Cfare mendojne femrat para gjumit?

Dolores

Primus registratum
Re: Cfare mendojne femrat para gjumit?

Rrofsh Juli ...edhe imagjino qe ishte mendim pas gjumi jo para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

antip

Primus registratum

O "never" kontrollo ferrotat daku qe mos shkosh ne furnizim nje here ne 9 muaj! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Pse nuk nxirni nje kenge ju te dyja , jo per gjo po si ja makeni ison njona tjetres /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

Sa eshte bere radha para studiove diskografike.... dhe ne kemi ngelur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Une jetoj afer studiove te BBF dhe atje, kur kthehem ndonjehere ne fudjave ne kater te mengjesit, ka shishe dhe kavanoza si ne kohen e xhaxhit per te mbajtur rradhen.

Po prape e mendojme... po me thuaj, ke kenge te kopjojme?? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

MLK

Primus registratum

Ah per cilen kenge duhet te kendoni, mendohu pak para gjumit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

Julianna

Primus registratum

Kam frike se do e gdhi. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tired.gif

Julianna

Primus registratum

Une do kisha qef te degjoja c'mendojne keta cunat para gjumit.... si thoni goca... apo nuk keni qef te dini... hihihihi

M

Mortal

Guest

Sigurisht qe dihet cmendojne: sex dhe femra... tek-tuk dhe per ndonje mashkull. Eshte bere e modes kjo e fundit. (Nuk paragjykoj njerezit ne lidhje me preferencat seksuale.)

Dolores

Primus registratum

Ke harruar leke...edhe makina....qe te kapin sa me shume femra rrjedhimisht sa me shume sex /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

M

Mortal

Guest

... dhe meqe kemi ndertuar nje skenar, po shtoj dhe nje mize tu vije verdalle dhe tju fuse nje te pickuar ne prapanice qe te zgjohen nga enderrat me sy hapur.

lol

Dolores

Primus registratum

pse thua nji mize do u bej derman!
...mbushe mi goc gojen me nji big bumble bee...se di si i thon ne shqip /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

M

Mortal

Guest

Ouch. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Vetem mendimi dhemb, mendo vertet... Yikes.

Dolores

Primus registratum

sa shpejt mbaron diskutimi mbi meshkujt.....so plain /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mu me pelqen nje mashkull qe fle gjume dhe nuk kam qejf qe ta pickoje asnje mize...pale kur enderron ose gerrhet sa shume me pelqen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

hahaahaha Une e kam gjumin shume te lehte, nje mashkull qe gerhet do me kthente ne zombie. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ahaaaaa Dahlia. Po ti nese gerrhet ndonjeri dhe te pelqen gerrhima, mos u mjafto vetem me te menduarin qe sa shume te pelqen, por edhe vepro mbi kete te pelqyeren. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kush gerhet i zen hunden ne e ke dore me nji qe ndalo per 10 sekonda me ore ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dmth per ata qe nuk e heqin oren kur flejn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Une per vete nuk gerhas, po flej siper barkut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif muskujve dmth /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Sa shume u paloske per te vendosur koken te barku mer ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Julianna

Primus registratum

Shume jastek te forte ke zgjedhur... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ben rehat?!

tola77

Primus registratum

car do vesh neser. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif