po nese ne vend te cokollates te hash dicka tjeter,nuk e di,ndonje cope....ah gjej veshtiresi te ta them.Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kur isha ne shqiperi gjeja qe me bente te ndihesha mire kur isha e merzitur ishte te veja te rrija ne breg te deti.po tani qe jam ketej ngushellohem me cokollata /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
nga cfare tjter te ngushellohem?Fillimisht postuar nga great1:
[qb]po nese ne vend te cokollates te hash dicka tjeter,nuk e di,ndonje cope....ah gjej veshtiresi te ta them. [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kur isha ne shqiperi gjeja qe me bente te ndihesha mire kur isha e merzitur ishte te veja te rrija ne breg te deti.po tani qe jam ketej ngushellohem me cokollata /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
great1, s'eshte teme debati ketu te lutem!une kam dhene mendimin tim dhe ti duhet vetem ta japish tendin, jo te replikosh apo debatosh mbi ate c'thone te tjeret! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga great1:
[qb] doja te thoja ndonje cope djali,mbase do te ndiheshe me rehat.he si thua ti?dlepelsedleti do te ta thoja me mire,eshte me bukur,kur shqipton fjalet pala nje goce si ti!!!pacim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
deti kalter?ku ta gjesh te kalter???? [/qb]
nje cope djale uk e dua she eshte djali qe na ka merzitur dhe jam deri ne gryke me teFillimisht postuar nga great1:
[qb] doja te thoja ndonje cope djali,mbase do te ndiheshe me rehat.he si thua ti?dlepelsedleti do te ta thoja me mire,eshte me bukur,kur shqipton fjalet pala nje goce si ti!!!pacim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
deti kalter?ku ta gjesh te kalter???? [/qb]