per aq sa kam kuptuar ne af) dinake, inteligjente,Ku me pave dinakerine ti pidi mua?nuk ka lezet qe vajzat te japin komente per vajza ,dihet se do te lavderoheni,por na lini neve djemve te japim pershtypjet tone per ju.psh
Sweety :e zgjuar, e dashur ...............
Meggper aq sa kam kuptuar ne af) dinake, inteligjente,
Soul: shume profesionale ne pergjigjet qe jep, e sakte ......................
kaq njoh nga vajzat nga af, per te tjerat me vjen keq nuk kam pasur kontakt me to

Sweety e hap dot edhe nje teme Cmendoni per djemte e forumit?Cfare mendoni per Vajzat e forumit....

sa e poshter,a e ke pare ne cfare dt e kam shkruar,ne ate kohe nuk te njihja fare,si ishe hahhahahhaKu me pave dinakerine ti pidi mua?![]()
Hahahha oksa e poshter,a e ke pare ne cfare dt e kam shkruar,ne ate kohe nuk te njihja fare,si ishe hahhahahha
ishalla ke ndryshu mendim...
Ndihesh i vetmuaaar???Moss ,c'eshte kjo fjale ilirjam????mendoj se jan te rralla. mua vetem dy me kan ren ne sy deri tani,,do te kisha dashur qe ne c´do minut te dites,,te ishin te pakten dy vajza ne forum. ndihem shum i vetmuar!

Ndihesh i vetmuaaar???Moss ,c'eshte kjo fjale ilirjam????
Thjesht shkruj se sdo jesh me i vetmuar,,,te kapim un e sweety ne dore e pastaj do thuash oo c'bela..![]()
hAhA nrm..Po ra ne doren tone te beje mire te rrije urte.

hehehe dy mace
![]()

Kujdes se kto "macet" te gervishin dhe ste lene te lozesh me torendesi ka qe macet qenkan lozonjare!
do kenaqem duke lozur me lemsh,,si me ato kotelet e vogla,
![]()

Pse kishe gje?Nqs nuk ta kemi vertetuar ,,ta vertetojmeju luanesha,ju jeni mace te egra,hhahahhah![]()