cfar eshte jeta???

joetisti_

Locus omnem
"Tani qe me bene te provoj jeten me te keqe, ne boten qe e konsiderojne me te miren, mundem edhe te shkoj te provoj jeten me te mire ne boten me te keqe."
 

Landi78

Forumium maestatis
Flm per kete teme interesante!!
Sipas mendimit tim jeta eshte dhurate!
eshte mundesi per te qene i lumtur!
eshte shanc per te treguar aftesite qw zoteron!
eshte potencial qe duhet me patejter plotesuar!
Eshte gjalleria qe te ben te ndjesh dhe te dhurosh dashuri (agapes jo vetem eros)!
Mendoj se cdo pike prej tyre ka vend per zgjerim mendimi!
 

Ameliè

Forumium maestatis
Flm per kete teme interesante!!
Sipas mendimit tim jeta eshte dhurate!
eshte mundesi per te qene i lumtur!
eshte shanc per te treguar aftesite qw zoteron!
eshte potencial qe duhet me patejter plotesuar!
Eshte gjalleria qe te ben te ndjesh dhe te dhurosh dashuri (agapes jo vetem eros)!
Mendoj se cdo pike prej tyre ka vend per zgjerim mendimi!
Ti i beson me te vertete keto qe shkruan?
 
Top