Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

kondre kaluan ke dogana dhe tek ti erdhen si ajo kafja e shtrydhme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Si spaska asnji modest ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ...te gjithe duke promovu avataret e tyre ...
Une timin si do qe ta kem e kam vec per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ImPuLs</div><div class="ubbcode-body">Une timen si do qe ta kem e kam vec per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
</div></div>

S'ja ke lon asihere njeriu ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

antip

Primus registratum

Ore jan bo shume avatere buzesh, ka ndo1 shpjegim? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

A ta vej dhe une avatarin me buze? kam na dy foto gati... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Vur vetem foton e buzeve te siperme pra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ate tjetren kane me ta heq se nuk osht tema pershtatshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif m'nigjo mu se kom eksperience per kto gjona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

MLK qenka deledash se paska eksperience per kto gjona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

Meqe qekan kshu punet,jam tu majt kte qe kam...ne temat e papershtatshme le t'i heqin copen qe s'i pelqen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...ka sa te dush per te heq e per te lan aty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ti kujdes se mos te kthehet avatari mrapsh, e nuk te ngelet gjo me te heq masnej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

po koka eshte pjesa me e bukur e avatarit tim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah, na doli nje pike e perbashket, edhe mua keshtu me thone, sa te bukur qe e ke koken .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

OROSHI

Primus registratum

Shumica me avatare femrore,butesore,feminore,gisht-treguese,bith-treguese etjetj??
Ore,a ka burra me mustaqe,apo kan vdek te gjithe:))
Tung burra,Leka ju qon te fala.

ere

Primus registratum

po ci do burrat me muastaqe orosh se po me ben kurioze?

S

Scorpion

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Orosh

never

Forumium maestatis

lol per zotin po i mylle cik kamet e prishim fare si tem:p

never

Forumium maestatis

me te krujt veshin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Ah, na doli nje pike e perbashket, edhe mua keshtu me thone, sa te bukur qe e ke koken .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

pa qite ta shofim 1 her /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif