Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

beshbossi

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

mua me mjafton te kete tru dhe te jete mbi 1.80,thjesht simpatik!!!!

Dua

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Sumen, po nuk pati sume nuk quhet

Cka eshte suma? Nga i bie? :rolleyes: :confused:

Une du te forte. Mashkullin dmth. Fizikisht dhe psiqikisht. Preferenca tjera nuk kam.

D.

SweetKorca

Primus registratum

Shpatullat e gjera ne nje trup te gjate
Muskujt qe tregojne tupin bukur edhe ne krahe
Qerpiket e gjate dhe te kthyer :rolleyes:
:kiss: Fistoni i buzes
I love ezmeret :wave:

albana

Lara Croft

une nuk po shprehem me mire :cool:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] une nuk po shprehem me mire :cool: [/qb]
Pse jo?! :rolleyes: Do me interesonte opinioni yt :)

PS: :kiss:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Cka eshte suma? Nga i bie? :rolleyes: :confused:

D. [/qb]
Nje nga emrat e býthes /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Neo pse s'je duk nga tema ime ti :mad:
PS: :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

PASKAN PLASE bythet dhe shpatllat sheshit ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif wow nejse /pf/images/graemlins/wink.gif

Admirali

Primus registratum

Hmmm
Nuk besoj se do shume mend. Ato shikojne k****, sa te madh dhe te trashe e ke. Nuk i plasi kujt tajarja per shpatullat, syte, buzet etj etj. Sot mendja e njeriut eshte seks dhe para, asgje me shume. Prandaj shikohet madhesia.

Primus registratum

admirali shifesh qe je i virgjer akoma o toco se ska rendesi madhesia po ka rendesi cilesia dhe stili se si e ben asgje tjeter mund ta kesh milimetrik dhe femren ta besh me fole me vete o toc kuklle hihihihi nejse te falet /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Admirali
Hmmm
Nuk besoj se do shume mend. Ato shikojne k****, sa te madh dhe te trashe e ke. Nuk i plasi kujt tajarja per shpatullat, syte, buzet etj etj. Sot mendja e njeriut eshte seks dhe para, asgje me shume. Prandaj shikohet madhesia.
foto39.jpg

:shrug:

Primus registratum

su@mi mos i pergjithso te gjith drit ok /pf/images/graemlins/wink.gif se gabon tregoje inteligjencen tende ashtu sic e ke mos me zhgenje /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Hmmm
Nuk besoj se do shume mend. Ato shikojne k****, sa te madh dhe te trashe e ke. Nuk i plasi kujt tajarja per shpatullat, syte, buzet etj etj. Sot mendja e njeriut eshte seks dhe para, asgje me shume. Prandaj shikohet madhesia. [/qb]
ti madhesine shikon? ... se po flet ne emer te femrave ndaj them ... :wink:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] mua me mjafton te kete tru dhe te jete mbi 1.80,thjesht simpatik!!!! [/qb]
Tamam une qekam.

Ps-veçse nji diçka per trute:kam boll po se di ne i kam ne rregull apo jo,se ç'me hipen nganjeher dyshimi prandaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Gjatesine e vleresoj se ma kushtezon gjatesia ime,bukuria pak rendesi ka sepse e rendesishme eshte te jete jo i shemtuar..kam qejf duart dhe qafen e cunave...pastaj dhe byckat i dua te rrumbullakosura..

sweet eda

Primus registratum

e dua te kompletuar

mostro

Putraku

Ej ata te kompletuarit,mos te te rrej menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Per mua eshte muskujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] e dua te kompletuar [/qb]
per mua e kishe llafin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Primus registratum

un4given
ca te rrenka mendja emr cun /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhh mashkulli duhet te jet mashkull dhe pik se ca preferoni ska rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif se ka ca meshkuj qe shkojne ne parrukeri dhe bejne LIFTING me keq se femrat bahhhhhhhh mashkull tipik femer /pf/images/graemlins/laugh.gif