C'far do beni sonte??

hurricane

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

une sot besoj se do ja fus gjumit se kam nja dy jave qe 3 ore gjume ne dite boj!

Gjithmone keshtu them une po perdite ne 1 te nates shkoj ne shtepi.

doktoresha

Primus registratum

do shkoj ne shpi ne darke...do shtrihem dhe do reflektoj miiiiiiiiiiiire, mire, ashtu si di une...lol...do ndaj shapin nga sheqeri me nje fjale...

assassino26

Primus registratum

Yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sikur ke bere kalendar edhe sot ke diten /pf/images/graemlins/tongue.gif
kujdes me lajmero per oren kur te besh :wub: se edhe une sonte do bej :wub: edhe mos e bejme te dy ne te njejtin oroar e do thone kta th&th-mexhinjte qe peshkatari me la Doucen bene :wub: bashke.
:wave: :kiss: cunin

ladouce2005

Primus registratum

:lol: te marrte e mira ty :lol:
se bejme dot ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/wink.gif
jemi ne kontinente te ndryshme :devil:
ti do e besh pastaj me siguri, e une i bie te jem ne metro duke shkuar per ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif
por do ju mendoj ju te dyve :devil:
ma puth dhe ti cunin e atij shokut /pf/images/graemlins/wink.gif dhe te fala mbretereshes (qe e di vete) :wave:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] e do thone kta th&th-mexhinjte qe peshkatari me la Doucen bene :wub: bashke.
[/qb]
pupu car banali qe je mer.... kot nuk thone birra tepert eshte fukarallik... Pranej here tjeter mos i pi te gjitha vet..me le ene mu ca. /pf/images/graemlins/laugh.gif
LD mos ja vej veshin pecikllazit se e ka nga % alkolit ne damar...
Peshko kur vizitohesh ti ato doktorreshat qe te morrin gjak bojne Gezuar me gjakun tat.. se 10 % rruaza te kuqe edhe 90 % birre e ke. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] te marrte e mira ty
se bejme dot ne te njejten kohe
jemi ne kontinente te ndryshme
ti do e besh pastaj me siguri, e une i bie te jem ne metro duke shkuar per ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif
por do ju mendoj ju te dyve
ma puth dhe ti cunin e atij shokut dhe te fala mbretereshes (qe e di vete) :wave: [/qb]
Simas ores se postimit tend do kem qene duke e bere /pf/images/graemlins/laugh.gif ...CA koicudence.E kam thene une qe je me e mira,jo per mua qe kujtohesh te pershendeshesh po edhe cunin e shokut :kiss: pa llogaritur te tjerat
Porosia jote u zbatua...
Uno!
E kom lone birren plako.U bene 2 muaj qe nuk pij fare birre
ne mengjes /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sha k*k* m*tin :smash:

tola77

Primus registratum

Them te vete dhe sot per te pare shiun e yjeve,megjithese nuk e di a do bjere.Dje ndenja jashte ne maje te kodres deri ne oren 2 dhe vetem nje pashe sot shpresoj se do shikoj me shume. :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

sonte do gatuaj nje specialitet francez /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe do e shijojme me pak vere te kuqe :devil:
pastaj... te shofim... :devil:

Le_Routard

Forumium maestatis

Na e kallxo i cik cfar specialiteti po bo se po te jet naji gjo e mire shume do e porosis ne une per sot ne darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

OK, LD,COUNT ME IN /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :angel:

ladouce2005

Primus registratum

boulettes d'agneau /pf/images/graemlins/wink.gif
courgettes farcie me djathe de chevre :goofy:
ta coj recenten neser po deshe.
merr 15 minuta t'i besh. facile dhe sain /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

J'ai faim maintenant /pf/images/graemlins/laugh.gif Envoie le vite stp! /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

sot do shkojme per darke tek disa miqte tane te vjeter, qe sapo erdhen nga shqiperia. do jete nje darke e kendshme,se do kujtojme kohen e shkuar ne shqiperi :wave: