Cfare do te kishe vepruar nese i dashuri apo e dashura te godet mbas shpine ne rruge?

Balahk

Locus omnem
Pik se pari nje i tille sdo ishte kurre i dashuri im, por nese une e zeme se do kisha lajthitur dhe do i kisha dhene shancin e arte ketij tipit, se di si do kisha vepruar...
Zakonisht jam ai tipi kaotik i femres qe ska turp te te gjuaj me c'ka ne dore, qofte kjo dhe ne publik..

Cudia me e madhe 3 dite zgjat(plus mpelqen shume vera mbrapa :p)
Po te klasifikoj si te rrezikshme :p :D

SNAP

Papirus rex
varet se ne ckuptim te godet? per mire apo per keq? sidoqofte ne shqiperi un meshkujt i perkufizoj me 2 fjale arogante dhe te pasjellshem,, keshtu me duken te gjithe ketu shume te dhunshem :ndihme:
Vetem te ankoheni dini ju femrat? "ANKESE" dhe "THASHETHEME" e keni profesion:D

Universal

AnonymouS
Spara me pelqen te nxjerr anormalen time ne pah,qofte dhe i detyruar.
Goja te lidh e goja te zgjidh ka thene populli. :)

Eléonoré

Valoris scriptorum
Shume interpretime mund te kete ne lidhje me pyetjen por ajo qe kuptova une eshte se i dashuri eshte duke kaluar ne te njejten rruge me ty dhe befasohet qe te sheh ne te njejtin vend si ai dhe lehtas te godet ne shpine per te terhequr vemendjen. Ndersa ti je me nje shoqe duke vajtur per ne nje restorant apo kafene ti mund t'a ftosh edhe ate per t'i treguar te dashurit se ti nuk mban sekrete nga ai dhe sigurisht per t'u krenuar me te perpara shoqes tende.

El_gjilpera