Cfare ju mungon nga femirija juaj?

albavina

Primus registratum
Re: Cfare ju mungon nga femirija juaj?

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] Nuk e di nga lagja juaj po nga lagja ime ne luanim 10(dhjeçesh...nuk eshte fjale e piset, mos keqkuptoni)!
Po shtyllash, rrjeta dhe peshku, petkash?
Cfare koherash...!!!!! [/qb]
petkash po por ato te tjerat si kam degjuar ndonjehere

Joy

Primus registratum

Po ninullat i mbani mend?Une mbaj mend vetem 1..
Qingji vogel rri mendushem be be ba... e pastaj nuk me kujtohet.
Kam nje mbese dhe sa here qe mundohem ta ve ne gjume eshte e veshtire te kujtoj ninullat tona shqipetare, duhen prinderit afer me domosdo....
A mund te me ndihmoje njeri ti kujtoje?
Grazie

Rambla

Primus registratum

per femijerine time kam vertet nostalgji :wub: , kam bere vertet gallat. me pelqen kur luaja tek pallati me shoqet, kur i shkonim nga mbrapa çunave dhe gocave te lagjes me te medhenj kur luanin kukamçefti /pf/images/graemlins/laugh.gif , kur luaja rrovijash, topaluftash, kur te gjithe si lagje shkonim zbath :lol: u lanim tek vollga se e kishim afer fare shtepise...e sa e sa te tjera, keto kujtimet nga durresi. por me kujtohet, dhe me merr malli shume kur shkoja çdo vere ne nje fshat te korçes (duke qene qe gjyshen e kam me origjine andej) dhe muajt e mrekullueshem qe kaloja atje me ato njerez fantastik dhe ne ate ambient aq te bukur e te paster...kam shume vite qe si bej me keto gjera dhe me merr malli vertet /pf/images/graemlins/frown.gif .

p.s. rrjeta dhe peshku? po si jo mi kush nuk e din si loje? besoj se di gjithe lojrat shqiptare :rockband: . sa gjynah qe me vjen per keto femijet e tanishem qe luajne me kompjuter dhe jo me femijet e tjere /pf/images/graemlins/frown.gif . me kujtohet vetja para shume vitesh, sa kishin dal kompjuterat, na e bleu mami dhe te nesermen ja dha halles time sepse une me vellain tim u grime duke u zi se kush te luante i pari :lol: ...them une kompjuterat bejne dem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

Edhe une kam nje nostalgji per femijrine, qe cte te them :wub:

leonora

Primus registratum

Me mungojn shum momentet kur luanim hapa dollapa deri vone.... /pf/images/graemlins/frown.gif

crazy

Primus registratum

kur luaja para lagjes time qe zihesha ndonjehere e vija fshihesha tek mami qe te me mbronte se i rrihte te gjithe ajo keshtu :smash: :smash:

mostro

Putraku

Me mungojne pushimet verore,tre muaj palle arushi..Lojrat qe luanim,kalamojte neper rruge..
shume /pf/images/graemlins/laugh.gif kohe te bukura kane qene..

Djalli_Vogel

Primus registratum

aiiiiiiiiiiii mka mar molli per me luajtur shtyllash ose kukamcefti uiiiiiiiii ose me kanocee, ose minorthi uiiiii ahhh sa kohe kam pa lujt mka mor molli po ce do u rritem edhe gjithcka humbet :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

me mungon puna shoqerore, qe e benim tek selita ose tek kopshti botanik...
me mungon Gega qe vinte ne pikun e vapes e therriste: akulloreeeeeeeeeeeeeeeeee
me mungon babi qe me thoshte: kur te shkoje hija tek kati i trete i pallatit,(qe dukej nga dritarja), atehere mund te dalesh te luash...e une qe prisja hijen te rritej mbi pallat, mbeshtetur ne berryla tek parvazi i dritares si qenush i llastuar...
me mungon puna e dores ne fillore, ku krijonim lloj -lloj gjerash nga hici, gezonim veten me vargje letrash ngjyra-ngjyra...
me mungojne ditelindjet qe festoja me kalamajt e klases e te pallatit bashke, kur beheshim aq shume sa s'kishte me vend ne shtepine time...
me mungon te ulem tek preheri i mamit e asgje tjeter mos t'me interesoje me perreth...
ehhhhh, plot gjera me mungojne, po do vazhdoj prape me vone...

