Cfare ju ka bere pershtypje sot?

Airbourne

Papirus rex
Ka dhe konsumim....SPPC Paris Bleu Parfums Club 401 me cmim 8.99euro
Dhe Chess Black....po me te njejtin cmim.
Ka dhe llogari tek Douglas....
6409397545.....LLAPAQENER.

Airbourne

Papirus rex
Po kjo cpati-Cuba(djale polak).
Lene pash zotin....dikush.
E ke zgjatur shume Airbourne me kete......do mua kjo(AI).
Ke te drejte......por sdu ta prish gojen.
Kaq.

Airbourne

Papirus rex
Perse Shqiptaret jane te MPIKSUR ne TRU...
alboQIRIS ky.
Ndersa te tjere....
Aktualitet
Serbet kremtojne Shön Joan Vladimirin ne Elbasan.
Eshte kremtuar kete te shtune ne Shijon te njesise administrative,Bradashesh ne Elbasan.1 mije vjetori i vdekjes se shenjtorit joan vladimir.
TUNG DERRA.
Shtttttttttttttttttttttttttttttt.

hareid

Papirus rex
Qe disa dite, e poashtu edhe sot, me ben pershtypje nje kolege e re ne pune. Eshte e kunderta e barcoletave qe i tregojne per bjondet.....

Airbourne

Papirus rex
Airbourne keto 3 paletat do i paketosh perseri(e ben maqineria e posacme) sepse bie materiali.
Nuk kam kohe tani Morris-e shikon sa paleta me duhet te paketoj.
Por nja 8 cope qenkan!
Urdhero dhe puno vetem 1 ore tek vendi im i punes....por mbas 60 minutash do jene + 8 te tjera.
Nuk besoj-Morris.
Provohe dhe pastaj me jep pergjigjen....dhe jo para kohe duke hulumtuar me llape.
Iku dhe kqyrte nga zyra sepse dera eshte me gjam dhe mbas dy oresh......ke te drejte,por sot qenka dite ekstreme.
Eshte gati cdo dite keshtu,por ti je ne zyre,me kufje ne vesh dhe .....punon,ndersa une deri me tani kam bere 9.8 km....per 4 ore.
Kaq.

POKER

Forumium maestatis
Nje gje mka ber Pershtypje Duke Fol me Njeren ne Fcb muabe I kish ardhur i dashuri nga Emigrimi dhe kerkonte ta takonte kur kjo goca esht e fejuar Atehere ai tipi i ka rene kalemit. Ti je e fejuar, e ke dashur , te ka lene me gisht ne goje. Rezultati, ai kthehet, te fut nje te ..., ti ske ca ben, edhe rri e ha m..t kot.

Ps. Me ato adhurime e pirdh te cfryhesh thjesht perpiqesh ti mbushesh mendjen vetes qe e do te fejuarin. Shko sh... me ishin e lere birin e botes rehat se gjynah, sta per borxh. Palloshe.., ca jan kto femra mor amaNi

Balahk

Locus omnem
Nje gje mka ber Pershtypje Duke Fol me Njeren ne Fcb muabe I kish ardhur i dashuri nga Emigrimi dhe kerkonte ta takonte kur kjo goca esht e fejuar Atehere ai tipi i ka rene kalemit. Ti je e fejuar, e ke dashur , te ka lene me gisht ne goje. Rezultati, ai kthehet, te fut nje te ..., ti ske ca ben, edhe rri e ha m..t kot.

Ps. Me ato adhurime e pirdh te cfryhesh thjesht perpiqesh ti mbushesh mendjen vetes qe e do te fejuarin. Shko sh... me ishin e lere birin e botes rehat se gjynah, sta per borxh. Palloshe.., ca jan kto femra mor amaNi
Femrat kujtojn se tregojn dinakeri me keto veprime,por ne fund ja fusin vetes me gjithe keto traplleqe qe bejn.

Tema: ka kohe qe nuk me ben asgje pershtypje.

katsune

cherry blossom
hahaha! Mos rastesisht ke be hakmarrje ndaj pallatit te shkrete ?:hidhu:

joo se i hapa pune edhe vetes keshtu. gjithsesi u rregullua :D e te mendosh qe para pak kohesh prisha edhe deren e shtepise, nuk i kam raportet te mira me dyert si duket :p

Hope

dans ton coeur
Sot jena për vlore per here t par ne jeten time ,
Si me Ken tu ik ne afkanistan po mduket :p

Dreamer

Under the Dome
Lajmet, ka ca kohe qe nuk i shof hic edhe rastisi pa dashje ti shikoja... Se cfare mendova me mire mos ta them se sdo e kuptonin shumica ....!!

katsune

cherry blossom
pak me pare e kisha lene telefonin ne silent mode dhe po lexoja ne kompjuter. kur shoh papritur te shfaqet ne desktop te kompjuterit nje notifikim me nje numer qe po me merrte ne telefon. dhe une...cfare?!? djalli ka hyre ne zoterimin e kompjuterit dhe te telefonit pa dijenine time? kur ka ndodhur kjo dreqeri pa miratimin tim?! :confused: po une prandaj e kisha lene ne silent mode, sepse nuk doja asnje shqetesim :( teknologji e dhunshme!

katsune

cherry blossom
sot duke ecur ne rruge papritur degjova muzike qe vinte nga qielli, kenge krishtlindjesh. ec e ec nuk po kuptoja nga cila ndertese vinte muzika, dhe ngreja koken nga katet e siperme te ndertesave per te kontrolluar, por xhamat ishin te mbyllura dhe muzika ndihej shume fort dhe me shoqeronte e njejta ne cdo hap.
muzika ne fakt vinte nga disa regjistratore qe kishin vene brenda ketyre topave dekorimi te mbuluar me gjethe. :) edhe pse nuk e kisha ne plan, vendosa te beja gjithe rrugen ne kembe sepse ishte vertet relaksuese ashtu ne shoqerine e tingujve.