C'far do beni sonte??

Vals

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

Do dal me shoqerine shkolles, do shkembejme historite idiote te punes, do bejme thashetheme per ata qe s'jane aty dhe do pijme birra. :thumbsup:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif s'kemi parashiku gjo, jemi t'pa parashikushem ne knej :devil:

ilva

Primus registratum

Une desha te shkoj ne cinema por nik di çfare filmi te shoh.

Kenti

Primus registratum

Te gjithe tek parku.
Stasera si fuma.Chi mi porta il cirum mi fa un piacere che l'ho perso.altrimenti mi arrangio con i soliti spinelli..

hot

Hotgirl

paketova gjojnat per neser, m'kapi stresi ne pun e siper e nashti per tu qetsu u ula mkopjuter me i got cola, e si perfundim sone sdo boj gjo, neser do boj shum gjojna :devil:

ps: valso pranej sje duk sot knej ti eeeeeeeeee :wave:

hot

Hotgirl

n'amerik jo
m'ojrope po
m'shqipri po e po /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

hic asigjo sdo bej sot. Do ulem para compjuterit te caj trute. Me kane mbaru dhe leket gjeri neser. :cry:

Kush ka per te dale befshi qef.

doktoresha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] hic asigjo sdo bej sot. Do ulem para compjuterit te caj trute. Me kane mbaru dhe leket gjeri neser. :cry:

Kush ka per te dale befshi qef. [/qb]
mos u merzit se dhe e ulura eshte nje e bere. /pf/images/graemlins/smile.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

do ia fus noi futboll sot po sra shi, pastaj n kafe besoj se ske ca me bo t enjteve dit m***

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb]
Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] hic asigjo sdo bej sot. Do ulem para compjuterit te caj trute. Me kane mbaru dhe leket gjeri neser. :cry:

Kush ka per te dale befshi qef. [/qb]
mos u merzit se dhe e ulura eshte nje e bere. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ok, ashtu do t'i them vetes /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] do ia fus noi futboll sot po sra shi, pastaj n kafe besoj se ske ca me bo t enjteve dit m*** [/qb]
Tironso si shum nuk jam dakort une me ty sot. E enjtja eshte dite e mire me. Fillimi i wikendit. Televizori mire, pubet as plot perplot as bosh. Humori fillon permiresohet.

Sth. wrong with you man? Tell me all your problems. I will help you :angel:

doktoresha

Primus registratum

ti fus nje te fikme kompjuterit, makines dhe te iki me vrap te mamka ime qe kam nja ca kohe qe e shoh vetem naten , kshu flash fare, u beme si komshinj me prindrit tashi...
epo cna gjeti na mbyti kapitalizmi....