Prodigychild01

Primus registratum

Mua me mungojne kabinat e Apollonise ne plazhin e Durresit ku kalonim cdo vit nga dy jave.

Me mungon lumi Vjose ku mesova notin.

Me mungon cepi i pallatit ku cunat e medhenj luanin tavell, dhe une i beja tifozllik me ore te tera.

Me mungon te luaj futboll zbathur te "sporti i vjeter" (ata nga elbasani e dine vete*

Me mungon shoqeria me pleq tek rradha e qumeshtit.

Me mungojne librat per femije ku humbesha me ore te tera.

Guest

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] me mungon puna shoqerore, qe e benim tek selita ose tek kopshti botanik...
me mungon Gega qe vinte ne pikun e vapes e therriste: akulloreeeeeeeeeeeeeeeeee
me mungon babi qe me thoshte: kur te shkoje hija tek kati i trete i pallatit,(qe dukej nga dritarja), atehere mund te dalesh te luash...e une qe prisja hijen te rritej mbi pallat, mbeshtetur ne berryla tek parvazi i dritares si qenush i llastuar...
me mungon puna e dores ne fillore, ku krijonim lloj -lloj gjerash nga hici, gezonim veten me vargje letrash ngjyra-ngjyra...
me mungojne ditelindjet qe festoja me kalamajt e klases e te pallatit bashke, kur beheshim aq shume sa s'kishte me vend ne shtepine time...
me mungon te ulem tek preheri i mamit e asgje tjeter mos t'me interesoje me perreth...
ehhhhh, plot gjera me mungojne, po do vazhdoj prape me vone... [/qb]
sot fola me mamken dhe papken time dhe kur lexoj keto ...ndjej qe me mungojne shumeeeeeeeeeeeeee :cry:

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] edhe mua :cry:
kam nje vit e gjysem qe nuk i kam pare, te dy :cry: [/qb]
gjashte vjet pa i pare ketu
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ladouce2005

Primus registratum

Prodigy, po ti duhet te shkosh mo cun, se s'do te te njohin me pastaj /pf/images/graemlins/frown.gif

epremte

Primus registratum

me mungon te ardhurit verdalle neper oborr. ekseperimentet me lulet, bletet, insektet, loja me dhe`. me mungon ideja se oborri im eshte me i madhi ne bote dhe me interesati ne bote. dhe se mami dhe babi i dine te gjitha, dhe se po ti them motres ia rregullon ajo qejfin "atyre".

S6T6N6

Forumium maestatis

Nuk e di pse mu kujtua loja e bukur BOTASH :lol: :lol: :lol:

melankolikjaE

Primus registratum

Me ka marre malli per koncertet qe benim dhe rivaliteti me femijet e pallateve te tjere se kush do bente koncert me te bukur...
per lajmerimet qe vinim neper shtylla qe filan date filan pallat ka koncert hahaha
eh shume gjera me mungojne... :cry:

ladouce2005

Primus registratum

me mungon loja rrjeta-peshkatari tek ekspozita "shqiperia sot" /pf/images/graemlins/smile.gif
me mungon loja kuman neper rifugio, deri naten vone, me mungon te dal te mbledh xixellonja naten, po pa u djegur neper hisllat aty afer.
me mungon shoqja ime e ngushte qe vinte cdo pasdite tek une per "te bere detyrat" bashke, e me mesonte kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif
me mungon adoleshenca, kur me shoqet benim listat e te "dashurve" imagjinare :lol:
dua te jem prape e logel :cry:

ARSA

Primus registratum

Nga fëmijëria ime më mungon dashuria të cilën ma dhuroi nëna ime duke më ledhatuar me ninullat e saj , e cila ka kohë qe ka ndërruar jetë, kur une isha femije 13 vjeq. .