Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Guest
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] un4given
ca te rrenka mendja emr cun /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhh mashkulli duhet te jet mashkull dhe pik se ca preferoni ska rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif se ka ca meshkuj qe shkojne ne parrukeri dhe bejne LIFTING me keq se femrat bahhhhhhhh mashkull tipik femer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej ke fillu PUne n Berberi ti e ???

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] un4given
ca te rrenka mendja emr cun /pf/images/graemlins/laugh.gif ceyahhhhh mashkulli duhet te jet mashkull dhe pik se ca preferoni ska rendesi /pf/images/graemlins/laugh.gif se ka ca meshkuj qe shkojne ne parrukeri dhe bejne LIFTING me keq se femrat bahhhhhhhh mashkull tipik femer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej ke fillu PUne n Berberi ti e ??? [/qb]
lifting behet te kasapi more,c'hyn berberi ketu,s'po flasim per intimo!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Veshtrimi. :rolleyes:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Sidomos kur eshte penetrues! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Une te nje femer shoh se pari fytyren (mos te jete Frankenstein) pastaj gjoksi sduhet te jete as i madh e as i vogel , dhe prapanica. /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

E di qe tema eshte cfare ju pelqen te mashkulla , por une dua te them dhe ate qe me pelqen te nje femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

fabiola

Primus registratum

i guess my eyes and my arse!

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Une te nje femer shoh se pari fytyren (mos te jete Frankenstein) pastaj gjoksi sduhet te jete as i madh e as i vogel , dhe prapanica. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A ke ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

cate

Primus registratum

Syte terheqin vemendjen. Pastaj ne teresi s'duhet te kete te share.

samanta

Primus registratum

Une ne fakt shoh edhe dicka tjeter,po me vjen turp ta them :angel: :lol:

Thuaje /pf/images/graemlins/wink.gif ,deri sa t'a sheh syri :angel:

samanta

Primus registratum

Veshet :lol:

Guest

mos deshe me then llapat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb] mos deshe me then llapat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: [/qb]
:thumbsup: :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Une ne fakt shoh edhe dicka tjeter,po me vjen turp ta them :angel: :lol: [/qb]
edhe mua me vjen turp te them ate tjetren :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb] Une te nje femer shoh se pari fytyren (mos te jete Frankenstein) pastaj gjoksi sduhet te jete as i madh e as i vogel , dhe prapanica. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A ke ma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo :lol:

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
Nejse meqe jemi tek suma - ja ku i boj pak rreklame vetes - per timen jam vertet krenar. Kush (nga gocat) ka qene ne Itali dhe ka pare nga mbrapa statujen e Davidit te Michelangelos, mund te kete ndonje fare ideje se per cfare e kam fjalen. /pf/images/graemlins/laugh.gif - se me thene te drejten ajo e fotos s'i afrohet dhe shume perfeksionit. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif deshmitare me keni mua ... ia kam vene doren mbi plage!! edhe Davidit , lol ,edhe Djepit.... uhmmmmmmmmm lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb] Une ne fakt shoh edhe dicka tjeter,po me vjen turp ta them :angel: :lol: [/qb]
edhe mua me vjen turp te them ate tjetren [/qb]
Te mbyti turpi tyyyyyyyyy :smash: :lol: