C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... ho miiiiiiiii paske ble iqin grom te atij kremit qe i bo qillo 1000 gjela /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
/pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]
Kam qen goc e mir kete vit dhe mora nje bonus jo elegant si heret e tjera dhe vendosa te dhjamin e bonusit ta vej ne ftyr /pf/images/graemlins/laugh.gif
O'Le, une e kam pas perdorur Estee Lauder per ca kohe por u tremba icik kur lexova qe permban steroide qe kane pasoja negative me vone, si hollimi i lekures duke e predispozuar per tu demtuar me lehte nga dielli dhe keshtu hoqa dore e per 3 vjet perdora vetem vaj ulliri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... dhe keshtu hoqa dore e per 3 vjet perdora vetem vaj ulliri /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

I can testify to that /pf/images/graemlins/lol.gif !

Anana

Primus registratum

Duhet perdor exfoliator per fytyren tre here ne jave me kane thene.

abs

nuk e di...

AnaBlue /pf/images/graemlins/smile.gif metodat e vjetra s vdesin kurr sidomos perdorimi i vaji ullirit ti fa bella dentro e fuori /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per kremrat e estee lauder ne linjen qe perdor vete s ka nje perberes te tille (flas per hydratazione, madje kjo ben nje riparatore celulare qe eshte unico nel suo genere).

Exfoliante nuk duhet perdorur kur ka pucrra ose zona te fytyres me infeksion sepse percjell infeksonin edhe ne zonat qe nuk ndodhet.

AnaBlue

Forumium maestatis

Te them te drejten jam pendu per paret qe kam dhene per La Mer. Me vaj ulliri ishte shume me mire, gatuje dhe merrje nje cap buke dhe e lyje, nje cap ne goje, nje ne ftyre /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj, nuk merzitesh se ca here perdor vaj ulliri me esence hudhre /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse per raste festash me esence basil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bella, ma verifiko te lutem /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Ana /pf/images/graemlins/kiss.gif kjo ideja e vajit me esence basil m pelqeu, te pres te shpia qe t me japesh hollesite /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Uaauu Ana e dashur, qenkemi dyhere ortake bashke, per vajin dhe per La Mer! /pf/images/graemlins/cool.gif

O`Le shpirti /pf/images/graemlins/angel.gif, ti shpjegon absi ty n hollsi, biles tuj vu krytin mbi jastek, e ti tuj m ba masazh fetyres /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, qe leksioni te mos te jet vec teorik /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

U ba kohe per kte privileg /pf/images/graemlins/cry.gif, ca me ba /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Opps, desh harrova purgjigjen e temes:
- C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?
- Detyre shpije /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

SA sevape duhen te kene marr ato qe kane shpik kozmetiken. /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Hmmm, jo edhe shume jo...
Te degjosh te sharat qe iu behen kur je vone per pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

H

harap

Guest

po aman se kane fillu te na duken gjitha gocat e bukura rrugeve te tiranes.Vetem ne mengjes qe sbulon mashtrimet

Isabelle

Valoris scriptorum

... halli madh shume. Ato premtime qe kane pas synim me i marre i kan' kry gjate nates me siguri /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

sa me shume qe provon gjithsesi eksperience quhet e keqe apo e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Eksperienca e keqe eshte si ai ushimi i keq dhe i thartum qe e ha njehere, per here te dyte, dhe po deshe me vazhdu eksperiencen, do e hash pergjithmone /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Une desha me dit se ku e ben Bella kozmetiken e saj se e paskam zili /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk ka ngel macok pa kthy koken!

Isabelle

Valoris scriptorum

As une vete nuk e di po di qe paskam gjet veten me kte nju luk /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Nuk jam ndjere noiher me mire nen avatar forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

AnaBlue

Forumium maestatis

Me thuaj se cfare te ben kurjoz vaji i ullirit apo La Mer? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

hmmm /pf/images/graemlins/smile.gif

nejse nje pyetje serioze.Nuk e kane gocat bezdi gjithe ate stuko qe vendosin ne fytyre?

Kordelja

Valoris scriptorum

E une qe vi si cjapi te shof ca o kozmetika per Pashain /pf/images/graemlins/lol.gif

Pasha, ta ka sjelle ne gryke stuko he? /pf/images/graemlins/lol.gif s'te le te takosh me shume se dy lule ne dite pa nderruar kemishe he? /pf/images/graemlins/lol.gif

Me rente pika /pf/images/graemlins/laugh.gif