Cfare ju mungon nga femirija juaj?

abs

nuk e di...
Re: Cfare ju mungon nga femirija juaj?

Mua me mungojne mrapshlliqet qe kam pas ba kur isha fmi, qe s lesha dy gur bashke, dhe peme pa hyp si majmun n maje per pak sek. :devil:

N fakt s me mungojne se i baj dhe tesh mrapshtlliqet... /pf/images/graemlins/tongue.gif kur t m hypn n kry, kam faj veta qe s du t me marri malli? :idea:

:goofy:

Princesha

Primus registratum

m'kujtohen kur u merrnim me koreografime edhe kercim n'grup, harxhoshim dit e dit vetem me e ba me dal perfekt kercimin n'grup (eh kena ken lagje artistash na /pf/images/graemlins/smile.gif ), ose kur u mbledhshim tan pallati me lujt volejboll, etj etj

eda mali

Primus registratum

........ah kur ishim te vegjel eh, kur loznim me litar, me pafka, apo tennis me top vollejbolli :lol: .........apo konkurset e pallatit cdo vit.........apo kur ikja ne berat tek gjyshit me pushime dhe kush ti hipte pemeve (prej kumblle, molle, dhardhe apo fiqve etc) sa me larte dhe qendronim atje ne maj te pemes ne piskut te vapes per vreski dhe i shikonin te gjithe njeriz poshte!!!!
Apo kur ishim ne shkolle fillore kur flinim gjithe mengjesin deri vone /pf/images/graemlins/smile.gif dhe shikonin ato filmat vizatimore (ah Sailormoon!!!) sa vdisja per ate dreq!!!!!
Uaa tani na duket vetja si ne pleqeri se sa vite qe kan lakuar :cry:

mostro

Putraku

me mungon celsi lidh me lidhse te kanatjerja e bardh,qe te mos e hupsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

TAO-TAO

Primus registratum

ME mungon ti gjej gjithmone gjerat gati, te mos gatuaj vete e mos te zgjas shume...mos te bej punet e shtepise vete! :cool:

Landa

Forumium praecox

Skam pasur motra e vellezer si te gjithe femijet edhe gjithmone me kane munguar edhe atehere kur isha femije (edhe tani kuptohet po tani me teper)

abs

nuk e di...
Re:femijeria

<font color="brown">Sa here kujtoj ate kohe me duket sikur gjej dimensione te tjera hapesire e kohe . </font>

/pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="brown">Sa here kujtoj ate kohe me duket sikur gjej dimensione te tjera hapesire e kohe . </font>

/pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

Sa do te doja te "shihja" lexoja nga kto hapsirat, do gezohesha shume /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Nese doni me dit naj gja nga feminija jeme, kur shkojsha veres n fshat e neper prroska e lumej kam pas kap gjarpnij uji /pf/images/graemlins/cool.gif

fmi shume i urt kam ken /pf/images/graemlins/crazy.gif

renata

Forumium praecox

Kur isha e vogel isha anoreksike,femi ngordhalaq e shume i perkedhelur.Kisha frike te gjitha llojet e kafsheve dhe insekteve(vazhdoj t'i kem frike sot e kesaj dite,pervec qenit e kuajve qe i adhuroj)
I qepja rroba kukullave dhe semuresha nje here ne jave.Me ngilte hatri pernjehere...
Nuk vidhja dot kumbulla e duhet t'u lija atyre me te fortave kukullat e mija,qe te me jepnin ndonje.
Isha me e mira ne biz e ne bice...:)))Keshtu i them une nga anet e mija...
Me kellefin e medaljes se babit,beja divanin per shtepine e kukullave,e me kanacen e Coca-coles pusin.per kove perdorja tapen e shishes se Coles lidhur me nje fill peri,ndersa shtepija ishte kutija e domateve...
Vishja gjithmone corape te bardha deri te gjunjte etj etj...Ah sikur te isha edhe nje here femi...

Ruri

Primus registratum

Gjithshka e femijerise time me mungon,mund te them pa frike se kam pas nje femijeri te lumtur
me kujtohet si me hidhej zemra perpjete e si me dridheshin gjunjte kur trokisnim te ndonje dere ne kat te pare dhe ia fusnim vrapit me sa kishim fuqi duke u dridh nga frika.....
me shume nostalgji kujtoj edhe provat per festival qe benim apo per mbremjen e vitit te ri
apo kur luanim deri naten vone syllambylla dhe vetem ulerimat e mamit me mblidhnin ne shtepi...
po e le me kaq se po ti kujtoj te tera nuk do mbaroja kurre

pinkparadise

Forumium maestatis

kush ben poza me te bukura,
petash,
loja me litar,
kur mezi prisja ditene shtune me shku tek gjyshja.
por nje gje sme mungon fare edhe ska per te me munguar kurre, eshte katastrofa qe isha, thyja noj krah ose noj kome 2 here ne vite, kisha karte te priviliegjuari tek CENI, dhe e kisha tmerr kur shkoja atje se vinte nje fare lloj ere e veçante.ppppppppffffffffffff ai CENI sikur te ishte satani per mua, ma ka bo femirin te temerrshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

T[]

Forumium praecox

pushimet e dimrit ne korce te beje ski me hekurushka si ju thone korcaret

bob

Primus registratum

moooooooooooooooooosssssssss

SOS per churchin

jo mua me mungon ,kur une beja doktorin dhe Alonja bente te semuren
kur une e vizitoja i vija doren te balli pastaj te barku pastaj ajo ma vinte doren te Gishti,ole ole lulebore /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa BUKUUUUUUURRR!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/devil.gif

renata

Forumium praecox

Me mungojne mafishet,qe me sillte mami kur kthehej nga puna apo pastat e Cikut...
Me mungon,kur trembja motren time e beja si e vdekur...
Me mungon,kur humbja celsat e shtepise duke lujt me kalamajt.Njehere kam humbur gjithe celsat e zyrave te komitetit.
Me mungon,kur luanim "Beautiful"me gocat e vishnim takat e mamit fshehurazi...
Me mungojne farat e lulediellit,dhe xhepat e mi te xhinseve,qe beheshin zi e mami,qe inatosej...
Me mungojne kalamajte e klases e te kopshtit.
Edukatorja,qe me rrihte se nuk haja e me nxirrte gjak nga hundet.
Me mungojne gjyshi e nona,qe tani nuk jane me.Te gjithe ato qe ishin e nuk jane me........
Boll se u bera sentimentale tani...:))))))))))))))))))))))))