Cfare ju mungon nga femirija juaj?

simply_me

Primus registratum
Re: Cfare ju mungon nga femirija juaj?

me mungojne ato pasditet kur luanim topaluftash....etj etj ishin kohe per qejf:)) dhe ato kohet e gjimnazit..ehh si ikin vitet!! /pf/images/graemlins/smile.gif )

Guest

Te gjitha Postimet po ti lexosh,te duket sikur gjen dicka nga Vetja..

"Mungese" ose me mire "Nostalgji nga Femijeria" ndien kushdo nga ne, besoj..
Eshte Femijeria, ajo periudhe e jetes,pa perzier me hipokrizi apo stres, te se perditshmes..
Eshte ajo moshe,qe te kujton vec Buzeqeshje dhe Ciltersi..

Kam mall, per kenget qe kam kenduar kur isha Femije.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Just_Alma

Primus registratum

Nga fëmijria më mungon pafajsia e të menduarit,moskokëçarja për gjithçka që më rrethonte,ditët kur çdo gjë ishte e thjeshtë dhe perfekte.....

bob

Primus registratum

kur beja urinen ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Me ka marr malli per njeriun qe isha atehere dhe qe isha e lumtur me familjen time dhe shoqet e mia te pallatit..... me mungon se si ishte jeta ime atehere.........

Anana

Primus registratum

Qe lozja tere diten pa u lodhur e pa u bere merak sesa kalori harxhoja.

bob

Primus registratum

me mungon loja pam pam neper cepat e pallateve

ladouce2005

Primus registratum

me mungon konkursi i "kush kendon me bukur" dhe "kush ben poza me te bukura" tek shkallet e pallatit :lol:

Giti

Primus registratum

te vjedh kumbullat e komshiut /pf/images/graemlins/laugh.gif

papucja

Primus registratum

Me mungojne kukullat prej lecke, qe ishin krijimtari krejt sipas fantazise sime, koleksionet e tapave, e te revistave horizonti, yllka.....etj, se s'po me kujtohet tani te gjitha.

shqipe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] me mungon konkursi i "kush kendon me bukur" dhe "kush ben poza me te bukura" tek shkallet e pallatit :lol: [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

edhe tregimet me kucedra do shtoja un brrrrrr :lol: :lol: :lol:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga puhiza:
[qb] Me mungojne kukullat prej lecke, qe ishin krijimtari krejt sipas fantazise sime, koleksionet e tapave, e te revistave horizonti, yllka.....etj, se s'po me kujtohet tani te gjitha. [/qb]
Kan pas qene ca cokollata yllka qe vdisja une per ato se qene te holla dhe haeshin kollaj. Edhe te vogla, mund t'i mbaje ne dore e te lozje pa te rene prej duarsh. Cokollatat Fatosi qene te trasha kurse ato Pioneri tulle fare.

sham-rock79

Primus registratum

mua me mungon naiviteti qe karakterizon ate moshe...fakti qe nuk mbaja pergjegjesi per asgje qe beja...me mungojne ato dite kur shkoja te gjyshja ne fshat e rrija tre muaj me pushime dhe i beja duart zter te zeza me levozhga arre, kur mezi lahesha nje here ne muaj :shrug: (se ashtu ishin kushtet e shkreta ne fshat)...e kur kthehsha ne shpi ne shtator mami me bertiste gjithmone po dhe une si gjithmone nuk e degjoja. dhe per me teper me mungojne ato dite kur gjyshi im me tregonte historira me partizane ne kohen e luftes...eh sa shume gjera te mungojne nga femijeria po te rrish e te mendohesh gjate e gjere. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Financieri

Primus registratum

Kur mi shkulte zysha veshet ngaqe harrova fletoren e detyrave e shtepise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

maty

Primus registratum

i lexova gati te gjitha dhe me rengjeth mishi...kurse une nuk do ta haroj kurre kur erdhi kushriri im nga elbasani ne korce dhe gjyshi im kishte ca nga ato shishet e medha me raki dhe une i propozova te pinim bashke po vetem qe une shishen time e mbuushja me uje dhe atij me raki...kur erdhi darka me kane share aq shume sa mendova te aratisesha se ai i shkreti nuk mbaheshe dot ne kembe.... /pf/images/graemlins/smile.gif :lol: :lol: :lol:
gjyshja ime insistonte qe te mos me shanin Thoshte: po ai budalla eshte dhe mir ja beri....
nuk do ta harroj kurre ...kemi te njejten moshe po ai ishte me i urte.......

apo kur te shtepia ime erdhi nje qen i keqtrajtuar shume i madh sa te gjithe deshin ta vrisnin se ishte i rezikshem po ai me deshte vetem mua une ipja te kurizi i tij pa problem fare dhe nuk do ta haroj kurre kur erdhen ta mernin qe ai nuk i linte me me preknin mua..nuk do ta haroj asnjehere sa me ka dashur ai qeni..ja kisha vene emrin Muro... ja kishin thyer kemben dhe as veterinari nuk i afroheshe dot sa me tha mua si te beja per tja mjekuar isha cvetem 10 vjec i vura dy drasa dhe ja lidha me nje fasho pastaj diten tjeter nuk e pashe me dhe e kuptova qe nuk do ta shikoja me asnjehere po e di qe ai kishte dicka te vecante brenda qe s'harij ta shpiegoj dot...
me mungon shume Muro!!!dhe bashke me te femirija ime e lumtur me pelqente te isha krocerossina

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga O`Le:
me mer malli per jeten e skenes kur isha femi, te kendoja,kerceja, recitoja, e te luja teater :wub:
me merr malli per turnete, per me ardh te shpija jote e me me pre flokt, m qepe fustanin, me m perqafu fort, e me ba me gocat e tjera sikur gatujme, e me ta ba shpin me miell ( tuj mos pas frik se do na bertasish) :wub:

me mungon ajo ndienja qe me jepshe, edhe pse isha fmi, ndiehesha e rritun :wub:

edhe pse me mungon prap te kam :wub:
starengel.gif

Eshte bukur ne kte rast, qe..., " na ishte njehere..." nuk eshte perralle, por e vertete per ty /pf/images/graemlins/smile.gif dhe e gjalle ne kujtesen tande :kiss: