Cfare tipi jeni ??

Sonia007

Papirus rex
E kam hapur para 4 oresh kete adrese.
I kam dhene rendesi te gjitha postimeve dhe temave.
Kam shkruajtur ne mbu 107 tema dhe kam bere 107 postime dhe kam marr disa like nga shoku im romantiku.
Keto gjera jane bere per 2 ore.
Nga fillestar qe isha u bera anetar aktiv per 2 ore.
Kjo eshte me te vertet cudi.I kam vendos vetes qellim qe te shkoj deri ne mbi 1000 postime ne mbi 500 like.
Nuk besoj se me njeh o burr i mocem.
Te thashe jam i pazbulueshem.
Mund te te dukem i njohur por ne fakt nuk jam ashtu.
Jam akoma i pazbuluar per te te gjithe ju.Besoj se ju duhet nje shkenctar,jurist,dedektiv ose inspektor per te me gjetur por tkeqe vllai pse te dukem i njohur???
Kur kam lexuar shkrimin tend kam qesh me lot saqe zgjova nga gjumi komshiun.
;) Te kam thene se je shume i zgjuar ;)

Sonia007

Papirus rex
E kam hapur para 4 oresh kete adrese.
I kam dhene rendesi te gjitha postimeve dhe temave.
Kam shkruajtur ne mbu 107 tema dhe kam bere 107 postime dhe kam marr disa like nga shoku im romantiku.
Keto gjera jane bere per 2 ore.
Nga fillestar qe isha u bera anetar aktiv per 2 ore.
Kjo eshte me te vertet cudi.I kam vendos vetes qellim qe te shkoj deri ne mbi 1000 postime ne mbi 500 like.
Nuk besoj se me njeh o burr i mocem.
Te thashe jam i pazbulueshem.
Mund te te dukem i njohur por ne fakt nuk jam ashtu.
Jam akoma i pazbuluar per te te gjithe ju.Besoj se ju duhet nje shkenctar,jurist,dedektiv ose inspektor per te me gjetur por tkeqe vllai pse te dukem i njohur???
Kur kam lexuar shkrimin tend kam qesh me lot saqe zgjova nga gjumi komshiun.
Te keqen vellai,me plq kjo shprehje mos jeni me origjine nga vlora :/

P.N.SH

Forumium maestatis
Te keqen vellai,me plq kjo shprehje mos jeni me origjine nga vlora :/
Te thashe qe nuk dua te jap shume informacion.
Edhe ate informacion qe dhashe per veten time,isha i detyruar qe ta jepja.
Shiko shiko shiko!Nuk jap me informacion per tej.

P.N.SH

Forumium maestatis
po perpiqesh te zbulosh personazhin qe nuk don te zbulohet! :D...djallezore!!!! Me pelqen me pelqen :p
Eshte si te gjesh gjilperen ne kashte.
E vetmja menyre per ta gjet paksa si me thjesht duhet me i ve flaken kashtes dhe pas disa minutesh pasi te jete fikur zjarri me nje magnet do te gjeni gjilperen.

Sonia007

Papirus rex
Eshte si te gjesh gjilperen ne kashte.
E vetmja menyre per ta gjet paksa si me thjesht duhet me i ve flaken kashtes dhe pas disa minutesh pasi te jete fikur zjarri me nje magnet do te gjeni gjilperen.
Jo pse te djegim,ka menyra te tjera ;)

Wii

Grupi i të moçmëve!
Hmmmmm...P.N.SH, misterit tend i jap max 1 jave jete me kete ritem! Mos e grric Sonian e aq me teper Paperinen (qe mos u befte dy me Absin se more fund edhe per me pak kohe :D) me mistere sepse more fund! :p

Sonia007

Papirus rex
Hmmmmm...P.N.SH, misterit tend i jap max 1 jave jete me kete ritem! Mos e grric Sonian e aq me teper Paperinen (qe mos u befte dy me Absin se more fund edhe per me pak kohe :D) me mistere sepse more fund! :p
Epooo tani :p Nuk e ka te gjateee jo,per te mos thene qe nuk e ka pasur ndonjher :p

Sonia007

Papirus rex
Mos e grricim ne ate,sepse Ai dyshoj ne fakt ;)

Drogba

Forumium maestatis
pershendetje.
ate adresen qe kisha iliro dardan ma bllokuat kurse kete adrese mos ma bllokoni se jam bere ''good boy''.