assassino26
Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!
jo ktij mi .. pfff ... le qe ky me siper mu dukershka shume i thekur ... extra crispy ... une i dua qumeshtor ti bej match me lekuren time ... /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ku ja pe duart ti mooojfirifiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e pra, s me hutove :angel:Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]jo ktij mi .. pfff ... le qe ky me siper mu dukershka shume i thekur ... extra crispy ... une i dua qumeshtor ti bej match me lekuren time ... /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] ku ja pe duart ti mooojfirifiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse 500, ore 600 S, 12-pistonesh mundesisht /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Marlboro:
[qb] e domosdoshme: te mos kesh bark mundesisht muskuj shume te fort
ndikojne pozitivisht : biceps dhe triceps me forme ose mase
perfekte : pektoralet e formuara komplet ku mund te mbeshtesin duart kur jane lart dhe nje shpine gjithashtu te formuar dhe te madhe ku mund te ngulin fort thonjte kur jane poshte, nuk duhen lene jashte detoidet , buthet, kembet dhe nje tru mjaft i mbushur me gjera
Rreceta : 2-3 vjet palester rregullisht 4 here ne jave dhe ne vere nga 1000 metra byterfly 2 here ne jave , lexim i librave me te afirmuar dhe mesim sistematik pa mungesa dhe vrasje mesuesish
Zgjidhja :6 muaj import/eksport droge per te blere nje mercedes te zi 500 , 2 dyer , full options. [/qb]
Mund te kete personalitetin e mire ky robi ktu psh /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif thats all that counts innitFillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ja nje pic per pjeset me seksi tek nje mashkull[/qb]![]()
Ktu ne forum ka gallate :lol: :lol:Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb]Nejse une e kam deklaruar me siper qe e kam fiksim, sumen dhe shpatullat, kjo e lartpermendura psh qenka si llokum. hhhhhhhhhhhhhhh c'na bone me pshereti tani :cry: [/qb]