Cfare ju ben te ndiheni mire?

abs

nuk e di...
Re: Cfare ju ben te ndiheni mire?

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />absi e lal. Jam mese i sigurt qe me ben te lumtur egzistenca ime. /pf/images/graemlins/smile.gif :tipsy:
m ra lupe_ja prejdoret, prandaj se kam lexu krejt, po tesh qe e lexova, po te them, ik mor egoist /pf/images/graemlins/laugh.gif t ka prish doiclandi /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

----------------------

Nese dielli nuk asht ktu,
shif henen.
Nese hana s ndricon,
shif yjet.
Nese s do kete yje,
Ndiz nje qiri.
Nese s ke nje qiri,
Ke zerin tend.
Fillo e kendo, do shohish se drita do buroj nga vetja jote, e do rrezatoj...

Najeli

Primus registratum

ah po...mua me ben te ndjehem mire edhe natyra e ngrohte e xha Barkes /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ne kete moment vetem seksi do me bente te ndihesha mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ah ca ju ban disave vetdashnia /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Danae

Primus registratum

si perfundim egzistenca e sailorit lumturon diapazonin.
Aprovohet!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

...Te zgjohem ne nje mengjes te vrenjtur ne shtratin tim, ne dhomen ku jetova vite me radhe, me zerin e embel te mami tim ,qe me pershperit duke me perkedhelur'zgjohu zemra e mamit se u bere vone per ne shkolle'
Te degjoj pershperimat e prinderve te mi ne kuzhine.. dhe eren e kafes qe pergatit ime me.

Te dal nga shtepia me 1000 porosi, dhe nje e puthur ateore mu ne ball.....

Sa me ka marr malli /pf/images/graemlins/frown.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] ...te ndryshoj, te shikoj, te mesoj, te eci perpara, te arri nje qellim, te gjej nje tjeter per ta realizuar...pa fund [/qb]
...kjo filozofi perhere. dhe pasioni, dashuria per jeten.

zog

Primus registratum

qe te gjithe jemi te vdekshem (pra zoti s'na e ka me hile) si dhe vetem nje jevg ka vdek nga frika (thone hee).

mostro

Putraku

nje vez e zier me rigon e kryp se me sharroi barku dhe meta ne banjo,tash 3 dite..

Diddy19

Su@mi

Nje banjo dielli ne ishujt Maldive...ne sfond kenga "Sand in my shoes" e Dido.... :sleep:

I'm back!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] nje vez e zier me rigon e kryp se me sharroi barku dhe meta ne banjo,tash 3 dite.. [/qb]
quando la diarrea ti soprende, sorprendila con
epb35mi1.gif
:goofy:

Princi i Bardhe

Primus registratum

........si gjithmone do me bente mire nje telefonate (normale) nja 7 oreeshe /pf/images/graemlins/laugh.gif ...cate bej une halle halle kjo dynja halli hallit nuk i ngjan....pres te me marr dikush ne tel se per ndryshe nuk me iken kjo merzia qe kam keto dite :cry:

Rambla

Primus registratum

e kisha harruar sa mire me bejne te ndjehem udhetimet... te shohesh ndrrimin e natyres, te kohes nga nje shtet ne tjetrin...te shijosh te ftohtin, boren e nje qyteti te panjohur, te shohesh menyra te ndryshme jetese...dhe se fundi te zbulosh qe rrenjet i ke vetem tek vetja jote.