Classifieds!!!

abs

nuk e di...
Re: Classifieds!!!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
P.p.abs, ky nuk tha qe osht pedofil, rritu edhe icik fareeee /pf/images/graemlins/laugh.gif qe mos ta fusish n'burg qysh tashi se gjunof varfri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un s thash gja per ate moj, ai qenka n rregull n fakt,pa paragjykime :wink: ti ke dhe dekomenta kordele :devil:
masanej ai e ka ngjyren e flokve ndryshe...
:goofy:

-------------------

jo..po...fol po deshe...

Ema

Goddes

[qb] Sapuno po s'pata gjo me thone per veten s'lejohet me shkru ktu re :rolleyes:

Thashe mos po me prano kshu "derr m'thes" thashe :rolleyes:

P.s.Shtriga keqe s'paska duru kjo paska ardh periher /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.p.abs, ky nuk tha qe osht pedofil, rritu edhe icik fareeee /pf/images/graemlins/laugh.gif qe mos ta fusish n'burg qysh tashi se gjunof varfri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
osh bo keq ,ka vojt rradha modhe ene per burre me korrespundenca :cry: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

abs une s'desha me ia cilesu qe ka "krize identiteti" :eek: po ky e paska shkrujt vet

Emke, :rolleyes: une fus miq /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Emke, :rolleyes: une fus miq /pf/images/graemlins/laugh.gif

kordele si e den...se organizoj banden...e miqve :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

abs nuk doja me "i pergoju" miqt se po kam hall mos m'i korruptojne dhe pastaj çefesht ngelem me gisht n'goje :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

sofia,102 vjece,kerkoj i burr t'nershem me kalu ditet e pleqnis.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam simpatike ,2 dhom mkan ngel(sa me kafshu :devil: ),flokt e bardha fije fije ne turini si lekur shalqini /pf/images/graemlins/laugh.gif
t'mshofesh na mrapa ngjaj tamom si 20 vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam dokumenta per n'venet nordike :tipsy:
te interesuarit te lejn emrin dhe nr e tel ne redaksi ose te me kontaktojne nepermjet temes :cool:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sofia,102 vjece,kerkoj i burr t'nershem me kalu ditet e pleqnis.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam simpatike ,2 dhom mkan ngel(sa me kafshu :devil: ),flokt e bardha fije fije ne turini si lekur shalqini /pf/images/graemlins/laugh.gif
te interesuarit te lejn emrin dhe nr e tel ne redaksi ose te me kontaktojne nepermjet temes :cool: [/qb]
..oj sofijeeee, pleqt e forumit vetem kur shofin avatarin tat i bje infrakt n'zemer ...s'kon as shoncin ma t'vogel me shtyp "pergjigju" per me t'lon numra telefoni.

..ps: ..kur t'bin edhe aty 2 dhom qe ke, m'thuj ..qe t'lej emrin e numrin e telefonit. ..se vetem ato 2 dhomet ta prishin!!! :devil:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb]
[qb] Sapuno po s'pata gjo me thone per veten s'lejohet me shkru ktu re :rolleyes:

Thashe mos po me prano kshu "derr m'thes" thashe :rolleyes:

P.s.Shtriga keqe s'paska duru kjo paska ardh periher /pf/images/graemlins/laugh.gif

osh bo keq ,ka vojt rradha modhe ene per burre me korrespundenca :cry: :goofy: [/qb]
mos shtyni, mos shtyni ...zemra ime ka ven per t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

moshe madhore!
jo shume e gjate!
per momentin bjonde!
Simpatike deri ne momentin kur filloj e flas, aty nuk garantoj pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
me dokumenta te rregullta!
mjafto qe partneri te baj shkume /pf/images/graemlins/wink.gif

:cool:

bebivogel

Forumium maestatis

C'te paska gjet thursday ...?? :eek:

Sa gra ke nermen me piketu?.... ska gjo jo ... po vetem njona tka thon per te hekmen e "JOs" NGA DICTIONARY!!! :mad:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga thursday:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sofia,102 vjece,kerkoj i burr t'nershem me kalu ditet e pleqnis.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
te interesuarit te lejn emrin dhe nr e tel ne redaksi ose te me kontaktojne nepermjet temes :cool: [/qb]
..oj sofijeeee, pleqt e forumit vetem kur shofin avatarin tat i bje infrakt n'zemer ...s'kon as shoncin ma t'vogel me shtyp "pergjigju" per me t'lon numra telefoni.

..ps: ..kur t'bin edhe aty 2 dhom qe ke, m'thuj ..qe t'lej emrin e numrin e telefonit. ..se vetem ato 2 dhomet ta prishin!!! :devil: [/qb]
ato i kam per me kafshu kallupet e sapunit me i pa a jan pri verteti apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hotti s'ke frike se mbytesh nga shkuma :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif e pastaj nis e belbezon :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] C'te paska gjet thursday ...?? :eek:

Sa gra ke nermen me piketu?.... ska gjo jo ... po vetem njona tka thon per te hekmen e "JOs" NGA DICTIONARY!!! :mad: [/qb]
..vdeksha un per ty sa t'mir qi t'kom! /pf/images/graemlins/laugh.gif ..vetem maj premtimin per "jo-n" se tjerat rregullohen. :thumbsup:

alinos ..sa madhore mi? ..se i zaberhone tjeter ktu o 102.

alinos

Forumium maestatis

mbi 23 dhe nen 33 /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] mbi 23 dhe nen 33 /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...aiii mosh tamom po, dokumenta po, pa llafe po ...xing! ...ke do ftojm n'dasem?

alinos

Forumium maestatis

gjysmen e forumit, gjysmen tjeter jo, se i kam inat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pytja qe duhet te kishe ba asht: ku i ke legalizu dokumentat?!
A do me e dit se ku jam rezidente?!
Shpresoj te mos kesh prenotuar torten hala!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:
nenshtetsin e kam alla shqiptarce un lali, do me ardh ne Albani?!
:goofy: