C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Qyqa qekeni mbledh nji dore te rreshkitme me nji ven dhe m'paska rreshkit mua /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dhe meqe ra fjala ve re' qe edhe vete kam rreshkit 9 dhe 12 postime me siper.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Kush na ka fshire ti vije turp qe ka fshi dhe emrin e vet /pf/images/graemlins/mad.gif Une kisha thene qe per mua kozmetika eshte nje taksirat i madh qe e shtyj gjithmone per neser /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ashtu posi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Qyqa qekeni mbledh nji dore te rreshkitme me nji ven dhe m'paska rreshkit mua /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dhe meqe ra fjala ve re' qe edhe vete kam rreshkit 9 dhe 12 postime me siper.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Zabelle, kjo ikona thote e "goditur ---&gt;/pf/images/graemlins/shocked.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

O shoqja Lara, ti me te cjerre je pasha ti me te cjerre je mbret, me te care eshte dhe moda /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos kur e ke ne tru. /pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Te gjitha keto me lart perdoreshin per lekuren apo floket, se s'po ju marr vesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Per femrat apo meshkujt meraklie, ju sygjeroj te perdorni krem fytyre dhe per syte Darphin. Eshe me i shtrenjte se mesatarja, biles do thoja ca si shume me shume po teper efikas, sidomos per konturin e syrut eshte klas.

Thug_Babe

Primus registratum

Kozmetika per mua?
Me pelqen te jem e rregullt kurdoher.Kurse sa i perket make-up varet nga rasti qe ke,vendi dhe koha.Ambjenti ka te bej mendoj si ne veshje dhe kozmetik.Psh.ne shkolle mjafton nje lip gloss e jam ne rregull.Kurse nje darke dihet tualeti duhet te jet me ndryshe e keshtu me radhe.Me pelqen ta perdor si te ndihem shpirterisht,pra te leht apo te rend apo hiq fare.

MLK

Primus registratum

Une per vete , psh ne shkolle nuk perdor fare makiazh, as buzekuq! /pf/images/graemlins/laugh.gif Po qe per disko masnej boj nomin sme njef mo /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Per mua kozmetika eshte diten te jem e thjesht (jam e bukur natyralisht siç e shikoni dhe avatarin) /pf/images/graemlins/grin.gifdhe ne darke ne Drag-queen ai eshte makiazh per mua /pf/images/graemlins/grin.gif
Dhe per te hequr gjithe kete makiazh perdor marken Aven, vetem ne farmaci ju lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kjo marka Aven eshte vetem per ta hequr? /pf/images/graemlins/laugh.gifPer ta vene ça marke perdoret zakonisht /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Eshte gjithnje e njejta marke Ka krem para dhe mbrapa makiazhit

Princesha

Primus registratum

mlk, kontrollo ne farmaci ngaqe avene nga pierre fabre prodhohet ne france, them duhet te kene te gjithe serine, megjithese s'jam e sigurte.
Megjithese eshte shume seri e mire, ne vecanti per lekure delikate dhe qe s'duron parfume etj etj.

MLK

Primus registratum

Qekam tamom per mu! Flm Roza, kush ka me me dhon i filxhon, ja kthej ne fund te mujit kur te morrim rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Qekam tamom per mu! Flm Roza, kush ka me me dhon i filxhon, ja kthej ne fund te mujit kur te morrim rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]Per te hapur ne mengjes, syte e lodhur nga nje nate pa gjume kush eshte per juve kremi i mrekullirave?
Ndihme se une jam me kunja shkrepsesh akoma /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Per hapjen e syve zgjidhja me e mire eshte "Berocca" 1 deri 2 comprimé par jour. Ne te do te gjeni Magnesium, Calcium, Vit B, Vit C (per kete keni shume nevoje /pf/images/graemlins/tipsy.gif), dhe Zink.
Blihet ne farmaci me tubeta 10 comprimés dhe eshte teper efikase ne keto raste, biles nje kuro 1 mujore do tja keshilloja te gjithe pjestareve /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Merci MLK. Mos je gje keshillues ne kozmetike ti? /pf/images/graemlins/grin.gif
Keshillat jane me te mira kur vijne nga meshkujt. Po iki nje vrap ne farmaci dhe te them me vone(nqse vrapoj dot me sy te mbyllur sigurisht) /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif