Cfare tipi jeni ??

Sonia007

Papirus rex
nga pasioni i momentit eshte shume e vertete por nuk tundohen vetem ne ate kuptim sic e morret ju...Une e kisha me te thelle :)

Sonia007

Papirus rex
Si me te thelle? Ti mendon se meshkujt jane te thelle?:p
Kuptimi i asaj qe desha te thoja....Nuk ishte vetem ne kuadrin e asaj qe e morre ti por ishte me e thelle.Kurse meshkujt varet por femrat jane gjithmone me te thelle...Me dinake dhe me te "keqija" jo ne kuptim te keq :)

Kondrapedali

Kondrapedali
:) Vajza, me naivitetin tuaj më bëtë të vë buzën në gaz. Sonia, mos gjyko mënyrën, analizo më mirë thelbin. Do kishe shuuumë më tepër përfitime. Karagjozlliku është shpesh shprehje e lodhjes ndaj atyre që të rrethojnë.
Besnikëria, eh sa bojë është derdhur rreth saj. Dhe e gjithë kjo pasi është një veçori kaq e rrallë panvarësiht nëse je mashkull apo femër. Diku në forum kam shkruar diçka të tillë mbi tradhëtinë e besnikërinë. Ju këshilloj t.i hidhni një sy e të përfitoni nga pasuria që gjendet tek ajo temë.

lady antebellum

Forumium maestatis
:) Vajza, me naivitetin tuaj më bëtë të vë buzën në gaz. Sonia, mos gjyko mënyrën, analizo më mirë thelbin. Do kishe shuuumë më tepër përfitime. Karagjozlliku është shpesh shprehje e lodhjes ndaj atyre që të rrethojnë.
Besnikëria, eh sa bojë është derdhur rreth saj. Dhe e gjithë kjo pasi është një veçori kaq e rrallë panvarësiht nëse je mashkull apo femër. Diku në forum kam shkruar diçka të tillë mbi tradhëtinë e besnikërinë. Ju këshilloj t.i hidhni një sy e të përfitoni nga pasuria që gjendet tek ajo temë.

Edhe ti ,me bere per te qeshur:D ,qe mendon se une jam naive dhe sa per dijenine tende ,s'jam as vajze ,por jam bere mama e dy bebave;)

Sonia007

Papirus rex
opinioni juaj por mos i dhuroni vetes kaq shume kredite....Gjithsesi sipas nje statistike 65% e meshkujve jane me te prire per te tradhetuar dhe zbulohen me shpejt,kurse femrat qe edhe ato tradhetojne sigurisht nuk kapen kollaj ;)

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Jam nje tip e qete,e dashur,zemermire,me pelqejne zgjuarsia tek njerzit dhe me pelqejn shoqeria qoft ajo me vajza dhe me djem si dhe i urrej njerzit qe provokojne sidoms djemte qe provokojne.
Ah sikur ta dije se cfare kam hequr une sot.
Ka edhe vajza qe nuk i kuptoj dot dhe qe jane shume te perkedhelura.

joetisti_

Locus omnem
Te kundertat shtyhen keshtu qe kjo shpjegon gjithcka. Persaj i perket racizmit nuk e kam te theksuar por jam ekstremiste jo ne ate kuptim,ne kuptimin qe zgjedh rreget ekstreme psh Ose e dua dike ose e urrej,ose e respektoj dike ose e perbuz keshtu qe besoj se kemi gjera te perbashketa.;)
Te kundertat terhiqen te njejtat shtyhen me sa di une, por mbase e kam dhe gabim.