Cfare ju ben te ndiheni mire?

EB

Primus registratum
Re: Cfare ju ben te ndiheni mire?

Te notoj ne detin Jon ne nje dite te nxehte vere.

anny

Primus registratum

kur isha ne shqiperi gjeja qe me bente te ndihesha mire kur isha e merzitur ishte te veja te rrija ne breg te deti.po tani qe jam ketej ngushellohem me cokollata /pf/images/graemlins/frown.gif

pipiricka

Primus registratum

gjerat qe me bejne te ndihem mire jane ato qe me bejne te ndihem keq
p.s(pak paradoksale po nejse)

Vals

Primus registratum

Nje kapuccino e pire jashte, tek My Baby ne Tirane me shoqet e mia.

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kur isha ne shqiperi gjeja qe me bente te ndihesha mire kur isha e merzitur ishte te veja te rrija ne breg te deti.po tani qe jam ketej ngushellohem me cokollata /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po nese ne vend te cokollates te hash dicka tjeter,nuk e di,ndonje cope....ah gjej veshtiresi te ta them. :wub:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kur isha ne shqiperi gjeja qe me bente te ndihesha mire kur isha e merzitur ishte te veja te rrija ne breg te deti.po tani qe jam ketej ngushellohem me cokollata /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po nese ne vend te cokollates te hash dicka tjeter,nuk e di,ndonje cope....ah gjej veshtiresi te ta them. :wub: [/qb]
nga cfare tjter te ngushellohem?
te pakten te heq qafe cokolatat se do me zej ndonje diabet,ja thuam
mos te ndiesh veshtiresi,se uk do ma shuash dlejtepeldlejt mosh u be kaç i tulpshem ti

bob

Primus registratum

doja te thoja ndonje cope djali,mbase do te ndiheshe me rehat.he si thua ti?dlepelsedleti do te ta thoja me mire,eshte me bukur,kur shqipton fjalet pala nje goce si ti!!!pacim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
deti kalter?ku ta gjesh te kalter????

melankolikjaE

Primus registratum

...te flas me njerez qe me kuptojne
te degjoj muzike qe me pelqen
te shikoj nje qiell plot me yje per ore te tera
te flas me te mite ne tel etj etj...

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] doja te thoja ndonje cope djali,mbase do te ndiheshe me rehat.he si thua ti?dlepelsedleti do te ta thoja me mire,eshte me bukur,kur shqipton fjalet pala nje goce si ti!!!pacim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
deti kalter?ku ta gjesh te kalter???? [/qb]
great1, s'eshte teme debati ketu te lutem!une kam dhene mendimin tim dhe ti duhet vetem ta japish tendin, jo te replikosh apo debatosh mbi ate c'thone te tjeret! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

me fal ke shume te drejte.kam shkelur keq.vazhdo e qete!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

S'ka problem, i falur je!Por ne dac te shikosh detera te kalterta, te ftoj te vish ke "ishulli i pabanuar" tek Koktej diskutimesh" e besoj se do mahnitesh nga ato bukuri, pastaj dhe merzia do te te largohet! /pf/images/graemlins/wink.gif

bob

Primus registratum

sa mire qe je ti.faleminderit per perkujdesjen!!!je shume e mire!!! /pf/images/graemlins/wink.gif do vij patjeter,e si mund te refuzoj

anny

Primus registratum

[qb] doja te thoja ndonje cope djali,mbase do te ndiheshe me rehat.he si thua ti?dlepelsedleti do te ta thoja me mire,eshte me bukur,kur shqipton fjalet pala nje goce si ti!!!pacim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
deti kalter?ku ta gjesh te kalter???? [/qb]
nje cope djale uk e dua she eshte djali qe na ka merzitur dhe jam deri ne gryke me te
po ku te me gjesh qe te ma thuash??!!!!!!
pse si eshte goca si une? :rolleyes: :kiss:

Danae

Primus registratum

nje dite intensive ne terme masazhe e vaska,madje te me mbajne hopa kudo e te mos leviz fare pervec qerpikeve per nje dite te tere.
pas janarit deri atehere besoj se do ta kem meritu /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Nje Akullore do me mjaftonte..(sa per momentin kuptohet) /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Epo po te sjell nji fuçi te modhe me akullore,dhe t'ja shtysh nja tre dite tu u ndi mire.
se mete tu qajt mete /pf/images/graemlins/laugh.gif