C'far do beni sonte??

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

sot do shikoj filmin TONY SOPRANO ISHALLA spertoj te bej nje dush se jam lar qe kur ra shi dmth me lahu shiu /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

sere_he_me se po pres tma tregon ca pe deri ne darke /pf/images/graemlins/tongue.gif une se di hic po mendoj se do ha nje darke te fuqishme dhe do bej nje gjum per qef /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

DO TE DAL ME NJE SHOQEN TIME PER DRINKS... DHE DO BEJME QEJF....... DO I HAPIM SYTE MIRE :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

sonte do te dale me te dashuren te hame ne resto italian,pastaj do ti jap te dashures "la douce bisou"dhe do shof rreagimin e saj.ce elle se chouf je la sotrais.

BISOU

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif KY ME KETE TE DASHUREN PO ..... DO BEKAN QEJF SONTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC-G. HAJDE MO... PO TI DERI CFARE ORE PUNON...
SE NE DO DALIM PAK VONE

NYC_GUY

Primus registratum

Une deri ne 4 po rri sot , por do shkoj pak ne palester se duhet te konsumoj kalorite e Coronave qe piva kete weekend ne plazh .

helibak mucogllava

Primus registratum

do iki me vrap tek shtepia /pf/images/graemlins/tongue.gif se me ref mami po te vonohem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Sot s'do bej asgje po neseer kam nje deng me ushtrime. /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

Do dal me LaDouce do shkojme per te pare nje film jau thote vete ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif .....
pastaj me Suzanne tek nje Birthday party...... pastaj per nje drink me ca te punes pastaj........ me duket se do iki ne shtepi ne flej per pak ore /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: ishalla nuk bohem tape /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thursday baby /pf/images/graemlins/tongue.gif everyone is going out after work... thank god for the nice weather /pf/images/graemlins/laugh.gif