Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

Princesha

Primus registratum
Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

...kishit me shumë se mik?

E kam fjalen per ata qe jane afer njeri tjetrit, dhe nuk behet fjale per dashuri virtuale.
Ndonjeri/a per shembull qe ju ka mbetur ne mendje.

Shprehuni lirshem /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

ehehe kjo pyetje nga cdo teme ose pjese e forumit do hapet ... Princeshe kuptoj sinqeritetin tend .. por asnjeri sdo te te pergjigjej ... ( fut mua ketu gjithashtu) somehow ne shqiptaret i urrejme 'gossip' ( thashethemet) ... por edhe ne jemi qe i krijojme :wink:
kete e thashe lirshem :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave:

alinos

Forumium maestatis

Kuriozitetin mund ta nxisin disa, nja dy-tre te pelqejne dhe keshtu si kallup, por qe ketu aty ku thu ti do shume pune Princesha...
Ndodh qe ndonjerin kur e takon e pelqen me gjithe mend dhe thua se s'te gabuar intuita, por perseri ka nevoje per shume gjera qe deshira te kthehet ne realitet dhe prandaj shpesh njerezit i hedhin pas kraheve gjera te tilla si "qe mund te ishin, por nuk ndodhen!", njelloj si me nje njeri qe e takon ne supermarkate /pf/images/graemlins/wink.gif
Keshilla ime, nese mund ta evitoni mos thurni iluzione per ate qe eshte prapa pc, se jo vetem nuk i dihet si eshte me gjithe mend, por edhe po te jete i shkelqyer, dashuria do kushte /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Tani moj Princesha keto qe kam rreth e perqark e deri ne Shqiperi i njof pak a shume,kam taku shume njerez,jane bere shume takime.
Me thone te drejten mu s'mkish shku naihere menja per kshu gjonash po tani qe ma shtivene men ci faccio un pensierino :rolleyes:

P.s:Burri im i ardhshem do jete bigam dhe eshte forumist. /pf/images/graemlins/wink.gif (Accordo i bere me nusen nr 1 jo me burrin se ate e morim me zor).Te dhena:jeton ne shqipri.
Emra s'ka! :lol:

abs

nuk e di...

ka dhe perjashtime, por prap mungon dicka...sigjithmone...
megjithate linos,ty t` kane/t` dune dhe pa kushte, mos m`ban me t` nxjerr sukretet n shesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss:

jula

Primus registratum

Ve re se kjo eshte nje nga pyetjet qe shtrohet me shpesh, nen tituj e forma te ndryshme..........stres i maaadh! :eek:
Qe mos ti bej bisht pyetjes, une e di shume mire cilet jane individet ne fjale (ne shumes) dhe jane te vetmit qe kam per te evituar me shume kujdes. /pf/images/graemlins/smile.gif :book:

edda

Primus registratum

Asnje nga çunat e AF nuk shkruan aq embel sa Tom Hanks tek "C'è posta per te" :shrug:

mgjth do kisha dashur te beja miq ne jeten reale: Jeten (romantiken), Kordelen (enciklopedine), Julen, Laren dhe Blendin qe nuk e di pse po inspirojne respekt pastaj lista vazhdon me mistrecin che mi fa tenerezza dhe me ben te qesh me lot shume here, too too nice, tedin (per te shkembyer recetat) etj etj etj

:kiss: te gjitheve

Ema

Goddes

jashtë teme

edda

Primus registratum

jashtë teme

Ema

Goddes

Tani me qon e sinqerte deri ne fund,ashtu si ma kerkon karakteri dhe vendi ku po shkruaj kur pashe titullin :"Me ke djale/vajze te forumit do kishit dashur te..." me levizen neper koke ca mendime makaber te cilat nuk mund ti shpreh deri ne fund.Mjaftohem tu them se reticensa me la goxha hapsire per imagjinate duke kujtuar versionin anor ke kenges:
"Kur me rrin karshi,karshi e
une me ty kam dash me ....e..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni se dola pak nga tema po shpreha nje keqkuptim te thjeshte. :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sikur une te vija ketu llisten e cunave (qe Zot ruame nga pune qe do i hapja vetes sikur tu thoja se saaaaaaaaaaaaaa fort i dua /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ju betohem qe do fitoja urrejtjen tuaj,fundja te tere e bejne shurren ne kembe (dmth une kaq di per ta!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif )... :book:

Nuk di se c'thashe :book: :confused:

Edda /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Une doja te kisha me shume se shok...
ta ta....

Kordelen :wub:

:lol:

Princesha

Primus registratum

Edhe per cudi te gjitha vajza qenkan pergjigje ju shkon mendja per keq juve /pf/images/graemlins/laugh.gif , jo se djemve nuk u shkon, por radaret i kane me te ngadalshem, nuk i kapin valet aq shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

jashtë teme

Blendi

Primus registratum

Ca mengjese nuk kam si ta mohoj. Ngjitem shkalleve te zyres me nje kafe te nxehte dhe ulem perpara kompjuterit. Rrufis kafen ne ngadale pa bere asgje sepse shume rralle ngopem me gjume. Zyra ime eshte e ndertuar si nje kulle prej qelqi me shkalle metali qe i ngjiten anash, te tjeret punojne poshte. Pertueshem, me shijen e kafes me vete hyj ketu ne forum.
Dhe me ndrin syri!

Se ju ne Europe tashme jeni zgjuar e keni nisur te ngaxmoheni. Te lexoj nja dy tre batuta te cave eshte arsye per te qeshur me shpirt. Eshte ngjitese, ilaci me i mire per zgjimin. Nuk ka shoqeri me te kendshme ne mengjes se Jula, Lara, Xingu, Korda, Blue, Hirko etj etj
Nuk dua te nis me emra se nuk do mundem te mbaroj pastaj, jane shume, Edda psh, ose Cruel, ose Autor e "koha per te folur", ose Crueli,Penelja, Sailor, EDI............etj................

Me shume se shoqe nuk kam menduar asnjeren, nuk ka nevoje ta them pse, dihet, eshte naive. Por nese pyetja ishte a do deshiroje t'i takoje keta njerez...PO, shume.