C'fare ben te ndjehesh me mire?

OROSHI

Primus registratum
Re: C'fare ben te ndjehesh me mire?

Kur rreth meje kam njerez qe me duan dhe i dua..kjo me ben te ndjehem mire!!

Kur punet ecin mire...
Kur ze nje shoqe/shok te mire...
Kur njerezit e dashur te mi jane mire me shendet.

jona20

big bum bam...

waw: mos deshe te thoje mendjenZevzekja ?Eh, atje me rri tere kohen n'fakt

une e them shpesh trunin, sepse e shof si dicka me konkrete...mendja eshte me e pergjithshme.
Hiqe pra nga veni keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

zevzekja..tru ka edhe delja...me mire perdor mendjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

orosh djali. nqs ti e konsideron te njejte trurin e deles dhe ate te njeriut, atehere po te them qe ti ke tru delje /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Kur punet ecin ashtu si dua une, atehere ndihem mire. Kur kuptohem me njerezit me te cilet komunikoj dhe shendeti sidomos i atyne qe jane larg meje, pra ne Shqiperi. Kapedan Oroshi e ka shpreh mjaft mire idene.

pinkparadise

Forumium maestatis

epra edhe un ke gjo jam duke vrojtuar...
qe shkodranlover edhe Oroshi paskan te njejta ide...
si ka mundesi??? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Na u perputhen idete ne menyre makabre... Mos kujto se jena i njejti person. Thjesht un nuk di mu shpreh bukur si shprehet Oroshi per njat e kopjoj kajhere. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ai do te kete sukses edhe me femra se flet bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e pra e pe ça suksesi...
edhe mu qe sfutem kollaj ne xhep me futi, edhe me bo sport /pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
Kur realizoj enderrat e mia,dhe e di se kam prane njerez qe ia vlen te jetosh me to.Ia vlen te duash ato persona qe dua,te jemi dikushi qe tua kaloj rivaleve.

joetisti_

Locus omnem
Puna kur vete mire. Nje dashuri qe hera heres jep shenje ngjalljeje. Dhe miqte. Miqte e mikeshat jane vetvetiu arsye qe te ben te ndihesh mire.

Thamina

Papirus rex
Gjithcka qe me ben te ndihem mire,nese sjam ne forme te takoj a te flas me kend,shikoj filma me humor,degjoj muzike,pikturoj,gjithcka qe pelqej e jam ne forme te bej ne ate moment.