Sonia007
Papirus rex
Flm ,je shume tip i kapshem ti...Kompimentet e mia sepse jane te rralle tipat si tiTi je nga ato dhelprat qe hedh kunja me dinakerine e tyre.
P.S:Ke nje dhunti shume te madhe

Flm ,je shume tip i kapshem ti...Kompimentet e mia sepse jane te rralle tipat si tiTi je nga ato dhelprat qe hedh kunja me dinakerine e tyre.
Nuk i besoj askujt vetem te dashures sime,prinderve te mi,motres,xhaxhait tim dhe 3 kusherireve te mi.Flm ,je shume tip i kapshem ti...Kompimentet e mia sepse jane te rralle tipat si ti
P.S:Ke nje dhunti shume te madheRuajeeee!(e kam seriozisht)
Shume mire ben,por bllofin nuk di ta besh me vjen keq.Natyra te ka privuar nga ajo cilesiNuk i besoj askujt vetem te dashures sime,prinderve te mi,motres,xhaxhait tim dhe 3 kusherireve te mi.
Ta kam fal bllofin ty sepse nuk e dua bllofin une.Shume mire ben,por bllofin nuk di ta besh me vjen keq.Natyra te ka privuar nga ajo cilesi![]()
Nuk me fal njeri asgje mua sepse i marr me merite,por qe ti ben bllof e ben edhe bukur dhe ne forme humristikeTa kam fal bllofin ty sepse nuk e dua bllofin une.
Ti je neperke dhe duhet te marr ilac kunder neperkave qe te ikin sa me larg.Nuk me fal njeri asgje mua sepse i marr me merite,por qe ti ben bllof e ben edhe bukur dhe ne forme humristike![]()
Per neperkat si puna ime kunderhelmin e kam vetem une.Si akrepi vetem gjaku i tij te sheron nga pickimi i tij,por hajde te kapesh akrepin seTi je neperke dhe duhet te marr ilac kunder neperkave qe te ikin sa me larg.![]()
Kunderhelmin e blej ne farmaci zotrote.Per neperkat si puna ime kunderhelmin e kam vetem une.Si akrepi vetem gjaku i tij te sheron nga pickimi i tij,por hajde te kapesh akrepin se![]()
Cdo njeri eshte pjese e nje evolucioni te brendshem,pavaresisht se cave ky evolucion u ndodh shume ngadale,por shume ngadale, ama.Un jam tipi im. Nuk e njoh akoma veten pasi jam në evolucion konstant.![]()
Une nuk mund te mos jem e mir sepse kete e kam dhunti nga Nena natyr,nuk e di perse por Zoti me ka falur shum te ndjeshme.po po mi zmr,se ke zmr e mire ti me raft pika po ne kete bote mos ji kaq e mire se ta fusin![]()
Cdo njeri eshte pjese e nje evolucioni te brendshem,pavaresisht se cave ky evolucion u ndodh shume ngadale,por shume ngadale, ama.
Po ta ndalje nje momente veten, ne rrugetimin tend,cfare tipi do dilje?
![]()
Jam e bindur per ty...Je ne rritje e siper ne fakt ende se ke formuar karakterin po h se ke kohe...Mos u mrz![]()
Nuk ka pra nuk ka po te themKunderhelmin e blej ne farmaci zotrote.
Te ka ikur mendja perpjete ty.![]()
Nuk ka pra nuk ka po te themNuk shesin farmacite kundehelmin tim
![]()
Pse ke provuar helmin gje ti?Kundërhelmi për ty duhet shpik.
Gjysem i pergjegjshemmm ti...Egziston fjala pergjeshmeri ne fjalorin tend????????????????????????/ :O Kjo po qe duhet shenuar ne kalendar qe mos ta harrojNë këtë moment jam serioz, i ndershëm, besnik, liridashës, sportiv, rrebel, dembel, pijedashës, falës (nuk jam fare por fare hakmarrës), neglizhent, gjys i përgjegjshëm, etj.
Nga këto më lart, njëra nuk është konstante. Gjese se cila![]()
Në këtë moment jam serioz, i ndershëm, besnik, liridashës, sportiv, rrebel, dembel, pijedashës, falës (nuk jam fare por fare hakmarrës), neglizhent, gjys i përgjegjshëm, etj.
Nga këto më lart, njëra nuk është konstante. Gjese se cila![]()
Eh zoti i ka dhene gjithcka mashkullit pervec besnikerise,ate ka menduar t'ia jape qenit...Pse valle?dihet boterisht,qe meshkujt nuk qendrojne dot per shume kohe , besnik
![]()