lady antebellum
Forumium maestatis
Sepse qente ,se kane mendjen vetem ne nje vend si meshkujtEh zoti i ka dhene gjithcka mashkullit pervec besnikerise,ate ka menduar t'ia jape qenit...Pse valle?![]()

Sepse qente ,se kane mendjen vetem ne nje vend si meshkujtEh zoti i ka dhene gjithcka mashkullit pervec besnikerise,ate ka menduar t'ia jape qenit...Pse valle?![]()
Besimin nuk eshte vetem per ate pune.Besimi ka nje kuptim me te gjereSepse qeni ,s'e ka mendjen vetem tek ajo pune![]()
Sepse qente ,se kane mendjen vetem ne nje vend,si meshkujt![]()
Besimi ka nje kuptim me te gjere se sa thjesht ashtu.Ajo quhet tradhetiSepse qente ,se kane mendjen vetem ne nje vend,si meshkujt![]()
Kuptimi i asaj qe desha te thoja....Nuk ishte vetem ne kuadrin e asaj qe e morre ti por ishte me e thelle.Kurse meshkujt varet por femrat jane gjithmone me te thelle...Me dinake dhe me te "keqija" jo ne kuptim te keqSi me te thelle? Ti mendon se meshkujt jane te thelle?![]()
Vajza, me naivitetin tuaj më bëtë të vë buzën në gaz. Sonia, mos gjyko mënyrën, analizo më mirë thelbin. Do kishe shuuumë më tepër përfitime. Karagjozlliku është shpesh shprehje e lodhjes ndaj atyre që të rrethojnë.
Besnikëria, eh sa bojë është derdhur rreth saj. Dhe e gjithë kjo pasi është një veçori kaq e rrallë panvarësiht nëse je mashkull apo femër. Diku në forum kam shkruar diçka të tillë mbi tradhëtinë e besnikërinë. Ju këshilloj t.i hidhni një sy e të përfitoni nga pasuria që gjendet tek ajo temë.
e pra e po qe lejoi disa njerez te enderrojne sepse endrrat jane pa leke...Edhe ti ,me bere per te qeshur,qe mendon se une jam naive dhe sa per dijenine tende ,s'jam as vajze ,por jam bere mama e dy bebave
![]()
Edhe ti ,me bere per te qeshur,qe mendon se une jam naive dhe sa per dijenine tende ,s'jam as vajze ,por jam bere mama e dy bebave
![]()
opinioni juaj por mos i dhuroni vetes kaq shume kredite....Gjithsesi sipas nje statistike 65% e meshkujve jane me te prire per te tradhetuar dhe zbulohen me shpejt,kurse femrat qe edhe ato tradhetojne sigurisht nuk kapen kollajVajza, me naivitetin tuaj më bëtë të vë buzën në gaz. Sonia, mos gjyko mënyrën, analizo më mirë thelbin. Do kishe shuuumë më tepër përfitime. Karagjozlliku është shpesh shprehje e lodhjes ndaj atyre që të rrethojnë.
Besnikëria, eh sa bojë është derdhur rreth saj. Dhe e gjithë kjo pasi është një veçori kaq e rrallë panvarësiht nëse je mashkull apo femër. Diku në forum kam shkruar diçka të tillë mbi tradhëtinë e besnikërinë. Ju këshilloj t.i hidhni një sy e të përfitoni nga pasuria që gjendet tek ajo temë.
opinioni juaj por mos i dhuroni vetes kaq shume kredite....Gjithsesi sipas nje statistike 65% e meshkujve jane me te prire per te tradhetuar dhe zbulohen me shpejt,kurse femrat qe edhe ato tradhetojne sigurisht nuk kapen kollaj![]()
Faleminderit!e pra e po qe lejoi disa njerez te enderrojne sepse endrrat jane pa leke...Edhe 2 bebat i pac me jete <3
![]()
Jam nje tip e qete,e dashur,zemermire,me pelqejne zgjuarsia tek njerzit dhe me pelqejn shoqeria qoft ajo me vajza dhe me djem si dhe i urrej njerzit qe provokojne sidoms djemte qe provokojne.A jeni tip kokfort, i ndjeshum, gjithmon nervoz apo i lumtur??
Ah sikur ta dije se cfare kam hequr une sot.Jam nje tip e qete,e dashur,zemermire,me pelqejne zgjuarsia tek njerzit dhe me pelqejn shoqeria qoft ajo me vajza dhe me djem si dhe i urrej njerzit qe provokojne sidoms djemte qe provokojne.
Te kundertat terhiqen te njejtat shtyhen me sa di une, por mbase e kam dhe gabim.Te kundertat shtyhen keshtu qe kjo shpjegon gjithcka. Persaj i perket racizmit nuk e kam te theksuar por jam ekstremiste jo ne ate kuptim,ne kuptimin qe zgjedh rreget ekstreme psh Ose e dua dike ose e urrej,ose e respektoj dike ose e perbuz keshtu qe besoj se kemi gjera te perbashketa.![]()
Ckupton ti me vajze e perkedhelur???Te pyes qe ta di dhe une a jam e tille :/Ah sikur ta dije se cfare kam hequr une sot.
Ka edhe vajza qe nuk i kuptoj dot dhe qe jane shume te perkedhelura.
perdor fjalorin e gjuhes shqipe qe te jesh me e qarte.Ckupton ti me vajze e perkedhelur???Te pyes qe ta di dhe une a jam e tille :/![]()
Une fjalorin e hap,por kerkova ate fjalor qe ndodhet ne trurin tendperdor fjalorin e gjuhes shqipe qe te jesh me e qarte.
just think.Une fjalorin e hap,por kerkova ate fjalor qe ndodhet ne trurin tend![]()