Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

TheWanderer

Primus registratum
Re: Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

Mua me pelqen i asaj me buze, por me duket se e ka kopjuar diku...nuk me kujtohet se ku...po ky avatari im? Apo ta nderroj?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo me...cool...me kapelen shtrire...te mungon vetem nje majmun i vogel qe ben shfaqje per njerzit rreth e rrotull...sinqerisht...i bukur eshte...me kujton mesjeten....se sot endacaket jane me kufje ne vesh...

MLK

Primus registratum

Ketu flitet per kupen UEFA te avatarve me ça kuptoj, jo per gjo po m'erdhi faksi ka UEFA qe jam kualifiku per Champions Lige /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Ti je sozia Moggit ne Itali mre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po qe per avatar, mos u lodhni kot, i kam vete, 1 nga 250 qe perdor do jete i bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Hellena

Primus registratum

Ti ngjan sikur ke vesh ferexhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ose sikur o ul me e bo ke qoshi murit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TheWanderer</div><div class="ubbcode-body">Mua me pelqen i asaj me buze, por me duket se e ka kopjuar diku...nuk me kujtohet se ku...po ky avatari im? Apo ta nderroj? </div></div>

Nga buzet e mia pra e kam kopiu, ku tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ndersa avatari yt te ben te shkosh te hash dreke me vrap, aq pershtypje te uritur te jep. Megjithate mbaje, se uria tregon gjendje te mire shendetesore. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

truth_hurts

Primus registratum

i asaj margarites mka pelqy mua qe eshte i nuse me brek:)ka bote po ta shohesh me vemendje sepse nenkupton qe i sheh bota ne fillim breket e nuses,,,iku koha qe i shihte burri i pari:)

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Eta</div><div class="ubbcode-body">Me te mirin e kam vet. </div></div>
Pa hiqe pak doren te ta shofim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ere

Primus registratum

Mlk mendoj se i yti eshte i shemtuar

VoGeLuShI

Primus registratum

plotesisht dakord me parafolesen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

MLK

Primus registratum

Qekeni te dy perversa ju, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif Pranej degjova zhurme kembesh te banjo une heren e fundit ne dera ishte e ç'pume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ps, Ju siguroj qe nga mbrapa qe e keni pa nuk duket mire, pranej thoni qe osht i shemtut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

e ke gabim...nqse do ishte keshtu si thua ti do isha shprehur ndryshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ere

Primus registratum

Nuk e di per cfar e ke fjalen mlk po un e kam per avatarin. Nuk di gje cka par pallino

MLK

Primus registratum

Jo vetem perversa, po ene genjashtare pale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ere

Primus registratum

Kur genjen vet ashtu te duket dhe per te tjeret

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Costa Azzura</div><div class="ubbcode-body">Po une si e kam ? </div></div>

qite ta shofim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif