Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

abs

nuk e di...
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

peshkatari paska met pa fjale... :eek:

,...kurse mu m rane n sy ato damaret e krahve...apapapa sa n zore e paskan vu me e i ul ata... :devil:

:rockband:

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

duartttttt ... e tja puth pa mbarim .... :kiss: :wub:
PS: jam bere 'romantike-firifiu' :lol:

abs

nuk e di...

ku ja pe duart ti moooj :eek: firifiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ku ja pe duart ti moooj :eek: firifiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo ktij mi .. pfff ... le qe ky me siper mu dukershka shume i thekur ... extra crispy ... une i dua qumeshtor ti bej match me lekuren time ... /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

Ela_001

Primus registratum

Neo mos eshte suma jote qe po kerkon koment /pf/images/graemlins/laugh.gif se po qe ashu tamam te homksha sumen /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Nejse une e kam deklaruar me siper qe e kam fiksim, sumen dhe shpatullat, kjo e lartpermendura psh qenka si llokum. hhhhhhhhhhhhhhh c'na bone me pshereti tani :cry:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ku ja pe duart ti moooj :eek: firifiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo ktij mi .. pfff ... le qe ky me siper mu dukershka shume i thekur ... extra crispy ... une i dua qumeshtor ti bej match me lekuren time ... /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
e pra, s me hutove :angel:

mir mir qenke me mendime :wink:

shkopi

Primus registratum

e domosdoshme: te mos kesh bark mundesisht muskuj shume te fort
ndikojne pozitivisht : biceps dhe triceps me forme ose mase
perfekte : pektoralet e formuara komplet ku mund te mbeshtesin duart kur jane lart dhe nje shpine gjithashtu te formuar dhe te madhe ku mund te ngulin fort thonjte kur jane poshte, nuk duhen lene jashte detoidet , buthet, kembet dhe nje tru mjaft i mbushur me gjera
Rreceta : 2-3 vjet palester rregullisht 4 here ne jave dhe ne vere nga 1000 metra byterfly 2 here ne jave , lexim i librave me te afirmuar dhe mesim sistematik pa mungesa dhe vrasje mesuesish

Zgjidhja :6 muaj import/eksport droge per te blere nje mercedes te zi 500 , 2 dyer , full options.

Erjon rapper

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Marlboro:
[qb] e domosdoshme: te mos kesh bark mundesisht muskuj shume te fort
ndikojne pozitivisht : biceps dhe triceps me forme ose mase
perfekte : pektoralet e formuara komplet ku mund te mbeshtesin duart kur jane lart dhe nje shpine gjithashtu te formuar dhe te madhe ku mund te ngulin fort thonjte kur jane poshte, nuk duhen lene jashte detoidet , buthet, kembet dhe nje tru mjaft i mbushur me gjera
Rreceta : 2-3 vjet palester rregullisht 4 here ne jave dhe ne vere nga 1000 metra byterfly 2 here ne jave , lexim i librave me te afirmuar dhe mesim sistematik pa mungesa dhe vrasje mesuesish

Zgjidhja :6 muaj import/eksport droge per te blere nje mercedes te zi 500 , 2 dyer , full options. [/qb]
Pse 500, ore 600 S, 12-pistonesh mundesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ja nje pic per pjeset me seksi tek nje mashkull
PTW-106.jpg

sweet eda

Primus registratum

POOOORRR ka edhe kshu, zgjidhni e merrni goca:
12622.jpg

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ja nje pic per pjeset me seksi tek nje mashkull
PTW-106.jpg
[/qb]
Mund te kete personalitetin e mire ky robi ktu psh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif thats all that counts innit :confused: lol

Jokes a part, ai tjetri i mire eshte kshu si per masazh, te relakson fare, se po qe se stresi ka arrit kulmin ja fut nje te grricme ke six pack atij aty edhe fap ne forme direkt :goofy: . /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb]Nejse une e kam deklaruar me siper qe e kam fiksim, sumen dhe shpatullat, kjo e lartpermendura psh qenka si llokum. hhhhhhhhhhhhhhh c'na bone me pshereti tani :cry: [/qb]
Ktu ne forum ka gallate :lol: :lol:
Po sinqerisht s'e disha qe femrat e kishin kaq merak sumen ke meshkujt. Pastaj, ktu ku jam une, ne SHBA, sumen meshkujve nuk ia sheh po thuaj asnjehere, se te gjithe vishen me pantallona-brekushe krejt si burrat e Shqiperise se mesme njehere qemoti. Te veshesh pantallona te ngushte me qellimin per te nxjerre ne pah hiret, te marrin per gay jo vetem meshkujt po edhe femrat - te pakten kshu thone ketu.
Nejse meqe jemi tek suma - ja ku i boj pak rreklame vetes - per timen jam vertet krenar. Kush (nga gocat) ka qene ne Itali dhe ka pare nga mbrapa statujen e Davidit te Michelangelos, mund te kete ndonje fare ideje se per cfare e kam fjalen. /pf/images/graemlins/laugh.gif - se me thene te drejten ajo e fotos s'i afrohet dhe shume perfeksionit.

Ela_001

Primus registratum

I shofim i shofim :rolleyes: edhe me baggy trousers shihen, se ato qe nuk kan sume hic i varen (pantallonat) me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif . lol

Shi dreqi shi i boni reklame vetes, po nuk pashe nuk te besoj ama :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif .

Guest

Mua e dashura ime ma levderon gjithmone trupin sidomos muskujt /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Ela_001

Primus registratum

Dukesh dhe ne foto /pf/images/graemlins/wink.gif .

eM

Paper Moon

per mua:

buzet dhe duart! /pf/images/graemlins/smile.gif

Leandra

Primus registratum

Gjatesine e trupit, Shpatullat e gjera dhe krahet me pak muskuj, dhe big(mesatare) butt...ggggrrrrrr, that turns you on......

tea2003

Primus registratum

per mua detyrimisht duhet te kete shpatulla te gjera, ***** dhe kembe te formuara, me i gjate se une ( mire do ishte rreth 1.80m),s'ka rendesi brun ose bjond(s'me pelqejne as albinoset, as kuqsat as te zinjte-jam pak raciste), duar normale pa te cara.Te tjerat i tregon koha

olti

Neo

Ajo me yje ca ishte se nuk e kuptova?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sipas numrit te yjeve nuk me rezulton ndonje gje e njohur /pf/images/graemlins/tongue.gif