Classifieds!!!

Danae

Primus registratum
Re: Classifieds!!!

e une qe isha nise kisha shkru nje kerkese te gjate e te gjere:te gatuaje,ti bjere nje vegle muzikore,te jete i pashem,te me doje fort e ihuhu kushedi sa.
kur e gjeta nuk me pelqeu tani kerkesa:
Qytherja, moshe e vjeter dhe plake kinge,qejflie muzike e me gjyslyke t'thyme kerkon:intelektual finto me pasion makina garash e motorrash,mundesisht si ai aktori tek Fast and Furious.
plak king dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

LABORATORI :devil:

kushedi cfare eksperimentesh dalin /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/QB][/QUOTE]
rezultati:fjale shume e pune pak,du me pa faktet. :book:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ti bjere nje vegle muzikore [/qb]
Vegles i bien te gjithe, mos u bo merak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Mos me myt .... /pf/images/graemlins/tongue.gif , hika .

Kordelja

Valoris scriptorum

Po sikur t'ja vejme:

Ketu GATUAJNE "gjellet" e tyre te preferuara-FEMRAT. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ti bjere nje vegle muzikore [/qb]
Vegles i bien te gjithe, mos u bo merak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Mos me myt .... /pf/images/graemlins/tongue.gif , hika . [/qb]
t'hangert derri ty :smash:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Kishe noi verejtje me Addin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif ti siper meje ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
prite zot e Xhumo...a t'dul nai azgon horizontit e lal? ta zej shok shpejt e shpejt se m'duhet nji papuçe leshi (e majta) /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ka me t'pelqy po ho, mos e merr me fryk /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shoku Miri, kto 'edrat e sotçme kalojn nga e hekurosmja e llustrimi ne muhabet alternativash me nji hap, sikur po kalojn trotuarin. kshuqe sa t'na bij per pjese t'na bije mo e pa na ngel hatri me sho-shoqin.

dirty vegas

Primus registratum

...apapapaaaa ...jom shum i ndinjum!! Ktu hapet tem legjitime qe ka t'boj me t'ardhmen e robve, e ju e ktheni n'larje-tharje-shplarje kmishash!

..ku jan moderatorat (..lidhset, ..gjonat e brishta, ..ne qent qe gjymojn flutra) kur duhen? :smash: :smash:

Ho mre, si u bo ai halli im, se me gocen e huj qe ishte n'shqipri s'u bo gjo. :shrug: ...bebaaa, m'gja se ke ty do u perplaskam.

dirty vegas

Primus registratum

zhuls, zhuls ..po t'fus i t'lame ne ty ...t'shkelqesh si qelqurin fraxhile masi ka dal nga lavastovilja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

..t'boj t'bosh xixa :lol:

Ema

Goddes

Jo re jevgo.
Duhet ta fusesh,ta rrrotullosh,ta shtrydhesh ene ta qisesh gjys te thame....leveren /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

dirty vegas

Primus registratum

.....se harrova ....ti shkul ato deget e avatarit qe mi ke njonen si per n'elbason e tjetren si per n'bolonj ..kot m'kot!! ..shtrig!! ..neperk me deg!! ...tu thaft pema! :smash:

dirty vegas

Primus registratum

:thumbsup: (s'kishte mimik me gisht t'mesit ..kshu qe shif kte e zene se kom von tjetren) :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb] ...apapapaaaa ...jom shum i ndinjum!! Ktu hapet tem legjitime qe ka t'boj me t'ardhmen e robve, e ju e ktheni n'larje-tharje-shplarje kmishash!

..ku jan moderatorat (..lidhset, ..gjonat e brishta, ..ne qent qe gjymojn flutra) kur duhen? :smash: :smash:

Ho mre, si u bo ai halli im, se me gocen e huj qe ishte n'shqipri s'u bo gjo. :shrug: ...bebaaa, m'gja se ke ty do u perplaskam. [/qb]
Tani u fteke per muve ti?? ... Me nje kusht, te ndahesh nga MIKI se do bohem MIKI vete per ty!!!!( sic e din jam shume po shume tmerresisht Xheloze /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: nga ke humbur :cry:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb]

Ho mre, si u bo ai halli im, se me gocen e huj qe ishte n'shqipri s'u bo gjo. :shrug: ...bebaaa, m'gja se ke ty do u perplaskam. [/qb]
Un e huj?!
Ma jam un pri veni s'ka shume perqark e lal, po ca te baj un ty qe s'do me shku ushtar!
Po un vdes per i cik uniform!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

:wub: :cry:

dirty vegas

Primus registratum

po pse mi goc duhet me shku ushtar vetem prej uniformes? ..e mor lali i uniform me qera per nja 2-3 ore, 1 not, ...ose per me shume kohe ...dhe ja u zgjidh problemi uniformes.

..ca uniforme t'mor? ..ushtari apo marinari? /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sapuno do dalesh nga kriza ti a jo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dirty vegas

Primus registratum

..para se ti pergjigjem pytjes, ...qafsh mu, kujt ja ke vjell ate poezin me shikimet omla ne syt gjith bukri? ...se ma nezi zemren ..m'hypi vapa ufff. :book:

..motra, m'gja se s'jam n'kriz identiteti ...po kam kalu n'gjendje kome. ..du me bo i t'fort me punen e sapunit po vallai dashka shum pun e un jom pertac n'kulm.