota ime" te ndikohen.
vlera eshte fjale shume e madhe dhe i dedikohet vertet vlerave dhe jo zgjedhjes nese te enjten vesh rrobebanjo dhe te shtunen per qejf vendosh t'i heqesh ato.

Shpresoj se kete here u qartesove. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Helena i like your name, but fatkeqesisht idete e tua bine larg bukurise se emrit.
Si fillim besoj se e ke pa ate komedine e Luftar pajes ne rolin e fsahtarit qe i kishin vjedh lopen dhe gjithe fsahti e kritikonte pse se rujti lopen- dhe ai me shume se i merzit na humbja e lopes po mersitej nga reagimi i fshatit dhe tha; "po mire mor vellezer- po ai qe me vodhi lopen a spat faj hic ai?"
Tash ne se media e lire sikunder ju e konsideroni(pavarsisht se nje lidhje e posites nuk eshte verifiku dhe e ka hedh poshte cdo bashkpunim me incidentin) kreu nje act te turpshem-pra paska qene turp, shihni se perderisa ka faj -ndoshta dhe ai qe doli .... seshte pa gje.

Tash pyetja ne forum eshte se cmendim keni per pabrekesine e rames, e me sa shoh dhe nen ket contekts zhvillohet debati.
Cdonjeri eshte i lire te zgjedhe dhe vazhdoje te vootoje per ate mendon se mund ti sjelle prosperitet kombit dhe, Nuk me duket moto e keqe hic fare pse dhe "pabrekesia" /pf/images/graemlins/grin.gif eshte vlere ose " Me ne evrope, pse atje shkohet dhe pabreke -keto jane vlerat tona" /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
pavarsisht se ne 15 vjet emigracion ne EU skam pare ndonje major politikan ne plazh nudo as yet.
But truthfully I had long time I didn’t enjoy as much as I am now the membership in albforum, the way and for what we are discussing, and how much this incident and news has made me to laugh . It is has been so funny to see how difficult is for people to disassociate them selves from “the values “where they do not belong just because the future doesn’t offer a better option in their view.

S

Scorpion

Guest

EDI RAMA, si i majte, eshte i pari ne Shqiperi qe na fut "modernizmin" apo me mire "shthurjen" qe eshte edhe ketej ... por s'ka rendesi, te Majtet kane qene gjithnje "PROGRESISTE" kurse te Djathtet "KONSERVATOR". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u merrni me hallatet e te tjereve o popull! Jeni bere si tufe delesh nga pushtetare arrogante qe mendjen vetem per poste qeveritare e kane...

ALTIN

Primus registratum

EDI RAMA, si i majte, eshte i pari ne Shqiperi qe na fut "modernizmin" apo me mire "shthurjen" qe eshte edhe ketej ... por s'ka rendesi, te Majtet kane qene gjithnje "PROGRESISTE" kurse te Djathtet "KONSERVATOR". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u merrni me hallatet e te tjereve o popull! Jeni bere si tufe delesh nga pushtetare arrogante qe mendjen vetem per poste qeveritare e kane...

[/ QUOTE ]

Xhaxhi Edi ka qene i djathte por e pa qe skishte karrige bosh dhe kaloj majtas. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Anana

Primus registratum

EDI RAMA, si i majte, eshte i pari ne Shqiperi qe na fut "modernizmin" apo me mire "shthurjen"...

[/ QUOTE ]

Ua kot ky, po flet si babagjysh tani. S'ngeli shthurja ta fusi Edi. I shkreti eshte nje cike koke me vete po si tha njeriu shthuru. S'e kam pare une ate te martohet, ti rrasi gruse nja dy kalamaj dhe pastaj te vere te bredhe me adoleshente ose minorene. Kjo eshte shthurje.

master of puppets

Primus registratum

me sa po shoh tek keto postime keto foto nuk i sollen ndonje dem te madh Edi Rames,perkundrazi i sjellin dem atyre qe i publikuan,sidomos ne kete faze mbyllese elektorale....
Duke patur parasysh edhe ceshtjen e tritolit te pizzeria duket se ka "forca te erreta" qe veprojne kundra tij,megjithese mund te jene dhe rastesi por pershtypja nuk duket e tille...
Sic thoshte dikush me siper "cdo reklame eshte e mire" pra dashur pa dashur iu kthye si boomerang atyre qe publikuan fotot...gjithsesi rezultatet shihen javen tjeter.

Dhe dicka tjeter,postimet ne forum per fotot e Rames jane disa here me teper sesa ato mbi raportet portugeze mbi Olldashin,qe sipas meje tregon dy gjera:
1-Si popull i kemi qejf dallaveret dhe thashethemet
2-Akuzat per krim,korrupsion,lidhje me mafian etj etj te nje zyrtari te larte sna bejne fare pershtypje,jane bere si buke e djathe e as i veme me rè.

Mbase gabohem po kjo tregon nivel ndergjegjieje qytetare jo shume te larte.
Tung

I love new york

Primus registratum

Helena i like your name, but fatkeqesisht idete e tua bine larg bukurise se emrit.
Si fillim besoj se e ke pa ate komedine e Luftar pajes ne rolin e fsahtarit qe i kishin vjedh lopen dhe gjithe fsahti e kritikonte pse se rujti lopen- dhe ai me shume se i merzit na humbja e lopes po mersitej nga reagimi i fshatit dhe tha; "po mire mor vellezer- po ai qe me vodhi lopen a spat faj hic ai?"
Tash ne se media e lire sikunder ju e konsideroni(pavarsisht se nje lidhje e posites nuk eshte verifiku dhe e ka hedh poshte cdo bashkpunim me incidentin) kreu nje act te turpshem-pra paska qene turp, shihni se perderisa ka faj -ndoshta dhe ai qe doli .... seshte pa gje.

Tash pyetja ne forum eshte se cmendim keni per pabrekesine e rames, e me sa shoh dhe nen ket contekts zhvillohet debati.
Cdonjeri eshte i lire te zgjedhe dhe vazhdoje te vootoje per ate mendon se mund ti sjelle prosperitet kombit dhe, Nuk me duket moto e keqe hic fare pse dhe "pabrekesia" /pf/images/graemlins/grin.gif eshte vlere ose " Me ne evrope, pse atje shkohet dhe pabreke -keto jane vlerat tona" /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
pavarsisht se ne 15 vjet emigracion ne EU skam pare ndonje major politikan ne plazh nudo as yet.
But truthfully I had long time I didn’t enjoy as much as I am now the membership in albforum, the way and for what we are discussing, and how much this incident and news has made me to laugh . It is has been so funny to see how difficult is for people to disassociate them selves from “the values “where they do not belong just because the future doesn’t offer a better option in their view.

[/ QUOTE ]

O Nardi, fatmirsisht jemi ne pole shume te kunderta ne idete qe kemi.
Shuume larg...
Nga gjithe ai mesazh qe ti ke shkruar, mua asgje nuk me ngel ne mendje ose fundi i fundit te me beje edhe te mendohem 2 sec dhe te "quation ndonje mendim timin te meparshem"
SMos shko me larg sesa firma jote dhe jemi everybody else's their dues, nqs pretendon se je njeri fair.
apo edhe ti si ke ai filmi me priftin "beni si them une po mos beni si bej une" /pf/images/graemlins/wink.gif
Anyways, diskutimi mbaron ketu duke konkluduar qe ti ke mendimin tend, une timin dhe ne "platformen" e ideve qe diskutojme jeni like apples &amp; organges. So debati pervecse thellon hendekun e ideve dhe vlerave me shume, nuk ben gje tjeter.
Ndaj, Happy freedom.
Live and let live /pf/images/graemlins/wave.gif

p.s ahh, sa per ate qe s'kishe pare ndonje europian politikan te dilte si Edi ( pamvaresisht se Edi NUK KA QENE POLITIKAN ATEHERE KUR JANE BERE FOTOT - Kete rrefuzoni t'a shihni juve), kerko ca faqe perpara dhe do shohesh nja 2-3 links qe S6t6n6 ka vene dhe do informohesh dhe ti.

tola77

Primus registratum

te them te drejten une i adhuroj te gjithe ata qe shkruajne per ta mbrojtur,do te thote se nuk i ben aspak pershtypje, dhe qe ti mbushin mendjen botes se nuk ka asgje te pamoralshme. Ajo qe me cudit eshte perse atehere kur pane fotot e Inis gjonit te gjithe e kritikuan, ne fund te fundit ajo vetes se saj ja bente, nuk eshte njesoj?

I love new york

Primus registratum

une personalisht qe po "mbroj" edin ( se kshu u ndane kampet tani ketu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif) nuk e kam share Inisin Gjonin.
Gjithsecili ka jeten e vet, kur nuk i prish pune njeriu.
Pastaj mos harrojme dicka, ajo qe beri me shume buje ne rastin e saj ishte droga, pasi ajo eshte "top zjarri" se nudo, qofte mashkull qofte femer kam pa dhe s'kishte ndonje gje me teper ose me mangut se ne te tjeret.

e tmerrshme ku kemi arrit
ME BREKE APO PA BREKE - Kjo eshte ceshtja!!!! /pf/images/graemlins/eek.gif

antip

Primus registratum

Pa breke do qe interesante ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O tola mos ngatarro Inisin me Edin o burre i dheut. Ca krahasimi eshte ky? Inisi ishte degjenerate, nje artiste qe thith droge dhe ben seks, pra ishte video, e s shoh ndonje gje brenda normave morale per te. Ndersa per Edin jane disa foto qe kushdo mund ti beje, perderisa plazhet nudiste jane dhe te lejuara ne bote, nuk demtoi njeri e s'dha ndonje imazh aq negativ keshtu qe ju sa te shihni hallatet e Edit, merruni me ndonje koment tjeter me te hajrit.

Sirena

Primus registratum

Po ngaterroni gjerat kot me kot tani.

Atehere, mendimi per fotot e Rames? Foto normale, ka dale per qejf te vet duke bere pushimet ne nje plazh nudistesh (ekzistojne dhe jane legale, per KEDO).

Ajo qe nuk eshte normale eshte botimi i ketyre fotove ne nje gazete politike.
Hajt se mund edhe ta justifikoja nqs ne Shqiperi do ekzistonin revista nga ato tipiket qe gjuajne skandalet dhe thashethemet dhe fotot do ishin te publikuara aty me te vetmin qellim "defrimin" e njerezve duke pare vip-at, por eshte i pajustifikueshem botimi i tyre ne nje gazete, perpara zgjedhjeve, me te vetmin qellim diskretitimin e tij si figure politike.

Normal qe nuk ka sesi te diskretitohet per ato foto...ajo qe duhet pare e denuar eshte qellimi (krejt i gabuar) i atyre qe i botuan.

S

Scorpion

Guest

Nuk mund ti rezistoja dot pa i krahasu te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif Sikur po flasim per politiken ketu a jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me cudit fakti qe kjo gazeta "Sot" qenka e pavarur, gazete e perditshme dhe qe ma merr mendja qe lexohet nga mosha te ndryshme, hajd mo.

Ne fillim dolen fotot, pastaj anal-istet, qe anal-izuan cdo detaj te fotos sikur te ishin vepra arti.

Po ky plaku Mero (kryeredaktor i gazetes "Sot") e di qe skandali me i madh jane fotot e vjedhura dhe qe cenojne lirine e nje individi. Nuk du me u zgjat shume Lymo por hipokrizia dhe injoranca mediatike kane gjetur mjetin e shpalosjes: fushaten elektorale.
Mos u merzit, neser, pasner, keto ruhen si arkiv, dhe do i rilexojme dhe do shohim pjellurine tone mediatike te lire shqiptare.