Kur punet ecin ashtu si dua une, atehere ndihem mire. Kur kuptohem me njerezit me te cilet komunikoj dhe shendeti sidomos i atyne qe jane larg meje, pra ne Shqiperi. Kapedan Oroshi e ka shpreh mjaft mire idene.
epra edhe un ke gjo jam duke vrojtuar...
qe shkodranlover edhe Oroshi paskan te njejta ide...
si ka mundesi??? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na u perputhen idete ne menyre makabre... Mos kujto se jena i njejti person. Thjesht un nuk di mu shpreh bukur si shprehet Oroshi per njat e kopjoj kajhere. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ai do te kete sukses edhe me femra se flet bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur realizoj enderrat e mia,dhe e di se kam prane njerez qe ia vlen te jetosh me to.Ia vlen te duash ato persona qe dua,te jemi dikushi qe tua kaloj rivaleve.
Gjithcka qe me ben te ndihem mire,nese sjam ne forme te takoj a te flas me kend,shikoj filma me humor,degjoj muzike,pikturoj,gjithcka qe pelqej e jam ne forme te bej ne ate moment.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.