Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cili ka avatarin me te bukur te albforumit ?

Shifeni i her kët timin. Si ju duket? E kom içik si t'vjetër po përpjet rri gjith kohës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Qerratai

Primus registratum

Narmole Kondre, po s't'nejti perpjet kur e mshtet n'shale... ke marr fun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">Shifeni i her kët timin. Si ju duket? E kom içik si t'vjetër po përpjet rri gjith kohës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

prandaj e kam fixim une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po kur do ma japesh 1 her o burr i dheut se ngela duke ta lypur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

bizi

Forumium praecox

s'i vje asnji avatarit tim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

Po juve duhet te lavderoni avataret e vajzave oj kta sikur kane dale per parade mode /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WILL</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">Shifeni i her kët timin. Si ju duket? E kom içik si t'vjetër po përpjet rri gjith kohës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

prandaj e kam fixim une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po kur do ma japesh 1 her o burr i dheut se ngela duke ta lypur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Po kalo i her knej se e rregullojm nai gjo. M'thuj ku je që ta nis me post /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Kondra dhe ti ? Si u prishen forumistat keshtu ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Po kur juve s'luni venit ... .

Meshkujt kërkojn rrugët mo t'kollajshme (megjithse n'kët rast rruga o içik e ngusht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif). /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Nuk esh aq e ngusht jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kshu m'kan thon se s'i kom ra naiher asaj rruge.

Ti ke nai menie me u hudh? Me dhon menimin tat d.m.th për avatarin tim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Hellena

Primus registratum

Avatarin e ke shume te bukur , po une si e kam ?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ndotës. Sa her që e shof m'bohet ekrani kompjutrit gjith bështym. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ahhahahahahahha si je si shpirtttttttttttt
meqe mke kap me humor te mire po tfus ca tputhme pa dogane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

nuk i shpeton doganes jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ja me cmendi ky mua po sme ndoqi nga mbrapa.me duket ngaqe kemi te njejtat gusto hahahha me nxiu jetennnnnn

VoGeLuShI

Primus registratum

kur do ikim prap ke citty longe??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos e ... vrit menien. Ato kalun pa dogan e mrritën ke mu t'paprekme e t'paprishme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.