edhe mua me kujtohen ca kenge qe kendonim kur u hidhnin me litar. :tipsy:Fillimisht postuar nga Joy:
[qb]
Po doja te dija nqs mbani mend ato kenget qe kendonim kur luanim litar?
Une mbaj mend roza rozina.... :wave: [/qb]
po ate: une jam vagoni pare dhe therras vagonin e dyte...se mbaj mend me /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Joy:
[qb] per mua kur u blidhnim te gjithe femijet e lagjes dhe luanim topa luftash, shtyllash, cekash,etj qe nuk me kujtohen tani
Po doja te dija nqs mbani mend ato kenget qe kendonim kur luanim litar?
Une mbaj mend roza rozina.... :wave: [/qb]
e praaaaaa lokomotiva se e harrova fare :smash:Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..si boni dhe ju...keni harru me kryesoren..Lokomotiven /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nga femijeria me mungon e dashura e pareFillimisht postuar nga albavina:
[qb] Cfare ju mungon nga femirija juaj? kush ka qene epizodi qe kujtoni shpesh? [/qb]
uiiiiiiiiii kaluci!!! sa loj e bukur!edhe pse thuja qafen gjithmone! edhe kukamcefti e forte ka qene! per mos fole per topa djegsash!me ka marre malli me lozFillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb] Ishte shum qef kur dilshin gjith kalamojt e lagjes ene lozshim kuka mçefti,kaluç.topa zhytsi etj Edhe botash loznim dhe e bonim me hile ai qe kishte shqiprin fitote gjithmon tok me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qesh ti qesh po mu me bene syte xixa ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif puthjet i kam harru se kur i kujtoj behem konfuz dhe i ngaterroj... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb] :lol: zakonisht nuk harrohen puthjet por kjo e shpulles qenka e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kot nuk ta ka futur ne shpulle ajo ty!! :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]qesh ti qesh po mu me bene syte xixa ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif puthjet i kam harru se kur i kujtoj behem konfuz dhe i ngaterroj... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] :lol: zakonisht nuk harrohen puthjet por kjo e shpulles qenka e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]