Cfare tipi jeni ??

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
une jam nje tip i llojit nacjonalist dhe jam i eger ne kuptimin e figurshem sic ka thene XHORXH BAJRONI ne librin e tij per shqiptaret.
Rrofte Nacjonalizmi.

Sonia007

Papirus rex
Jam tip ambicioz dhe shume optimist. Besoj se jam astute dhe gjithmone e marr ate cka dua. M plq sfidat por me shume me plq t'i fitoj ato.Jam shume hakmarrese dhe nuk i besoj njerzve por i mbroj miqte e mi kur kane nevoje. Jam shume intuitive dhe HAPPY!

Sonia007

Papirus rex
Jam tip ambicioz dhe shume optimist. Besoj se jam astute dhe gjithmone e marr ate cka dua. M plq sfidat por me shume me plq t'i fitoj ato.Jam shume hakmarrese dhe nuk i besoj njerzve por i mbroj miqte e mi kur kane nevoje. Jam shume intuitive dhe HAPPY!

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Paskemi gjera te perbashket si per shembull qe nuk i besojme te tjereve dhe jemi hakmarres.
Shpresoj ta kuptosh ne kuptimin hakmarres.
Sfidat edhe i pelqej por jam shume racist gje qe nuk e shpreh ne albforum.
Kam shprehur se jam kunder homoseksualeve por ka edhe me keq."ekstremist''.

Sonia007

Papirus rex
Paskemi gjera te perbashket si per shembull qe nuk i besojme te tjereve dhe jemi hakmarres.
Shpresoj ta kuptosh ne kuptimin hakmarres.
Sfidat edhe i pelqej por jam shume racist gje qe nuk e shpreh ne albforum.
Kam shprehur se jam kunder homoseksualeve por ka edhe me keq."ekstremist''.
Te kundertat shtyhen keshtu qe kjo shpjegon gjithcka. Persaj i perket racizmit nuk e kam te theksuar por jam ekstremiste jo ne ate kuptim,ne kuptimin qe zgjedh rreget ekstreme psh Ose e dua dike ose e urrej,ose e respektoj dike ose e perbuz keshtu qe besoj se kemi gjera te perbashketa.;)

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Te kundertat shtyhen keshtu qe kjo shpjegon gjithcka. Persaj i perket racizmit nuk e kam te theksuar por jam ekstremiste jo ne ate kuptim,ne kuptimin qe zgjedh rreget ekstreme psh Ose e dua dike ose e urrej,ose e respektoj dike ose e perbuz keshtu qe besoj se kemi gjera te perbashketa.;)

:)

mirdita

Papirus rex
Qenke nje tip i mir ama sa per mua kjo jet esht e shkurter dhe me mir ta jetosh pa hakmarrje pa zenka ,te jetosh nje jet te lumtur me gezime dhe dashuri kjo esht jeta me e mir ishte thjesht mendimi im

Sonia007

Papirus rex
Qenke nje tip i mir ama sa per mua kjo jet esht e shkurter dhe me mir ta jetosh pa hakmarrje pa zenka ,te jetosh nje jet te lumtur me gezime dhe dashuri kjo esht jeta me e mir ishte thjesht mendimi im
po po mi zmr,se ke zmr e mire ti me raft pika po ne kete bote mos ji kaq e mire se ta fusin :(

Sonia007

Papirus rex
Ajo eshte shume e zgjuar dhe me e zgjuar se ty prandaj shiko veten tende moj sonia se mos ta fusin ty sepse sot njerzia eshte kthyer ne kanibalizem.:cool:
qe mirdita eshte e zgjuar eshte dhe teper madje...Por une e keshilloj qe te jete me dinake sepse te rralle jane njerzit qe jane si ajo apo qe e vleresojne..Kurse une kujt t'ia fus mer djale jo te ma fusin...Sme njeh ende mire duket :)

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
qe mirdita eshte e zgjuar eshte dhe teper madje...Por une e keshilloj qe te jete me dinake sepse te rralle jane njerzit qe jane si ajo apo qe e vleresojne..Kurse une kujt t'ia fus mer djale jo te ma fusin...Sme njeh ende mire duket :)
Te njoh shume mire sepse kam marre informacione per ty.
Mos harro se kam shoke ne shkollen tende dhe ne klasen tende.
Nje vajze e zgjuar si ty eshte si nje shtrige e keqe.:)

Sonia007

Papirus rex
Te njoh shume mire sepse kam marre informacione per ty.
Mos harro se kam shoke ne shkollen tende dhe ne klasen tende.
Nje vajze e zgjuar si ty eshte si nje shtrige e keqe.:)
wawwww flm por zakonisht quhet wit person wise dinake si te thuash dhe jo shtrige se skam fuqi magjike...:) Por ta kam thene edhe njeher mos i beso shume se cte thone te tjeret ok(duke me perfshire edhe mua ketu)