Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

jula

Primus registratum
Re: Cilin prej djemve/vajzave te forumit do te kishit dashur të ...?

Ja ta puth pak syrin, se po te ndrin bukur nga kafja... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne periferiket qendrojme te forte, te ngjitur mbas meridianit. Tunduese eshte, POR edhe per sot nuk fluturuam ...

Dje takova nje anetare per here te pare: Danae! Po s'doli nje qe te me zhgenjeje, xhanem /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Me shume se shoqe nuk kam menduar asnjeren, nuk ka nevoje ta them pse, dihet, eshte naive. [/qb]
Më bere edhe naive, ta paca borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po, un nuk thashe per ata qe nuk mund ti arrish, po per ata qe i ke aty afer.

Ndonjehere keto tre pikat jane zhgenjyese. Isha duke menduar se pas tyre kishte nje pyetje "provokuese" (in the carnal sense) , dhe u pergatita edhe per tu pergjigjur po eheeee, sa here jam une ne forme per tu pergjigj dalin pyetje alla "sabrina the teenage witch" /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Ema

Goddes

Tani me qon e sinqerte deri ne fund,ashtu si ma kerkon karakteri dhe vendi ku po shkruaj kur pashe titullin :"Me ke djale/vajze te forumit do kishit dashur te..." me levizen neper koke ca mendime makaber te cilat nuk mund ti shpreh deri ne fund.Mjaftohem tu them se reticensa me la goxha hapsire per imagjinate duke kujtuar versionin anor ke kenges:
"Kur me rrin karshi,karshi e
une me ty kam dash me ....e..."

Me falni se dola pak nga tema po shpreha nje keqkuptim te thjeshte. :confused:
Ja thash po kujt ja thashe:
Nelk@ me ke nga formusitat do doje te mesoje sparkaten? :idea:

Blendi

Primus registratum

Ne Boston le sparkaten po kemi edhe trupe Cirku.

Per gjerat e forumit qe ndodhin jashte forumit nuk fliten ne forum.
Nekl@ ta qaj hallin. E di shume mire, eshte si puna e atij qe vajti e ia tha pusit. Por pastaj fyelli... :shrug:

Guest

hajt ti marrim me rradhe pra
j, ate qe e ndrron emrin tere kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif (emen) , nelken etc etccc
te gjitha te mira jan sdi ke te zgjedh te paren :lol:

Ema

Goddes

O cun a do japesh pergjigje per temen ti apo t'iki un? :lol:

Ema

Goddes

:lol: Me kenaqe.
Ore pse pak rob ka qe jan martu me Internet'? :smash:

Ema

Goddes

Ashtu?
Po ne te dy si do martohemi pra? :confused:

Ema

Goddes

...ene me poca t'thym...

TDSH

Primus registratum

E kam shume inat kur njerezit duan te kategarizojne cdo njohje si te dashur/e dashur. Nuk ke se si ta mendosh dike te dashur kur sje takuar me te asnjehere, e te tjera.

Megjithate do te kisha shume shume shume deshire qe ne realitet te kisha patur miq, dhe kur te me tekej te pinja nje kafe me to si psh. -cruel intentions-gjithmone e embel, emen-meshirimin e dashurise, blendin-me koken lart duke pertypur ideologjite e veta, alinosen-kjo eshte burrneshe, edden-lozonjare, shine-me te cilen megjithse jetoj ne nje qytet sjam takuar asnjehere, dhe ca te tjere si psh napster dhe unperceivedshadow...qe jane harruar ne forum.