Classifieds!!!

dirty vegas

Primus registratum
Re: Classifieds!!!

qyqja qyqja ..ca thash mi qe mu thaft goja?? .."motra" ..e perdora pa t'keq ...kshu ne menyr dashamirse sic mund ti them i shoqe t'afert.

..na vje keq qe u zhgenjeve. ..po s'po mor vesh per ca? :confused:

Ema

Goddes

Sapuni Erase the maps ene u lafte ene u shpelafte prej durve te tuja Kordelja ishallah!

Zhuls :kiss: ,ene pse m'ke shajt nga pema po ta fus i t'puthme :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon se m'la pa la e pa shpla ene meta me kmishen e tij m'dore si motra mire qe jom ... :idea:

dirty vegas

Primus registratum

...amon t'keqen me kto t'puthmet se kom ene mushkrit e dobta ...lexoj kshu gjonash n'forum e s'mushem dot me frym pastaj.

..pastaj pse t'shaj un ty? ...ti e di qe kush t'shan t'do.

dirty vegas

Primus registratum

uaaaaaa mi maaaammiiiiiii ...ky eshte momenti me i lumtur i jetes time. Fragile edhe une te dua!! ..te kam dashur qy para se t'vija ne kte bote. ...s'kam dash me ta thon me perpara, po jam mat 3 her me u hull nga penxherja dhomes time se kujtova se s'ndjeje gjo per mu ...dhe mu dukte jeta pa kuptim pa ty!!!

...kordele, ..ti rri hekuros kmisha! ..u pika-pika ..ta mori lepuri karroten nga dora! :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sapuno ti me (ll)jet mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjej mer rrugen dh-se per ne shpi se le nom /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Nashti qe ja shprehem dashnine njoni-tjetrin,te varim ka i litar m'qafe ene t'hudhemi prej Mullarit te Munit Hirko.

E tha ai i shkreti Robbie Williams:Before i fall in love,I'm preparing to leave u.... /pf/images/graemlins/frown.gif

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fragile:
[qb] Nashti qe ja shprehem dashnine njoni-tjetrin,te varim ka i litar m'qafe ene t'hudhemi prej Mullarit te Munit Hirko.

E tha ai i shkreti Robbie Williams:Before i fall in love,I'm preparing to leave u.... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
C'o kjo dashni tragjike qe paske per mu ti mi goc?? ..un gja ne te shpreva qe tashi qe t'kom ty s'do kem nevoj me i dhon fun jetes. ..po t'pakten, kur t'vejm i litar n'qaf te mullari Munit, pse mos perdorim t'njejtin litar? ...se kshu s'harxhojm me shum litar se c'duhet ..dhe ikim te dy perqafe. :tipsy:

...kordele, ..ktej ktej ..ku shkon t'caft ujku t'caft? :lol: ...po ti mi si e ke dashnin? ..tragjike si puna ksaj Xhuljetes** ktu siper?

** - ..mjaft e shava dreqin se e du fort

Kordelja

Valoris scriptorum

Capuno mu s'ma nin hic se jam msu me sapunisje edhe me shkumosje ne t'thate :sleep:

alinos

Forumium maestatis

Sapu
Ma theve zemren

heart_broken_01.gif

E per ca per i tragjedi moderne! :cry:
E kisha zgjedh dhe uniformen, po ce do me tashti :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma negra:
[qb] Sapu
Ma theve zemren

heart_broken_01.gif

E per ca per i tragjedi moderne! :cry:
E kisha zgjedh dhe uniformen, po ce do me tashti :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: [/qb]
...mos qaj se n'shpirt m'dhimka kur qa ti ...un vdes per ty. ...hajd mo ..ene pse s'ke dokumenta.

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe ti Capuno
babytub3.gif
:sleep:

Sa t'shkoka e kuqmja ke faqet :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

thursday ska kapercy ylberin akoma ... THANK GOD!!! e kemi burre per koke te burrit :lol:

thursday kam nda mendjen se me ty nuk martohem... edhe pse e hoqa JO'n nga dictionary ... Ti nuk do nji po dashke 3 a 4 ... /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: