Cfare mendoni per Vajzat e forumit....

scadarsko

Locus omnem
Ka disa si dahlia extra femer komunikative dhe diplomate biles, me te kam dialoguar dhe pse jo mesuar se dhe femra shqipare, eshte vertet europiane. Tropojanja gjithashtu, de love que mungon shume dhe ajo eshte extra.... Etj !

Mystique

Larg
Débile débile k], post: 1007524, member: 13731"]U preke ti? :D
Emo se shaka ishte ...;)
Ne fakt une njof antare me te nje periudhe tjeter dhe kam maxx rrespekt !!
Debile debile jane disa....... Opinion imi ky dhe se hedh poshte ![/quote]
Ki kujdes!
Se si shume ofendime po hedh ne teme dhe ske te drejte te ofendosh askend!
Po kete quote qe i ke ber Unik kur ai me drejtohet mua me ate postim ??

Mystique

Larg
Ela u preke ti? :D
Emo se shaka ishte ...;)
Ne fakt une njof antare me te nje periudhe tjeter dhe kam maxx rrespekt !!
Une te prekem? Ti kishe shkruajtur ne pergjithsi per gocat, edhe skame pse te prekem une e ta mare personale Le qe asgje nga forumi nuk eshte ne vleren e ne rendesine qe te me prekin
Edhe e imja shaka ishte ;)

Balahk

Locus omnem
Ok me duken.pastaj eshte gje tjeter me ke dialogoj me shume apo ke vlersoj me shume ne baze te asaj qe ato shprehin.psh tropojania eshte super

Step

Enjoy Life :)
Hajde manipulim fjalesh hajde ncncncncn edhe kan faj femrat pastaj ... Nejse .. Rroft femra krijesa qe ja ben 8:2 dhe shejtonit

Balahk

Locus omnem
Hajde manipulim fjalesh hajde ncncncncn edhe kan faj femrat pastaj ... Nejse .. Rroft femra krijesa qe ja ben 8:2 dhe shejtonit
po te mos ishte burri shejtani do kishte dal e do kishte ik:p
nje femer e mencur = me nje mashkull budalla:p:D

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk kam krijuar ide te qarte akoma..... ama s'me pelqen ne pergjithesi lufta e gjinive, per hir te egos. So ju djemte , beni kujdes, kur te vini k'tu t'ju shpallni lufte femrave !!

Dreamer

Under the Dome
Pervec shakave te mesiperme une personalisht skam asnje mendim negativ per gocat e Af :)
Perkundrazi i falenderoj per pjesmarrjen e ndarjen e opinioneve te tyre me ne te gjithe ;)
A big huggg per gocat e Af