Cfare do te kishe vepruar nese i dashuri apo e dashura te godet mbas shpine ne rruge?

SNAP

Papirus rex
Ne rruge pak e rende? Ne qofte se te godet ne rruge do te thote nuk te respekton ne cdo koh...! Dhe ai
mashkull qe e ben kete veprin me duket njeri i ulet, nuk ka klas ndaj nje femre.

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Pse brenda ne shtepi cfare? Eshte e lehte? A po te rrespekton kur te gjuan jo ne sy te njerzeve?

Jo vec ne rruge, po kudo qe nga momenti qe ngre doren nje mashkull ndaj nje femre nuk ja vlen eshte =me nje pleher

SNAP

Papirus rex
Pse brenda ne shtepi cfare? Eshte e lehte? A po te rrespekton kur te gjuan jo ne sy te njerzeve?

Jo vec ne rruge, po kudo qe nga momenti qe ngre doren nje mashkull ndaj nje femre nuk ja vlen eshte =me nje pleher
Kisha fjalen ne rruge qe eshte e ulet , sepse nuk ofendon vetem femren, por dhe vet mashkulli diskriminohet nga te gjitha kuptimet ...!
Nje mashkull nuk mund ta mase forcen me nje femer, Po ka dhe femra qe e duan dajakun 3 here ne dit se kan per gjynoh mos hajne dru
Nje fjale e urte popullore thot? DAJAKU KA DAL NGA "XHENETI" Une kesaj shprehje nuk i besoj,une per vete nuk e lejoj veten te mbas forcen me nje femer dhe te mbyll jeten time deri ne ekstrem per burgje shkoft atje ku ka lind sma kercet fare. FEMRA KA BOLL

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ka të huaj që e flasin dhe shkruajnë gjuhën shqipe saktë , ndërkohe ka shqiptarë si ky që as të shkruajnë nuk e di. Turp e faqe e zezë.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Kisha fjalen ne rruge qe eshte e ulet , sepse nuk ofendon vetem femren, por dhe vet mashkulli diskriminohet nga te gjitha kuptimet ...!
Nje mashkull nuk mund ta mase forcen me nje femer, Po ka dhe femra qe e duan dajakun 3 here ne dit se kan per gjynoh mos hajne dru
Nje fjale e urte popullore thot? DAJAKU KA DAL NGA "XHENETI" Une kesaj shprehje nuk i besoj,une per vete nuk e lejoj veten te mbas forcen me nje femer dhe te mbyll jeten time deri ne ekstrem per burgje shkoft atje ku ka lind sma kercet fare. FEMRA KA BOLL
Boh..ju meshkujt jeni te ditur per maskilizem,,por mos i jepni nota pozitive veprimeve 'banale' 'vulgare!!
Pse mendo ti qe ska meshkuj BOLL!!???
Ndjenjat,dashuria,raporti nuk ndertohen mbi kte mendim,se ka boll por nuk qellova me kte me nje tjeter!!?
Une per vete dua shume raportin mendje--pastaj zemer..se zemra gabon shpesh zgjedh njerez te gabuar!!

SNAP

Papirus rex
Boh..ju meshkujt jeni te ditur per maskilizem,,por mos i jepni nota pozitive veprimeve 'banale' 'vulgare!!
Pse mendo ti qe ska meshkuj BOLL!!???
Ndjenjat,dashuria,raporti nuk ndertohen mbi kte mendim,se ka boll por nuk qellova me kte me nje tjeter!!?
Une per vete dua shume raportin mendje--pastaj zemer..se zemra gabon shpesh zgjedh njerez te gabuar!!
Ka mi lali ka f/m po varet se kush te pershtatet

inaaa

Primus registratum
varet se ne ckuptim te godet? per mire apo per keq? sidoqofte ne shqiperi un meshkujt i perkufizoj me 2 fjale arogante dhe te pasjellshem,, keshtu me duken te gjithe ketu shume te dhunshem :ndihme:

Balahk

Locus omnem
varet se ne ckuptim te godet? per mire apo per keq? sidoqofte ne shqiperi un meshkujt i perkufizoj me 2 fjale arogante dhe te pasjellshem,, keshtu me duken te gjithe ketu shume te dhunshem :ndihme:
goditje per mire,vetem fifty shades of grey mund te kete :p
jo,mos pergjithesoni.jo te gjithe jane njelloje.une nuk jam as si filmi;) ;);) :p :D

SNAP

Papirus rex
Lum si ti e paske gjet nje zgjidhje ...! Martesa me jo Shqiptare

Almaa'95

Papirus rex
Pik se pari nje i tille sdo ishte kurre i dashuri im, por nese une e zeme se do kisha lajthitur dhe do i kisha dhene shancin e arte ketij tipit, se di si do kisha vepruar...
Zakonisht jam ai tipi kaotik i femres qe ska turp te te gjuaj me c'ka ne dore, qofte kjo dhe ne publik..

Cudia me e madhe 3 dite zgjat(plus mpelqen shume vera mbrapa :p)